Kötényhas eltávolítása műtéti úton

A kötényhas eltávolítása az a beavatkozás, amellyel a hason valamilyen oknál fogva megmaradt lógó bőrt távolítja el a plasztikai sebész. Leggyakrabban ez a megereszkedett bőr a terhesség után marad vissza, és testmozgás vagy éppen másfajta külső kezelés ellenére sem húzódik vissza. Ilyenkor a plasztikai sebész nyújtja a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást. A beavatkozás 100%-ban biztonságos, fájdalommentes és eredményes.

A következőkben röviden összefoglaljuk a kötényhas eltüntetésére szolgáló beavatkozás menetét, a gyógyulás folyamatát és írunk az árakról is.

Kiknek javasolt a kötényhas eltüntetése?

A kötényhas eltüntetését célzó beavatkozás azoknak javasolt, akiknek valamilyen okból megereszkedett és lóg a bőre a hasán. Az esetek többségében a több gyermeket is szült édesanyáknál nem húzódik vissza olyan könnyen a megnyúlott bőr, de gyakran merül fel ez a beavatkozási forma azoknál is, akik sokat fogytak korábban hasról. Azoknak is javasolt ez a beavatkozás, akik nehezen mozognak már a kötényhas miatt és szeretnék visszakapni feszes, lapos hasukat. Tulajdonképpen ez egyfajta hasplasztika műtét, melynek során eltávolítják a hasról a felesleges bőrt.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kötényhas eltávolítás műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

A kötényhas eltávolítás menete

A kötényhas műtét egy ingyenes konzultációval kezdődik, ahol megbeszélésre kerülnek a részletek a plasztikai sebésszel, itt kerül majd eldöntésre az is, hogy esetleg például zsírleszívásra van-e szükség a műtét során. Ezt a konzultációt egy teljes körű vizsgálat követ, amelyet egy helyen, a klinikán tudunk majd elvégezni kényelmesen. 

A kötényhas eltüntetése során a plasztikai sebész aprócska bemetszést ejt a két csípőtövis között, eltávolítja a felesleges bőrt, majd feszessé teszi a hasat. Előfordulhat az is, hogy a műtét során a gyermeket szült anyáknál a hasizmokat is egyesíteni kell, illetve szükséges lehet a köldök helyzetének korrekciójára is. Ez utóbbi még egy aprócska bemetszéssel jár a beavatkozás során. A beavatkozások formájától függ egyébként az is, hogy mennyi ideig tart majd a folyamat.

kötányhas eltávolítás

Mi történik a beavatkozás után?

A plasztikai műtét után két teljes napot a klinikán kell töltenünk annak érdekében, hogy biztosítani lehessen a megfelelő orvosi kontrollt és a gyógyulás hatékonyságát. Arra számítsunk, hogy a hazatérésünk után is 3-4 héten keresztül nagyon kíméletes életet kell élnünk, nem sportolhatunk és a fizikai megterhelésektől is tartózkodnunk kell, sőt, javasolt egy rugalmas ruha viselése ebben a három-négy hétben, sőt akár tovább is.

Kötényhas eltávolítás árak

A kötényhas műtét ára alapesetben 1.090.000 forint és 1.390.000 forint között mozog. Az árat befolyásolja az is, hogy mire van szükség a műtét folyamán, tehát kell-e korrigálni a hasizmokat vagy éppen zsírleszívás is történik a beavatkozás során. Pontos árat a plasztikai sebész fog majd mondani az ingyenes konzultáción.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kötényhas eltávolítás műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

Hogy lehet hozzákezdeni egy kötényhas műtéthez?

A kötényhas műtét első lépése mindenképpen az, hogy felvesszük a kapcsolatot a klinikával és egyeztetünk egy időpontot egy most ingyenes elérhető, kötöttségek nélküli konzultációra. Minden további lépést, kérdést és akár már időpontot és árat ezen a konzultáción tudunk tisztázni a plasztikai sebésszel.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2021 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia