Mommy makeover

A mommy makeover egy olyan szülés utáni plasztikai és esztétikai beavatkozásokat tartalmazó csomag, ami segít, hogy a hölgyek újra az általuk kitűzött legjobb formában legyenek.

Általában mellfelvarrást, mellnagyobbítást, hasplasztikát és zsírleszívást végeznek a plasztikai sebészek komplex kezelést alkalmazva amelyek biztonságosak és egymás után vagy egyidőben elvégezhetőek.

Cikkünkben összeszedtük, általában milyen beavatkozásokat tartalmaz egy ilyen csomag és milyen garantáltan pozitív eredményeket tud hozni egy-egy műtét. 

Tudj meg többet a mommy makeover csomagról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Mikortól ajánlott elvégezni a műtéteket?

Ajánlott plasztikai sebészetünk szakorvosa azt ajánlja, hogy a mommy makeover beavatkozásokkal mindenképpen meg kell várni, amíg tart a szoptatási időszak, és csak ez után kerülhet sor a beavatkozásokra.

Először a kisebb beavatkozásokat érdemes csak elvégezni. A nagyobb beavatkozásokkal ajánlott a szoptatás után hat hónapot várni. Továbbá, a műtét előtt érdemes átgondolni, hogy érkezik-e több gyermek a családba. Ha igen, megfontolandó, hogy a legutolsó után jelentkezzünk a beavatkozásokra.

Így kevésbé lehet szükség későbbi korrigálásokra és a sikerélmény is tovább fog tartani.

A legjobb klinikát keresed mommy makeoverhez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mommy-Makeover budapest

Mit tartalmaz a mommy makover csomag?

A mommy makeover csomag összeállításakor a legtöbben a megereszkedett, szoptatás után petyhüdté vált kebleket szeretnék újra feszesnek látni mellfelvarrás vagy mellnagyobbítás alkalmazásával. 

A szülés és szoptatás során természetes, hogy változik a mellek formája, megereszkedhet a bőr, illetve ide is nagy súlyfelesleg rakódhat le.  A tejtermelés miatt és a szülési időszak alatt felszedett kilók miatt a keblek jelentős méretbeli változáson esnek át. A szoptatási időszak után lehet, hogy a súlyfelesleg megmarad a kebleken és ekkor a páciens mellkisebbítő műtétet szeretne

Hasplasztika segítségével a hasi részeket újra feszesnek és tónusosnak érezni, vagy a főleg csípőtájékon lerakódott zsírpárnáktól szabadulnának zsírleszívással.

A csomag kínálatában sokrétű megoldások szerepelnek. Ezeket általában kombinálni szokták, és akár egy beavatkozás alkalmával több műtét is elvégezhető.

A legjobb klinikát keresed mommy makeoverhez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mommy makeover

Mommy makeover keretében combplasztika is szükséges lehet, amennyiben a lábak kerültek rossz formába, valamint karplasztika is alkalmazható a kezek formába kerüléséhez.

Az arc a test legkifejezőbb, legmegigézőbb része lehet, így fontos a korrekciója az egészséges testkép érdekében, amihez az arcplasztika nagyban hozzá tud járulni.

A megerszkedett szemhéj ellen alsó és felső szemhéjplasztika javasolt, ugyanakkor a hyaluronsavas ráncfeltöltés is megfelelő választás lehet, amennyiben a ráncok eltüntetése a cél.

További esztétikai arcfiatalító módszerek is igénybe vehetők, melyek igen népszerűek, hiszen nem járnak szikés beavatkozással, valamint rendkívül hatásosságuk miatt. 

Tudj meg többet a mommy makeover csomagról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Mire kell figyelni a mommy makeover csomagnál?

Itt is, mint a legtöbb plasztikai műtétnél, nagyon fontos a műtét előtti tervezés. Az első, ingyenes konzultáció során a plasztikai sebésszel meg tudd beszélni a lehetőségeket, hogy azt kapd, amire leginkább szükséged van. 

Ne legyünk telhetetlenek, a kevesebb néha több, és adjunk időt magunknak a beavatkozások között. Kombinált műtétek esetében fontos tudni, hogy hosszabb lesz az altatásban töltött idő.

Emiatt még inkább szükség van egy részletes, műtét előtti kivizsgál ásra, hogy az altatóorvos felmérje, hogyan fog a páciens reagálni az altatásra. Fontos továbbá a műtét időpontjának megfelelő időzítése.

Olyan időszakot válasszunk, mikor megengedhetjük magunknak a pihenést. Ellátásra és közvetlen segítségre csak pár napig lesz szükség, de fontos, hogy utána is nyugodt körülmények között töltsük a felépülést.

A legjobb klinikát keresed mommy makeoverhez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mommy Makeover árak

Mivel itt egy komplex, általában több különböző plasztikai beavatkozásról van szó, az ár is összetettebb, pontos árat csak és kizárólag személyes konzultáció keretében kaphat az érdeklődő

Műtét típusa

Kedvezményes ár

Listaár

Hasplasztika

1.450.000 Ft

1.600.000 Ft

Mellplasztika

1.250.000 Ft

1.400.000 Ft

Zsírleszívás hasról, derékról

900.000 Ft

1.000.000 Ft

MACS lifting - középső arcfélplasztika

1.050.000 Ft

1.150.000 Ft

Fontos megjegyezni, hogy a végösszeg nem feltétlenül ezek összegéből tevődik ki, lehet kevesebb és lehet több is! 


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.