Dr. Molnár Béla Ákos

Dr. Molnár Béla Ákos - Budapest egyik legjobb plasztikai sebésze

A legfontosabb dolog, ami Dr. Molnár Béla Ákost Magyarország egyik legkiválóbb plasztikai sebészévé teszi az, hogy folyamatosan tanulni szeretne.

Értékelés: 4,9 / 5,0

Telefonálj most egy koppintással!

Beosztása: Vezető plasztikai sebész
Tapasztalata: 20 év
Beszélt nyelvek:

  • angol
  • német

A jó pap holtig tanul...

A legfontosabb dolog, ami Dr. Molnár Béla Ákost Magyarország egyik legkiválóbb plasztikai sebészévé teszi az, hogy folyamatosan tanulni szeretne. Ez megnyilvánul abban, hogy rengeteg helyen tanult rezidensként, és nagy tudású tanáraitól a legkülönbözőbb technikákat sikerült ellesnie, valamint abban a vágyban is, hogy mindig a legaktuálisabb tudással rendelkezzen.

Ezen felül fontos még az elején megemlítenünk azt is, hogy kevés orvos viseltet akkora empátiával a betegei felé, mint Dr. Molnár Béla Ákos, hiszen ő valóban szívén viseli páciensei sorsát, így minden esetben a tökéletes precizitás és megbízhatóság vezérli a kezét, amikor műtétet kell végeznie.

Alapvető információk:

  • Tanulmányok
  • KARRIER
  • NYELVISMERET
Debreceni Orvostudományi Egyetem címer

Elsőként általános orvosi diplomáját szerezte meg a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán 1992-ben, majd 1998-ban általános sebészetből tett szakvizsgát.

A két időpont között elsősorban külföldi tanulmányokkal és képzésekkel töltötte az idejét, járt az Albert Ludwig Egyetemre, valamint a Europen Surgical Institute képzésén is részt vett, így nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a plasztikai sebészet úttörője volt Magyarországon azáltal, hogy már viszonylag korán megismerte a külföldi tendenciákat és technológiákat.

Később a houstoni Rice University nevű egyetemen is tanult, miután elvégezte plasztikai-égési sebészeti gyakorlatát 2003 és 2005 között.

Ezt részben az Országos Onkológiai Intézetben, részben pedig a Szent István Kórház Égés-plasztikai sebészeti osztályán tette meg, ahol nemzetközileg elismert orvosoktól tanulhatta meg ezen beavatkozások legkisebb részleteit is.

Nem csak használja, de gyarapítja is a tudást

Ahogy a bevezetőben is említettük, a doktor úr egyik legfontosabb személyiségjegye a tanulni vágyás, az új módszerek és opciók feltérképezése szakterületein belül. Dr. Molnár Béla Ákos azonban nem csak a gyakorlat embere!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számtalan elméleti tudományos publikáció, amiben az évek során részt vett, és amelyeken olyan jelentős orvosokkal és plasztikai szakemberekkel dolgozott együtt, akikkel nem mindenkinek adatik meg a közös munka.

A doktor úr speciális szakterületei

Esztétikai sebészet

Laparoszkópos sebészet

Rekonstrukciós Sebészet

A végcél mindig a páciensek elégedettsége, önbizalma és boldogsága

Emellett megemlítenénk még proaktív hozzáállását is, hiszen a doktor úr azt az elvet vallja, miszerint minden plasztikai műtétből sokat lehet tanulni. Ezen felül nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a pácienseket ne csak esztétikai, szépészeti szempontból segítse, hiszen az jelenti számára a legnagyobb örömöt és elismerést, ha a plasztikai beavatkozás után a páciens pszichés szempontból pozitív változásokat él meg.

Igazán fontosnak tartja a plasztikában a pácienseket, valamint a szépészeti beavatkozások pszichés oldalát is, hiszen akkor örül a legjobban, amikor az operált beteg boldogabban, magabiztosabban tér vissza a kontrollra, mint ahogy az előzetes konzultációra érkezett.

Munkájára elsősorban tehát nem szolgáltatásként segít, hanem képességeihez és a plasztikai sebészet természetes határaihoz mérten szeretné maximálisan kielégíteni azokat az igényeket, mellyel betegei érkeznek hozzá.

Ingyenes konzultáció Dr. Molnár Béla Ákossal

200.000 Ft Árkedvezmény

Ha most jelentkezel be Dr. Molnár Istvánhoz, a választott altatásos plasztikai műtéted árából 200.000 Ft árkedvezményben részesülsz!

Jelentkezz be most!


Add meg elérhetőséged és 1 munkanapon belül jelentkezünk, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció részleteit!

Koppints a lenti gombra és jelentkezz be telefonon ingyenes konzultációra most!

Tudj meg többet!


Ha még nem vagy biztos döntésedben, kattints a lenti gombra és tudj meg többet az ingyenes konzultáció lehetőségéről!

Koppints a lenti gombra és tudj meg többet az ingyenes konzultáció lehetőségéről!