Belkyra injekciós tokakezelés

A Belkyra injekciós tokakezelés egy speciális esztétikai eljárás, melynek lényege, hogy dezoxikólsavat fecskendeznek a toka területére, amely segíti a zsírsejtek bontását. A kezelést csak szakképzett plasztikai sebészek hajthatják végre. A Belkyra injekció hatóanyagát az emberi szervezet is termeli a zsírok megemésztéséhez. Ebből kifolyólag az áll alatti részen lerakódott zsírral szemben is hatékonyan lép fel.

Kinek ajánlott a toka kezelés?

A toka kezelés azoknak ajánlott, akik szeretnének megszabadulni az áll alsó részére lerakódott makacs zsír sejtektől. A toka területére kifejezetten igaz, hogy az oda lerakódó zsír nehezen tüntethető el. Sokak éveken keresztül diétáznak, élnek egészséges életmódot, edzenek rengeteget, mégsem sikerül elérniük az íves, zsírmentes állat. Ilyen esetben megoldás lehet a Belkyra injekciós kezelés, amely invazív beavatkozás nélkül nyújt megoldást. Erősen megereszkedett bőrnél azonban nem ajánlott, ebben az esetben tokaplasztika szükséges.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Mennyibe kerül a Belkyra injekciós tokakezelés?

A Belkyra injekciós tokakezelés ára egy ampulla esetén 140.000 Ft. Az árat befolyásolja, hogy milyen mennyiségű Belkyra hatóanyagra van szükség. Egy kezelés során általában több ampullányi Belkyra is beinjekciózásra kerülhet.

Belkyra injekciós tokakezelés 1 ampulla

140.000 Ft

Belkyra injekciós tokakezelés

Hogyan történik a Belkyra injekciós tokakezelés?

A Belkyra injekciós tokakezelés könnyedén és gyorsan történik. Az eljáráshoz nincs szükség altatásra, így maga a kezelés és a felépülési szakasz is jóval rövidebb, mint más plasztikai eljárások esetében. A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol a páciens és a szakorvos egyeztetnek a lehetőségekről és elvárásokról. 

A kezelés akár már a konzultáció után is megvalósulhat. Elsőként az érintett terület érzéstelenítésére kerül sor. Ezután a szakorvos befecskendezi a Belkyra injekciót. Ez nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, ugyanis az áll különböző területén, különböző mennyiségű hatóanyagra van szükség. 

Ezután még egy rövid ideig szükséges megfigyelés alatt maradni, azonban pár órán belül elhagyható a klinika és vissza lehet térni a hétköznapi feladatokhoz, kerékvágáshoz.

A toka kezelés mindig több alkalmas. Az egyes kezelések között 4 hét szünet szükséges, amíg a hatóanyag felszívódik és újabb mennyiségű Belkyra kerülhet befecskendezésre. Súlyos felesleg esetében előfordulhat, hogy 6 alkalomra is szükség lehet. A legtöbb esetben azonban elegendő 2-4 kezelés. 

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Mire kell számítani a toka kezelés után?

Az utolsó toka kezelés után nagyjából 4-6 hét szükséges, míg a végleges eredmény látható nem lesz. Szerencsére már azonban az egyes kezelések után is látható lesz a változás! A toka zsírbontása után véglegesen megszabadulhat a zsírfeleslegtől és íves állakra tehet szert.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a kezelés, kérjen időpontot az ingyenes konzultációra!

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • 10% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia