Karplasztika - Amit tudni érdemes

Karplasztika során a felkarokról kerül eltávolításra a megereszkedett bőr és ha szükséges a felesleges zsírszövet is. A súlyváltozás  és a kor komoly hatással van a karokra is, ide is könnyen le tud rakódni a zsírszövet. Az is előfordulhat, hogy a zsírtól egy kemény fogyással meg tudtunk szabadulni, ilyenkor lehet szükség a megnyúlt bőr korrekciójára.

A következő cikkben megmutatjuk, hogy kiknek javasolt a karplasztika, miből áll a műtét, milyen karplasztika árakkal lehet számolni és műtét után mire kell számítanunk.

Kinek javasolt a karplasztika?

A karplasztika azoknak javasolt, akik valamilyen oknál fogva elégedetlenek karjaik formájával vagy a bőr állapotával a karokon. Ez lehet akár egy elhízásból eredő probléma, de akár egy hosszabb fogyókúra után is szükség lehet az integető izom eltüntetésére.

Továbbá, a kor előrehaladtával is szükség lehet egy kisebb beavatkozásra, hogy visszanyerhető legyen a bőr fiatalos, feszes állapota, hiszen a bőr megereszkedése nem csak a súlyváltozás miatt alakulhat ki.

karplasztika

Karplasztika árak

A karplasztikai műtét csomagjának ára 800 ezer és 900 ezer forint között mozog, attól függően, hogy milyen mértékű beavatkozásra van szükség.

Ez a csomagár, tehát ebben minden felmerülő költség benne van. A számok pontosítása és egy egyedi árajánlat összeállítása az ingyenes konzultáció után tud megtörténni.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a karplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

A karplasztika műtét folyamata

A karplasztikai műtét folyamata hasonlóan bármely más plasztikai beavatkozáshoz, egy konzultációval és egy teljes körű kivizsgálással kezdődik, beleértve laborvizsgálatokat vagy éppen EKG-t, illetve azokat a vizsgálatokat, amelyeket egy altatásban végzett műtét előtt a biztonság érdekében végre kell hajtani. Ezután kerül egyeztetésre a beavatkozás időpontja.

A műtét maga 1-2 órán át zajlik majd, ezalatt a plasztikai sebész eltávolítja bemetszések segítségével a megereszkedett és feleslegessé vált bőrt. Amennyiben zsírleszívásra is sor kerül, egy a vékony cső bevezetésével kivezeti a zsírtöbbletet. A műtét végén egy kompressziós kötés kerül a karokra.

Karplasztika utáni gyógyulás

Karplasztika műtét után egy éjszakát biztosan bent kell tölteni a klinikán, utána távozhatunk a kompressziós kötésünkkel együtt, amit pár hétig még viselni kell.

A plasztikai sebész távozás előtt vízálló kötéssel lát el bennünket, hogy a zuhanyzással ne legyen gond. A felépülés első két hete a leginkább fontos, ilyenkor semmiféle fizikai munkát nem szabad végezni. A két hét letelte után kezdhetünk valamiféle könnyebb tevékenységet végezni, de a külső hegek gyógyulása akár 6 hónapig is eltarthat, míg a teljes belső gyógyulás úgy 2 év.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a karplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

Hogy lehet elkezdeni egy karplasztikai beavatkozást?

A legelső lépésként mi azt javasoljuk, hogy egyeztessen egy időpontot a plasztikai sebészettel, majd egy ingyenes konzultáció keretében kérdezze ki a klinika szakemberét minden olyan kérdésről, ami érdekli Önt a beavatkozással kapcsolatban. Itt tudhatja meg a pontos árajánlatot, felteheti kérdéseit a műtét részleteivel kapcsolatban és kérdezhet az esetleges aggodalmairól is.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia