Tokaplasztika 

Tokaplasztika során a plasztikai sebész helyreállíthatja az áll alatt és a nyakon található bőr feszességét, valamint az öregedési folyamatok miatt megjelenő ráncokat is el tudja tüntetni.

A legfontosabb tudnivalók a tokaplasztikával kapcsolatban:

  • Tokaplasztika esetén általában elég zsírleszívást alkalmazni és jól kombinálható egyéb arcplasztika műtéttel.
  • A toka műtét igénytől és céltól függően végezhető altatásban, kb 1 órás és 950.000 forinttól érhető el. 
  • Tokaplasztika után két hétig tilos a megterhelő fizikai munka, utána fokozatosan lehet visszatérni a mozgáshoz.

Tudj meg többet a tokaplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Kinek javasolt a tokaplasztika?

A nyakplasztika általában 45 éves kor felett ajánlott, amikor a kor előrehaladtával már mélyebb barázdák alakulnak ki a nyaki bőrön és a bőr feszessége is kezd csökkenni.

Előfordulhat, hogy testsúly növekedése miatt zsírpárnák is megjelennek a nyaki részen, ilyenkor nem csak a bőr feszességének helyreállítása, de a zsírleszívás is ajánlott. Azoknak is érdemes megfontolni a tokaplasztikát, akik egyéb arcplasztika beavatkozást terveznek, például fülplasztikát, hiszen a hatás együttesen lesz majd igazán lenyűgöző.

Fontos tudni, hogy a toka eltüntetése krémmel, masszázzsal nem működőképes! Amit javasolni tudunk azoknak, akik nem szeretnének tokaplasztikát, hogy próbálják ki a Belkyra injekciós tokakezelést, ami esztétikai kezelésnek minősül, nem jár plasztikai sebészeti vágással.

A legjobb klinikát keresed tokaplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

tokaplasztika

A tokaplasztika menete

Ahogy általában minden plasztikai műtétnél, úgy a tokaplasztikánál is, egy mindenre kiterjedő konzultációval kezdődik a folyamat, ahol megbeszélésre kerülnek az elvárások és a lehetőségek.

Ezután jön egy teljes körű kivizsgálás, röntgennel, EKG-val, laborral, hogy a műtét biztonságos végrehajtása biztosítható legyen.

Majd már csak a műtét van hátra, amelynek során apró, alig látható bemetszéseket ejt a sebész a fül mögött, végül eltávolításra kerül a felesleges zsír és bőrfelület, végül pedig felszívódó varratokkal zárja le a sebet.

A műtét összességében 1—1,5 órán keresztül tart és altatásban végzik.

Tudj meg többet a tokaplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tokaplasztika után

Tokaplasztika után egy éjszakát kell a luxusszállodákat idéző klinikán eltölteni a komplikációk elkerülése és a megfelelő kontroll fenntartása érdekében. Másnap felhelyezésre kerül egy vízálló kötés, amellyel a zuhanyozás is megvalósítható, továbbá két hétig szorítókötést kell viselni a gyógyulás felgyorsítása érdekében. Három hét után már könnyű testmozgás is végezhető, de a teljes, végleges állapot kialakulására nagyjából hat hónapot kell majd várni.

A legjobb klinikát keresed tokaplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Tokaplasztika árak

A tokaplasztika ára most kedvezményesen 950.000 forintba kerül 1.100.000 Ft helyett. Pontos árakat az első, ingyenes konzultáció során tud mondani a plasztikai sebész.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

A konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.