Klinikák

A legjobb plasztikai sebészetek Budapesten

Magyarországon sajnos egyre több középszerű plasztikai sebész próbál magánpraxist nyitni, melynek következtében a piac egyre inkább felhígul. Egyre nehezebb megkülönböztetni ezeket az új "szerencsét próbáló" sebészeteket a valóban megbízható, nagy hírű klinikáktól így ezen az oldalon azt a két sebészetet mutatjuk be részletesen, akit mi nyugodt szívvel tudunk ajánlani Budapestiek, vidékiek és akár külföldi páciensek számára is.


Klinikák, melyeket kiemelkedően jónak tartunk

Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Rövid bemutatás:

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum Magyarország egyik legprofibb sebészcsapatával működő klinikája, a Rókus Kórház területén, a Blaha Lujza tértől egy percre helyezkedik el. A Dr. Karvász Tamás és Dr. Vincente Rodrigo által 1991-ben alapított klinikán mindig is a szakmaiság és a precíz munkavégzés volt a fókuszban, melynek eredményeként az orvosgárda számtalan díjjal és médiamegjelenéssel büszkélkedhet.

A klinika legfontosabb jellemzői:

  • Egy működő kórház területén helyezkedik el, így az ember baj esetén is a legjobb ellátásban részesül.
  • Több mint 25 éves szakmai tapasztalat, Magyarország egyik legelismertebb sebészcsapata.
  • Egyedülálló nemzetközi garancia az igen ritka ISAPS tagság által.

Kinek ajánljuk?

Karvász és Rodrigo doktorok igazi szaktekintélynek számítanak, azonban ebből fakadóan sajnos elég gyakran elfoglaltak. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumot azoknak ajánljuk, akik számára az orvos szakértelme a legfontosabb tényező és hajlandóak mindent alárendelni ennek az igénynek.

Budapest Plasztikai Intézet

plasztika budapest logo

Rövid bemutatás:

A Budapest Plasztikai Intézet hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő klinikája. A Lánc híd pesti hídfőjénél, a híres 5 csillagos Four Seasons hotel közvetlen szomszédságában található, lenyűgöző kilátással rendelkező klinikájuk mellett 2017-ben megnyitották budai szárnyukat is, így a plasztikai beavatkozások mellett a szépészeti kezelések végtelen tárházát kínálják a páciensek számára.

A klinika legfontosabb jellemzői:

  • Elképesztő profizmus, a folyamat elejétől a végéig. A teljes személyzet precíz, barátságos és megbízható.
  • Lenyűgöző kilátás, gyönyörűen kialakított klinika, 4 csillagos hotel szintű kiszolgálás.
  • Legjobb minőségű alapanyagok, a szépészeti beavatkozások rendkívül széles skáláján.

Kinek ajánljuk?

A Budapesti Plasztikai Intézetet egyértelműen azoknak ajánljuk, akik szeretik a kényelmet és a luxust, de mégsem szeretnének többet fizetni, mint egy átlagos plasztikai sebésznél. Itt az ember végig azt érzi, hogy "minden flottul" működik, mindeközben nyugodtan élvezheti a gyönyörű és barátságos légkört.