Arcfeltöltés saját zsírral 

Az arcfeltöltés saját zsírral az a beavatkozás, amelynek segítségével természetesen szüntethetőek meg például a szemöldök közötti ráncok, lehet kisimultabb az egész arc és akár még az ajkak is dúsíthatóak. De a lehetőségek ennél is szélesebb körben mozognak, hiszen akár az orrok melletti apró ráncokat is eltüntetheti a plasztikai sebész és még a korábban keletkezett hegek is kiemelhetőek saját zsírral. Mivel genetikai hajlam vagy éppen környezeti tényezők is befolyásolhatják a bőr öregedését, így ez egy nagyon népszerű beavatkozás bizonyos kor felett.

Érdemes egy konzultációt egyeztetni a klinikai plasztikai sebészével, hiszen most ingyenes és kötelezettségek nélkül konzultáción lehet átbeszélni a lehetőségeket, a különféle korrekcióra szoruló bőrfelületeket és a sebész bővebben beszél majd a saját zsír felhasználásáról. A következőkben viszont röviden bemutatjuk ezt a plasztikai beavatkozást, hogy kiknek ajánlott, mennyibe kerül és mi az eljárás menete.

Kinek javasolt az arcfeltöltés saját zsírral?

Az arcfeltöltés saját zsírral azok számára ajánlott beavatkozási forma, akik természetes módon, komoly sebészeti műtétek nélkül szeretnék visszakapni arcuk feszességét és például eltüntetni az apróbb ráncokat az orr, a szem környékén vagy a homlokon. De a saját zsírral való arcfeltöltés azoknak is tökéletes választás lehet, akik az ajkaikat szeretnék dúsabbá tenni, természetesen módon, természetesnek tűnő eredménnyel.

A beavatkozás ára

Az arcfeltöltés saját zsírral már 400.000 forinttól elérhető, de az összeg attól is függ, hogy pontosan mit szeretne a páciens, mekkora az érintett felület.

A pontos ár meghatározása érdekében tehát használjuk ki a most ingyenesen elérhető konzultációs lehetőséget, hiszen itt tudunk a plasztikai sebésszel megállapodni abban, hogy mit kellene korrigálnunk az arcunkon.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a saját zsírral történő ráncfeltöltéssel kapcsolatos kérdésekről!

Hogyan történik az arcfeltöltés saját zsírral?

A beavatkozás egy konzultációval kezdődik, ahol meghatározásra kerül a arcfeltöltés célja, és a páciens minden szükséges tájékoztatást megkap. Ezután következik egy teljes körű átvizsgálás, amelynek minden elemét, labort, röntgent vagy akár EKG-t a plasztikai klinikán, egy helyen, kényelmesen el tudnak intézni.

A nagyjából egy óráig tartó beavatkozás során a páciens saját zsírja kerül megfelelő kezelés után befecskendezésre az érintett helyekre. A zsírsejteket először a lehető legóvatosabban kinyerik a fogyásra legkevésbé hajlamos helyekről, pl. a hasról vagy a fenékről, majd egy speciális eljárással megtisztítják őket. 

Ezután történik a feltöltés második része, amikor a sebész beinjektálja a zsírsejteket az arc érintett részeire. A zsírsejtek elég gyorsan megtapadnak itt és már az elején legalább 60%-a meg is tapad a területen.

Arcfeltöltés saját zsírral

Mire lehet számítani a beavatkozás után?

Az arcfeltöltés után nem kell sok időt a klinikán tölteni, mindössze pár óra után már otthonunkba távozhatunk. A lábadozás időszaka nem megterhelő, hiszen az első hétben kell igazán odafigyelni a tisztításra és az óvni az arcot, ilyenkor nagyon fontos, hogy pontosan kövessük a sebész utasításait.

A saját zsír használata okán allergiás reakcióra nem kell számítanunk, de javasolt az első hónapban az erős napfény vagy éppen a szolárium kerülése.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a saját zsírral történő ráncfeltöltéssel kapcsolatos kérdésekről!

Hol és hogyan lehet elkezdeni saját zsírral történő arcfeltöltést?

Az első lépés mindenképpen egy ingyenesen, kötöttség nélkül elérhető konzultáció időpontjának egyeztetése egy plasztikai sebésszel. Ő aztán pontosan elmond majd mindent a beavatkozásról, megegyezhetünk egy időpontban a vizsgálatokra, a műtétre magára és pontos árajánlatot is kaphatunk.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia