Combplasztika - Amit tudni érdemes

A combplasztika egy olyan sebészeti eljárás, amelynek keretén belül a plasztikai sebész a megereszkedett bőrt eltávolítja a combról. A beavatkozás kiegészülhet a felesleges zsírszövetleszívásával, így visszanyerhető a comb fiatalos, feszes kinézete.

A következő cikkünkben megmutatjuk, hogy kinek ajánlott a combplasztika, mivel jár a műtét és milyen árakkal kell számolnunk.

Kinek javasolt a combplasztika?

A combplasztika azoknak javasolt, akik valamilyen okból nem elégedettek a combjaik formájával, a bőrrel vagy éppen a vastagsággal. Ez lehet elhízás miatt, lehet a kor előrehaladásának eredményeként, a lényeg, hogy azok számára jön jól egy combplasztika, akik fiatalosabb, feszesebb combokat szeretnének plasztikai sebészet segítségével.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a combplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

A combplasztika menete

Az egész folyamat egy konzultációval és teljes körű vizsgálattal kezdődik. Itt kapunk választ minden felmerülő kérdésünkre és alaposan meg is vizsgálnak minket a műtét biztonsága miatt.

A beavatkozást altatásban és helyi érzéstelenítéssel végzik, rejtett bemetszés segítségével, így a műtét nyomai alig lesznek láthatóak. A felesleges zsírt egy vékony csövön keresztül, vákuumos módszerrel távolítja el a sebész, a felesleges bőrt pedig bemetszéssel vágja ki. A 2-3 órás beavatkozás után egyetlen éjszakát (nagyon ritkán kettőt) kell majd a klinikán tölteni.

combplasztika

Combplasztika árak

Egy combplasztika műtét ára 900 ezer és 1 millió forint között mozog. Pontos árat az első, ingyenes konzultáció során tud adni a plasztikai sebész.

Ez az ár általában már tartalmazza az összes felmerülő költséget az előzetes vizsgálatoktól az utolsó kontrollig.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a combplasztika műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

Mi történik a műtét után?

A legtöbbször a műtét utáni napon elhagyható a klinika, viszont fontos, hogy a következő hat hétben egy szorítókötést kell a páciensnek viselnie, amire a gyógyulás felgyorsítása miatt van szükség.

Az első két hétben szigorúan kerülendő mindennemű fizikai megerőltetés, beleértve  a hosszabb állás, a séta vagy éppen a terpesz is. Nagyjából 2 hónap után már olyan fázisba ér a gyógyulás, hogy élvezhetjük a fiatalos, feszes combunkat bármilyen testmozgás közben. 

Hogy vághatok bele egy ilyen beavatkozásba?

Mi azt javasoljuk, hogy először is egyeztessen egy időpontot egy ingyenes konzultációra a klinika egyik szakemberével. Ő részletesen elmondja, hogy mire kell számítani a műtét során és után és arról is beszél majd, hogy mire kell figyelni, hogy tökéletes legyen a gyógyulás. Azért jó egy ilyen konzultáció, mert kötelezettség nélkül kérdezhetünk mindenről, ami foglalkoztat minket a combplasztikával kapcsolatban. 

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia