Mellnagyobbítás

 

Mellnagyobbítás

A feszes és formás mellek elérése érdekében a mellnagyobbító műtét az optimális választás. Minden kornak megvoltak a maga divathóbortjai, de legyünk őszinték önmagunkhoz is, a telt mellek mindig is hódítottak. A nőiesség egyik legfontosabb jelképe maga a női mell, amely az anyaságot és a szeretetet is szimbolizálja. Sajnos a természet nem minden hölggyel bánik bőkezűen, ezért sok esetben nem ajándékoz nagy kebleket. Tulajdonosaik csak álmodozhatnak róla. Most viszont mindenkinek adott a lehetőség, hogy klinikánkon gyönyörű keblekre tegyenek szert. A műtétek során mindig igyekszünk a testalkatnak és az elvárásoknak is megfelelő kebleket formázni. A nagyobbító műtéteket minden esetben tapasztalt plasztikai sebész kolléga végzi, így igyekszünk pácienseinknek minőségi szolgáltatást nyújtani. Leggyakrabban a fiatal korosztály és a 40 éves korosztály fordul hozzánk segítségért. A fiatalok az alulfejlettség miatt, míg az idősebb korosztály a szülések vagy az idő múlásának eltüntetése okán keres fel bennünket. Minden műtét előtt egy beszélgetést szervezünk a leendő páciensekkel, amikor elmagyarázzuk a mellnagyobbítás lényegét, hogy mire számíthatnak a műtét után és milyen változás fog beállni életükbe. A műtét előtt lehetőség van próbaimplantátumok behelyezésére, így a páciensek is jobban látják, hogy milyen mellre számíthatnak műtét után.

Hogyan történik meg az implantátum behelyezése?

A mell alatti redőbe ejtünk egy 3-4 cm körüli nyílást és ebbe helyezzük el az előzőleg közösen kiválasztott

hol található mellnagyobbítás Budapesten

implantátumot. Maga a behelyezés igen kevés kockázattal jár és műtét közben lehetőség van az implantátum biztonságos és szép formájának kialakítására is. Ezeknél a műtéti eljárásoknál a tévhittel ellentétben a tejcsatornák és a mirigyek nem sérülnek, hiszen csak egy apró vágást ejtünk. Műtét után szilikontapaszt helyezünk el, hogy a hegesedési folyamat minél gyorsabban és kockázatmentesebben következzen be. Másik módszer is létezik az implantátumok behelyezésére. Ilyenkor a mellbimbó udvara alatt ejtjük meg a vágást és azon a nyíláson keresztül helyezzük be az implantátumot. Ilyenkor kisebb heggel kell számolni, éppen ezért sokan is választják ezt a megoldást, azzal viszont érdemes számolni, hogy a tej- és kivezetőcsatorna sérülhet. Szoptatás idején ez sajnos nem a legjobb megoldások egyike, éppen ezért nem is szoktuk ilyen esetekben javasolni ezt az eljárást. Harmadik megoldás az, amikor a hónaljon keresztül helyezzük be az implantátumot. Itt már egy 3 és 5 cm nagyságú vágást kell ejteni ahhoz, hogy be tudjuk helyezni az implantátumot. Ezt az eljárást csak kisméretű implantátumok esetében alkalmazzuk. Ennél az eljárásnál számolni kell azzal, hogy a nyirokmirigyek és utak sérülhetnek.

Hova kerülhet az implantátum?

mellnagyobbítás előtte utánaAz implantátumokat több helyen is el lehet helyezni a mellen belül. Kerülhet a mell mirigyállománya mögött a mellizom mögé is és elé is. Klinikánkon mindig törekszünk arra, hogy az izom alá helyezzük az implantátumot, hiszen az eljárás így lesz a legkíméletesebb. Ezt a műtétet kizárólag altatásban lehet elvégezni. Az anatómiai implantátummal igen könnyű dolgozni, hiszen maga az implantátum az izom alá kerül, ezáltal gyönyörű dekoltázs lesz a műtét végeredménye, főleg ha a csepp formájú implantátum mellett dönt a páciens. A kerek implantátumok is eredményezhetnek gyönyörű dekoltázst, de ezt minden esetben az adott testalkat dönti el. A testmagasság és a mellkasszélesség határozza meg tulajdonképpen azt, hogy melyik típusú implantátum biztosítja a legoptimálisabb megoldást. Ezen felül nagyon fontos a bőr rugalmassága, annak vastagsága és magának a zsírszövetnek a vastagsága is. Mellizom elé helyezés során fontos, hogy a mellmirigy-állomány elegendő mennyiségű legyen. Ezeknek a feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb mellnagyobbítást lehessen végrehajtani. A mellnagyobbító műtétek után a műtét nyomai 2-3 nap múlva el is tűnnek. A varratszedés semmilyen fájdalommal nem jár, de az is elképzelhető, hogy felszívódó varratok esetén erre nem is lesz szükség.

Mellnagyobbítás saját zsírral

nagyobb mellek métét utánPácienseinknek lehetőségük nyílik a saját zsírral történő mellnagyobbítást is igénybe venni, ez tulajdonképpen egy speciális zsírleszívással kezdődik, amikor a megfelelő részekről kinyerjük a zsírszövetet és azt ültetjük be a mellekbe. Ennek az eljárásnak a hatalmas előnye, hogy a mell formája és annak tapintása is természetes marad, a két műtétet egyidőben végezzük el. Mivel zsírleszívással történik meg a szírszövet kinyerése, ezért annak nem marad nyoma és gyorsan gyógyul. Az implantátumokkal ellentétben itt nem kerül semmilyen idegen anyag a szervezetbe. Ennek a műtétnek hatalmas előnye, hogy csak egy pár milliméteres seb fog keletkezni, amely még az implantátumos behelyezésnél is gyorsabban gyógyul be. Legnagyobb hátránya talán az, hogy a nincsen lehetőség a mellek alakítására és komoly klinikai hátteret is igényel a műtéti eljárás.

Klinikánkon csak kiváló minőségű implantátumokkal dolgozunk, ezek különféle formában érhetők el. Implantátumaink olyan töltőanyaggal rendelkeznek, amelyek a legnagyobb biztonságot jelentik, hiszen az összetételüknél fogva nem tudnak kifolyni. Az általunk alkalmazott különleges hegkezelési technikának köszönhetően a sebek gyorsan és nyom nélkül gyógyulnak.

Mikor érdemes a mellnagyobbításra gondolni?

Minden esetben azt javasoljuk, hogy a hozzánk érkező páciensek töltsék be a 18 éves életkort. Ez azért fontos, mert körülbelül eddig a korig a mellek még fejlődnek és ezután a kor után mondhatjuk azt, hogy teljesen kialakultak és semmilyen további változással nem kell számolnunk. Amíg a mellek természetes növekedési folyamata nem zárul le, nem érdemes mellnagyobbító műtétre gondolni. Sokszor azonban eltekintünk ettől a korhatártól, hiszen vannak igen koraérő típusok, akiknél sokkal hamarabb véget ér ez a periódus, akár 16 éves életkoruk körül. Mell asszimetria esetén persze meg tudjuk oldani a nagyobbító vagy korrekciós műtétet. Szoptatás vagy várandósság idejére egyáltalán nem ajánljuk ezeknek a műtéteknek az elvégzését, és ha a közeljövőben tervezett terhesség várható, akkor a műtétnek is azt a formáját tudjuk csak javasolni, amely épségben hagyja a tejcsatornákat és még minimális mértékben sem károsítja azokat.

Mellnagyobbítás ára

Az árakat nagyon sok tényező befolyásolja, ezért nehéz lenne kerek perec kijelenteni, hogy egy mellnagyobbítás mennyibe fog kerülni. Függ az eljárás típusától, az implantátum fajtájától, a beavatkozástól. Megfizethető árakon a következőket tudjuk pácienseinknek biztosítani: kiváló minőségű implantátumok, biztonságos és gyorsan felszívódó varratok, kórházi tartózkodás teljes ellátással, igény szerint egy vagy kétágyas szobában, teljes étkezés a bentlét ideje alatt és a műtét után szükséges melltartót is biztosítjuk.