Tokaplasztika és nyakplasztika - Amit tudni érdemes

Tokaplasztika segítségével helyreállítható az áll alatt és a nyakon található bőr feszessége, valamint az öregedési folyamatok miatt megjelenő ráncokat is el lehet tüntetni. Továbbá az itt lerakódott zsírszövetek is leszívásra kerülhetnek. Abban az esetben, ha egy műtét során mindkét beavatkozást (tokaplasztika + zsírszívás) elvégzik, teljes nyakplasztika műtétről beszélünk.

A következőkben bemutatjuk, hogy miből áll egy nyakplasztikai beavatkozás, kiknek ajánlott, milyen árakra lehet számítani és milyen lépésekből áll a gyógyulási folyamat.

Kinek javasolt a tokaplasztika?

A nyakplasztika általában egy bizonyos kor felett ajánlott, amikor a kor előrehaladtával már mélyebb barázdák alakulnak ki a nyaki bőrön és a bőr feszessége is kezd csökkenni.

Előfordulhat, hogy testsúly növekedése miatt zsírpárnák is megjelennek a nyaki részen, ilyenkor nem csak a bőr feszességének helyreállítása, de a zsírleszívás is ajánlott. Azoknak is érdemes megfontolni a nyakplasztikát, akik arcplasztika beavatkozást terveznek, hiszen a hatás együttesen lesz majd igazán lenyűgöző.

tokaplasztika

Tokaplasztika árak

A tokaplasztika ára 720.000 és 790.000 forint közé esik.

A nyakplasztika felvarrással ára 730.000 és 810.000 forint között érhető el.

Pontos árajánlatot az első, ingyenes konzultáció során kaphat

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a tokaplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

A tokaplasztika menete

Ahogy általában minden plasztikai műtétnél, úgy a toka- és nyakplasztikánál is, egy mindenre kiterjedő konzultációval kezdődik a folyamat, ahol megbeszélésre kerülnek az elvárások és a lehetőségek.

Ezután jön egy teljes körű kivizsgálás, röntgennel, EKG-val, laborral, hogy a műtét biztonságos végrehajtása biztosítható legyen.

Majd már csak a műtét van hátra, amelynek során apró, alig látható bemetszéseket ejt a sebész a fül mögött, végül eltávolításra kerül a felesleges zsír és bőrfelület, végül pedig felszívódó varratokkal zárja le a sebet.

A műtét összességében 1—1,5 órán keresztül tart és altatásban végzik.

Mi történik a nyakplasztika után?

Nyakplasztika után egy éjszakát kell a luxusszállodákat idéző klinikán eltölteni a komplikációk elkerülése és a megfelelő kontroll fenntartása érdekében. Másnap felhelyezésre kerül egy vízálló kötés, amellyel a zuhanyozás is megvalósítható, továbbá két hétig szorítókötést kell viselni a gyógyulás felgyorsítása érdekében. Három hét után már könnyű testmozgás is végezhető, de a teljes, végleges állapot kialakulására nagyjából hat hónapot kell majd várni.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a tokaplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

Hogyan lehet belevágni egy nyakplasztikai beavatkozásba?

Mindenképpen az első számú lépés egy ingyenes konzultáció egyeztetése a klinikával, amelynek keretében minden nyitott kérdés megbeszélhető és a plasztikai sebész segít eloszlatni az esetleges aggodalmainkat. Ezen a kötelezettségek nélküli megbeszélésen lehet aztán további lépéseket és időpontokat egyeztetni.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia