Szem alatti karikák és táskák feltöltése, eltüntetése

A szem alatti karikák és táskák feltöltése során a plasztikai sebész injektábilis hyaluronsavval feltölti a szem alatt megjelent karikákat valamint kitölti az arcon lévő apróbb mélyedéseket. A szem alatti karikák eltüntetése olyan esztétikai eljárások, ami gyorsan elvégezhető, hatékony, tényleges bemetszést nem történik, és egyszerű helyi érzéstelenítés után végrehajtható a művelet. 

A következőkben röviden bemutatjuk, hogy a házi praktikák miért nem hatásosak és megmutatjuk, hogy kiknek javasolt a hyaluronsavas feltöltés, mi a menete és mi vár ránk a feltöltés után!

Kinek ajánlott a szem alatti karikák, táskák feltöltése?

A szem alatti karikák és táskák feltöltése egy bizonyos kor felett szinte mindenki számára időszerű lehet, hiszen a természetes öregedéssel együtt jár a szem alatti karikák megjelenése. Ráadásul az öregedési folyamatot még erősítheti a stressz, a különféle környezeti hatások és a táplálkozás, valamint a dohányzás.

Azoknak ajánlott tehát, akik meg akarják fiatalítani arcukat, a szemeik körüli bőrt és vissza akarják kapni azt a szemhéj feszességet, amit fiatal korukban tapasztaltak.

Az emberi szem alatti bőr nagyon vékony és érzékeny, ezért itt hamar és látványosan jelennek meg az öregedés jelei valamint a betegséget illetve egészségtelen életmódot jelző karikák és táskák. De pontosan miért alakulnak ki ezek az esztétikailag zavaró elváltozások?

szem alatti táskák elsősorban ödémás duzzanatot jelentenek, amitől a szem alatti terület felpuffad, bedagad. Ennek oka lehet az idő múlása, ami miatt a szem körüli zsírszövetek természetes módon „lecsúsznak” a szem alá. Vagy pedig fiatalkorban is előfordulhat, ha az életmódunk nem megfelelő. A dohányzás, a túl sok alkoholfogyasztás, a kevés alvás vagy a túl sok stressz is szem alatti táskák kialakulásához vezethet.

szem alatti karikák ezzel szemben duzzanatot nem okoznak, viszont csúnya elszíneződést, úgynevezett hiperpigmentációt válthatnak ki. A szem alatti lilás, barnás karikák megjelenése általában a kevés alvás és a sok stressz, valamint a dohányzás következménye. De vannak olyan esetek is, amikor a szem alatti sötét karikák megjelenése valamilyen komoly betegséget jelez. A szem alatti bőr vékony és érzékenyen reagál a szervezet aktuális állapotára, ezért ha hirtelen és drasztikusan jelennek meg a karikák, akkor érdemes orvosi vizsgálattal kideríteni, hogy mi áll a háttérben.

A szem alatti táskák és karikák kezelési lehetőségei

Az interneten keresgélve számos csodaszerről és praktikáról lehet olvasni, ami akár napok vagy órák alatt eltünteti a szem alatti elváltozásokat. Léteznek otthoni receptek, mint például a zöldteás pakolás, de szép számmal megtalálhatóak a drága szérumok, krémek és zselék, amelyek hangzatos eredményeket ígérnek.

Tényleg hatékony és megbízható eredmény viszont csak az injekciós feltöltéssel érhető el! A hyaluronsav a szervezetben is megtalálható természetes módon, így nem kell tartani a beavatkozástól! Utána pedig nem kell minden reggel hosszadalmasan sminkelni, hogy eltüntessük a szem alatti karikákat!

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhass a szem alatti karikák és táskák feltöltésével kapcsolatos kérdésekről!

Szem alatti karikák feltöltése

Szem alatti karikák és táskák feltöltésének árai

A szem alatti karikák és táskák feltöltése 1 ml Redensity hyaluronsavas töltőanyaggal 120.000 forintba kerül. Amennyiben 2 ml Redensity hyaluronsav kerül felöltésre, az összeg csak 180.000 forint.  

Ingyenes konzultáció keretében kérjen pontos, egyénre szabott árajánlatot, hiszen arcok és ráncok is teljesen különbözőek, így a sebésznek is pontosan fel kell mérnie, mire van szükség. Fontos tudni, hogy ez a konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Hogy zajlik a szem alatti karikák, táskák feltöltése?

Az ingyenes konzultáció és egyeztetés során a sebész pontosan tájékoztatja a pácienst arról, hogy milyen lesz a beavatkozás, milyen töltőanyagot használ és mire kell számítani a feltöltés alatt és után. Mivel nincs szükség sem érzéstelenítő injekcióra, sem altatásra, így nem kell teljes körű vizsgálatot sem végrehajtani előzetesen.

A mindössze 10-15 perces beavatkozás során a sebész a választott technikával hajtja végre az injekciózást, amelynek mélységéről és irányvezetéséről már a konzultáció során tájékoztatott.

A klinikán a Teosyal termékcsaládba tartozó Redensity II. nevű töltőanyagot használják, ami felszívódó hyaluronsav hatóanyagú. Fontos tudni, hogy a hyaluronsav a bőrünkben amúgy is megtalálható és mennyiségének csökkenése járul hozzá a bőr öregedéséhez. 

Mi történik a beavatkozás után?

Mivel egy rövid, nem műtéti jellegű beavatkozásról van szó, így a 10-15 perces művelet után vissza is térhet a mindennapi tevékenységeihez és a munkához, de a sportolással sem kell felhagynia. Esetenként előfordulhat bevérzés vagy duzzanat, de ezek gyorsan elmúlnak. Ami még fontos tudnivaló, hogy hyaluronsavas injekciókról van szó, amely anyag természetesen úton felszívódik, tehát a hatás és elért eredmény 1-2 évig tart maximum. Utána bármikor újra megismételhető.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhass a szem alatti karikák és táskák feltöltésével kapcsolatos kérdésekről!

Hogy kezdjem el, ha érdekel a szem alatti karikák és táskák feltöltése?

Mindenképpen lépjen kapcsolatba a klinikával és egyeztessen egy ingyenes konzultációs időpontot. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, de részletesen át tudja beszélni a plasztikai sebésszel, hogy pontosan mire lenne szüksége, milyen módon történne az injektálás és egy pontos, személyre szabott árajánlatot is kaphat.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia