Szálbehúzás 

Szálbehúzás segítségével a kor, a stressz vagy éppen a környezeti ártalmak miatt megereszkedett arc emelhető meg ismét, eltüntethetőek róla a ráncok.

Az eljárás ismert még FTC vagy COG szálbehúzás néven is, és ennek során teljesen természetes biolifting fonalak segítségével ér el a plasztikai sebész azonnali és hosszan tartó eredményt. Ami különösen pozitív, hogy nem csak a bőrt emeli meg, hanem a szöveteket is, így a hatás még látványosabb.

A következőkben röviden bemutatjuk ezt az esztétikai beavatkozási formát.

Tudj meg többet a szálbehúzásról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Kinek javasolt a szálbehúzás?

A szálbehúzás általában úgy 35-40 év felett ajánlott azok számára, akiknek a természetes öregedés, a stressz vagy más faktorok miatt megereszkedett a bőrük a nyakukon és az arcukon.

A szálbehúzás két nagy előnye, hogy:

Az eredmények azonnaliak és látványosak, így aki nem elégedett az arcával és a nyakon lévő bőrével, gyorsan változtathat ezen.

A legjobb klinikát keresed szálbehúzáshoz? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

szálbehúzás

A szálbehúzás menete

A szálbehúzás folyamata elég egyszerű és egyáltalán nem fájdalmas. Azt javasoljuk, hogy az előzetes, ingyenes konzultáció során tegye fel azokat a kérdéseket, amelyek érdeklik a beavatkozás menetével kapcsolatban.

  1. Nincs szükség altatásra, egy helyi érzéstelenítés után az arcbőr bőralja rétegébe több vékony injekciós tűvel bejuttatják a szálakat, amennyit előzetesen a sebész javasolt.
  2. Ezek a természetesen felszívódó fonalak aztán megemelik a szöveteket és a regenerációs folyamat beindításával a bőrt is elkezdik feszesíteni.
  3. Néhány hét után válik majd teljessé a folyamat, amikor az újonnan létrejött kollagén kötegek teljesen feszessé nem varázsolják a bőrt.

A szálbehúzás eljárása során a természetes, felszívódó szálak nem csak rögzítik a bőrt, de javítják a vérkeringést is az érintett részeken.

Ami fontos, hogy a fonalak a kötőszöveti rétegben elindítják azokat a folyamatokat, amelyek kollagén termelést is fokozni tudják. Ez utóbbi pedig hozzájárul ahhoz, hogy az arcbőr ismét feszessé válik és egyben megjelennek a természetes kontúrok is.

Tudj meg többet a szálbehúzásról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

A szálbehúzás ára

A szálbehúzás ára 300.000 forinttól kezdődik. Az előzetes, ingyenes konzultáción plasztikai sebésze felméri az igényeket és a lehetőségeket, ami alapján el fog eldőlni, hogy hány szálra lesz majd szükség és ezek alapján mennyibe fog kerülni.

Szálbehúzás 40 FTC szál

300.000 Ft

Szálbehúzás 40 FTC + 6 COG szál

650 000 Ft

Szálbehúzás 6 COG szál

350 000 Ft

Szálbehúzás 8 COG szál

450 000 Ft

Szálbehúzás 10 COG szál

500 000 Ft

Szálbehúzás 12 COG szál

600 000 Ft

A legjobb klinikát keresed szálbehúzáshoz? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mire kell számítani szálbehúzás után?

A szálbehúzás után nem kell a klinikán tölteni egyetlen éjszakát sem, pár óráig maradunk megfigyelés alatt, aztán mehetünk is haza. Túlságosan sok előírás nincs is, kicsit érdemes kímélni magunkat, de alapvetően visszatérhetünk a normál mindennapokhoz, bár a megerőltető fizikai tevékenységet vagy testmozgást 1-3 hétig érdemes kerülni.

Duzzanat és bőrpír előfordulhat, de nem túl gyakran és ha igen, akkor is gyorsan elmúlik. Érdemes a vérömlenyek elkerülése érdekében több napon keresztül hűteni az érintett területeket.


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.