Arcfiatalítás szike, műtét, altatás, fájdalom és hegek nélkül?

A mai modern arcfiatalító technikáknak köszönhetően egy-egy- rövid ideig tartó kezelés után is már nagyon eredményesen tüntethetők el a ráncok, simíthatók ki a szarkalábak és a simává, feszessé válik a tartását elvesztő, lógó arcbőr.


Cikkünkben bemutatjuk a legeredményesebb és leghatékonyabb arcfiatalító módszereket, melyek segítségével Ön is gyorsan, hosszú távon fiatalos és feszes arcbőrt tudhat magáénak.

Lehetséges az arcfiatalítás műtét nélkül?

Igen, van lehetőség arra, hogy műtét nélkül, nem megterhelő módon feszesítsünk az arcunkon, és akár 2 évre megmaradó hatást érjünk el!

Mindenkiben van egy egészséges félsz az esetlegesen szükségessé váló műtétek miatt. Ez az oka annak, hogy sokan évekig vívódnak mire valamilyen életminőség-javító szépészeti, plasztikai beavatkozásra jelentkeznek. Ezek az évek pedig erősen nyomot hagyhatnak az arcbőrön, így óhatatlanul szükség lehet ilyen beavatkozásra.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az arcfiatalítással kapcsolatos kérdésekről!

arcfiatalítás budapest

A műtét nélküli arcfiatalítások előnyei

A következőkben felsorolt hét hatékony technikának sok közös előnye van, amelyeket érdemes fontolóra venni ha fiatalodni szeretnénk, de egy teljes arcplasztikát még szükségtelennek tartunk. Ezek a közös tulajdonságok a következők:

  1. Kényelmesek: a műtét nélküli arcfiatalító kezelések egyik igen fontos tulajdonsága, hogy nem járnak jelentősebb fájdalommal, és nem igényelnek hosszabb klinikai tartózkodást. Ezeket az eljárásokat előre egyeztetett időpontban lehet elvégezni, és minimális kiesést okoznak a hétköznapi tevékenységekben.
  2. Biztonságosak: mivel nincs szó bemetszésekről és altatásról, így kisebb a szövődmények, komplikációk esélye is. Nincsenek sebek az arcon, tehát a hegekkel sem kell foglalkozni, és a fertőzések és betegségek esélye is alacsony.
  3. Gyorsak: egy-egy kezelés maximum 2 órát vesz igénybe, előkészítéssel (érzéstelenítés) és utómunkálatokkal együtt. 
  4. Ismételhetők: a legtöbb arcfiatalító kezelés több kezelés láncolatából áll, és noha a hatásuk akár 2 évig is megmarad, a tartósság növelhető évi 1 ismétlő kezeléssel.
  5. Kombinálhatóak: lehetséges komplex bőrfiatalítási programot is összeállítani a klinikán, így lehetővé válik az is, hogy az arc mellett a nyakat, melltől felfelé mellkast, vagy akár a kézfejet is feszesítsük.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az arcfiatalítással kapcsolatos kérdésekről!

arcfiatalító kezelések

Az alábbi kezeléseket ajánljuk!

A tapasztalatok és a vendégek visszajelzései alapján az alábbi hét módszert tudjuk jó szívvel ajánlani. Hatékony, eredményes és időtakarékos kezelések megfizethető áron!

Easy TCA hámlasztás

A hámlasztási technika egy olyan fájdalommentes megoldás az arcfiatalításra, amely lehetővé teszi azt, hogy lényegében új bőrt növesszünk, ezzel megszüntetve a felszíni egyenlőtlenséget, elszíneződéseket, illetve látványosa csökkenthetők az aknés nyomok, barázdák, s természetesen a ráncok is kisimulnak. Az Easy TCA hámlasztás triklórecetsavat használ, amely elindítja a bőr öngyógyító képességét, a régi bőrréteg pedig lehámlik. Alapvetően 30 év alatt ajánlott, és többször is megismételhető. Elsősorban finomabb ráncok, napégés nyomok, és egyéb elszíneződések kezelésre ajánlott.

Az Easy TCA hámlasztásról a linkre kattintva olvashat bővebben

Frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A név önmagában sok mindent elárul. Elsősorban azt, hogy mikrotűk és rádiófrekvenciák játszák az elsődleges szerepet ennek a technikának a sikerességében. Ezt, az inkább a 20-30 éves korosztály számára ajánlható arcfeszesítőt technikát a bőr egészséges működése tudja sikeressé tenni. Alapja a mikrotűs kezelésnek az, hogy az arc bőrébe apró tűket szúrnak - a mélység egyénenként változik - és a rádiófrekvenciák segítségével mikroszkópikus égési sérüléseket okoznak a hámsejtekben. Ez adja meg a kezdőlökést a bőr regenerációjához, amely során kollagén és elasztán termelődik, amelyek feltöltik az arcbőrt, feszesebbé, egyenletessé teszik, és csökkentik a barázdákat, ráncokat. A hatás 1-2 évig megmarad.

Ha szeretné megismerni a részleteket kattintson a linkre és olvassa el a mikrotűs kezelés oldalunkat is.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az arcfiatalítással kapcsolatos kérdésekről!

Frakcionált CO2 lézeres kezelés

A frakcionált szén-dioxid kezelés a legtöbb műtét nélküli arcfiatalító eljáráshoz hasonlóan a bőr saját regenerációs képességét aknázza ki. A szén-dioxid lézer a bőr mélyebb rétegébe hatolva okoz mikrosérüléseket (az érintett területet pixelekben, tehát nagyon apró pontokban határozzák meg), amelyek beindítják a kollagén termelést. A felszínen ez abban mutatkozik meg, hogy a bőr feszesebb lesz, a finomabb ráncok kisimulnak, és ha voltak foltok, akkor azok elhalványulnak. Minden korban alkalmazható a technika, ugyanakkor nagyjából 40 év az a választóvonal, amikor már inkább egy MACS-lift (középső arcfélt érintő kevésbé terhelő facelift műtét) lehet a leghatásosabb ránctalanító eljárás.

Bővebb információt a frakcionált CO2 lézeres arcfiatalításról a linkre kattintva olvashat.

HIFU ultrahangos arcfiatalítás

Ma már ott tart a tudomány, hogy az ultrahang nem csak képalkotó technikaként, hanem bőrfiatalító kezelésként is alkalmazható. A HIFU, azaz a magas intenzitású fókuszált ultrahangos arcfiatalító kezelés lényegében a többi ilyen eljáráshoz hasonló elven működik: minimálisan roncsolja a hámsejteket, ezzel hozzájárulva a kollagén termeléshez. A kollagén hatására a bőr feltöltődik, az egyenetlenségek, ráncok kisimulnak. A technika hatékonyságához elengedhetetlen, hogy a bőr még képes legyen gyógyulni, ez pedig főleg a 20-30 éves korosztályba tartozók esetén igaz leginkább, ezért számukra szokták ajánlani.

Ha megismerné a HIFU kezelés részleteit, olvassa el tájékoztatót a linkre kattintva

Szem alatti karikák feltöltése hyaluronsavval

Ismerje meg a szem alatti karikák és táskák feltöltése, eltüntetése cikket!

Hyaluronsavas ránctalanítás

A legnépszerűbb ráncfeltöltő anyag a hyaluronsav, mert természetes, biztonságos és rendkívül eredményes. Olvassa el a hyaluronsavas ráncfeltöltés cikkünket, hogy megismerje a részleteket!

Szálbehúzás

A szálbehúzás ismertető cikkünket a linken olvashatja el.

Botox kezelés

A botox kezelés ismertető cikkünket a linkre kattintva olvashatja el.

Drakula terápia - PRF kezelés

A Drakula terápia ismertető cikkünket az oldal linkjén olvashatja el.

Arcfeltöltés saját zsírral 

Minden, amit az arcfeltöltés saját zsírral arcfiatalító kezelésről tudni kell, megtalálja a linkre kattintva.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az arcfiatalítással kapcsolatos kérdésekről!

Melyik arcfiatalító kezelés lehet nekem a legjobb?

Az arcfiatalító kezelések között megtalálni a legjobbat nem egyszerű. Szerencsére nem is kell egyedül eldöntenie laikusként, hogy melyik lehet a legoptimálisabb Önnek a klinika orvosai állnak rendelkezésére ebben. Érdemes bejelentkezni egy konzultációra, hiszen csak így garantálható, hogy a megkapja minden kérdésére a válaszokat, ami végül pedig elvezethet az elhatározáshoz, hogy melyik arcfiatalítást választja.

Nem sikerült dönteni?

Elvesztél az információtengerben?

Semmi probléma! 

Jelentkezz be egy ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációra, ahol minden kérdésedre felkészült szakember válaszol és segít a számodra leginkább megfelelő beavatkozást kiválasztani.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia