Szem alatti karikák feltöltése hyaluronsavval

A szem alatti karikák feltöltése során a plasztikai sebész injektábilis hyaluronsavval feltölti a a szem alatt megjelent karikákat valamint kitölti az arcon lévő apróbb mélyedéseket. Azon esztétikai eljárások egyikéről van szó, ami gyorsan elvégezhető, hatékony, tényleges bemetszést nem történik, és egyszerű helyi érzéstelenítés után végrehajtható a művelet. 

A következőkben röviden megmutatjuk, hogy kiknek javasolt egy ilyen beavatkozás, mi a menete és mi vár ránk a feltöltés után!

Kinek ajánlott a szem alatti karikák feltöltése?

A szem alatti karikák feltöltése egy bizonyos kor felett szinte mindenki számára időszerű lehet, hiszen a természetes öregedéssel együtt jár a szem alatti karikák megjelenése. Ráadásul az öregedési folyamatot még erősítheti a stressz, a különféle környezeti hatások és a táplálkozás is.

Azoknak ajánlott tehát, akik meg akarják fiatalítani a szemeik körüli bőrt és vissza akarják kapni azt a feszességet, amit fiatal korukban láthattak, amikor a tükörbe néztek.

Szem alatti karikák feltöltése árak

A szem alatti karikák feltöltése 1 ml Redensity hyaluronsavas töltőanyaggal 120.000 forintba kerül. Amennyiben 2 ml Redensity hyaluronsav kerül felöltésre, az összeg csak 180.000 forint.  

Ingyenes konzultáció keretében kérjen pontos, egyénre szabott árajánlatot, hiszen arcok és ráncok is teljesen különbözőek, így a sebésznek is pontosan fel kell mérnie, mire van szükség. Fontos tudni, hogy ez a konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szem alatti karikák feltöltésével kapcsolatos kérdésekről!

Szem alatti karikák feltöltése

Hogy zajlik a szem alatti karikák feltöltése?

Az ingyenes konzultáció és egyeztetés során a sebész pontosan tájékoztatja a pácienst arról, hogy milyen lesz a beavatkozás, milyen töltőanyagot használ és mire kell számítani a feltöltés alatt és után. Mivel nincs szükség sem érzéstelenítő injekcióra, sem altatásra, így nem kell teljes körű vizsgálatot sem végrehajtani előzetesen.

A mindössze 10-15 perces beavatkozás során a sebész a választott technikával hajtja végre az injekciózást, amelynek mélységéről és irányvezetéséről már a konzultáció során tájékoztatott.

A klinikán a Teosyal termékcsaládba tartozó Redensity II. nevű töltőanyagot használják, ami felszívódó hyaluronsav hatóanyagú. Fontos tudni, hogy a hyaluronsav a bőrünkben amúgy is megtalálható és mennyiségének csökkenése járul hozzá a bőr öregedéséhez. 

Mi történik a beavatkozás után?

Mivel egy rövid, nem műtéti jellegű beavatkozásról van szó, így a 10-15 perces művelet után vissza is térhet a mindennapi tevékenységeihez és a munkához, de a sportolással sem kell felhagynia. Esetenként előfordulhat bevérzés vagy duzzanat, de ezek gyorsan elmúlnak. Ami még fontos tudnivaló, hogy hyaluronsavas injekciókról van szó, amely anyag természetesen úton felszívódik, tehát a hatás és elért eredmény 1-2 évig tart maximum. Utána bármikor újra megismételhető.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szem alatti karikák feltöltésével kapcsolatos kérdésekről!

Hogy kezdjem el, ha érdekel a szem alatti karikák feltöltése?

Mindenképpen lépjen kapcsolatba a klinikával és egyeztessen egy ingyenes konzultációs időpontot. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, de részletesen át tudja beszélni a plasztikai sebésszel, hogy pontosan mire lenne szüksége, milyen módon történne az injektálás és egy pontos, személyre szabott árajánlatot is kaphat.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia