Szálbehúzás COG és FTC fonalakkal

Szálbehúzás segítségével a kor, a stressz vagy éppen a környezeti ártalmak miatt megereszkedett arc emelhető meg ismét, eltüntethetőek róla a ráncok.

Az eljárás ismert még FTC vagy COG szálbehúzás néven is, és ennek során teljesen természetes biolifting fonalak segítségével ér el a plasztikai sebész azonnali és hosszan tartó eredményt. Ami különösen pozitív, hogy nem csak a bőrt emeli meg, de a szöveteket is, így a hatás még látványosabb.

A következőkben röviden bemutatjuk ezt az esztétikai beavatkozási formát.

Kinek javasolt a COG szálbehúzás?

A szálbehúzás általában úgy 35-40 év felett ajánlott azok számára, akiknek a természetes öregedés, a stressz vagy más faktorok miatt megereszkedett a bőrük a nyakukon és az arcukon.

A szálbehúzás két nagy előnye, hogy:

  • egyrészt nem jár műtéti beavatkozással,
  • másrészt a megemelt szöveteknek köszönhetően a hatás akár 5 évig is eltarthat.

Az eredmények azonnaliak és látványosak, így aki nem elégedett az arcával és a nyakon lévő bőrével, gyorsan változtathat ezen.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szálbehúzással kapcsolatos kérdésekről!

A szálbehúzás menete

A szálbehúzás folyamata elég egyszerű és egyáltalán nem fájdalmas, mindenesetre azt javasoljuk, hogy az előzetes, ingyenes konzultáció során tegye fel azokat a kérdéseket, amelyek érdeklik a beavatkozás menetével kapcsolatban.

  1. Nincs szükség altatásra, egy helyi érzéstelenítés után az arcbőr bőralja rétegébe több vékony injekciós tűvel bejuttatják a szálakat, amennyit előzetesen a sebész javasolt.
  2. Ezek a természetesen felszívódó fonalak aztán megemelik a szöveteket és a regenerációs folyamat beindításával a bőrt is elkezdik feszesíteni.
  3. Néhány hét után válik majd teljessé a folyamat, amikor az újonnan létrejött kollagén kötegek teljesen feszessé nem varázsolják a bőrt.
szálbehúzás

A szálbehúzás eljárása során a természetes, felszívódó szálak nem csak rögzítik a bőrt, de javítják a vérkeringést is az érintett részeken. Ami fontos, hogy a fonalak a kötőszöveti rétegben elindítják azokat a folyamatokat, amelyek kollagén termelést is fokozni tudják. Ez utóbbi pedig hozzájárul ahhoz, hogy az arcbőr ismét feszessé válik és egyben megjelennek a természetes kontúrok is. 

A beavatkozás ára

A szálbehúzás ára 200.000 forinttól kezdődik. Ez az ár a jelentősebb arcfeszesítést lehetővé tevő hat darab COG szálra vonatkozik, de a beavatkozás típusától függően akár a 12 szálas beavatkozás is szükséges lehet legfeljebb 600.000 forintért.

Az FTC szálbehúzás árak ugyanebbe a tartományba tartoznak akár önmagában, akár kiegészítve COG szálakkal.

Az előzetes, ingyenes konzultáción plasztikai sebésze felméri az igényeket és a lehetőségeket, ami alapján el fog eldőlni, hogy hány szálra lesz majd szükség és ezek alapján mennyibe fog kerülni.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szálbehúzással  kapcsolatos kérdésekről!

Mire kell számítani szálbehúzás után?

A szálbehúzás után nem kell a klinikán tölteni egyetlen éjszakát sem, pár óráig maradunk megfigyelés alatt, aztán mehetünk is haza. Túlságosan sok előírás nincs is, kicsit érdemes kímélni magunkat, de alapvetően visszatérhetünk a normál mindennapokhoz, bár a megerőltető fizikai tevékenységet vagy testmozgást 1-3 hétig érdemes kerülni.

Duzzanat és bőrpír előfordulhat, de nem túl gyakran és ha igen, akkor is gyorsan elmúlik. Érdemes a vérömlenyek elkerülése érdekében több napon keresztül hűteni az érintett területeket.

Hogy lehet szálbehúzást kérni?

Első lépésként fel kell venni a kapcsolatot a klinikával, majd egy ingyenes konzultáció keretében kell a plasztikai sebész specialistával egyeztetnünk az igényeinket.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia