Combplasztika

A combplasztika egy olyan sebészeti eljárás, amelynek keretén belül a plasztikai sebész a megereszkedett bőrt eltávolítja a combról.

A legfontosabb tudnivalók a combplasztikával kapcsolatban:

 • A combplasztika népszerű fogyás utáni beavatkozás, mert visszanyerhető a formás láb.
 • A combplasztika kiegészülhet a felesleges zsírszövet leszívásával, így egy műtét keretében két alakformáló beavatkozás is elvégezhető.
 • A combplasztika ára 1.250.000 forinttól érhető el.
 • A műtétet altatásban végzik és 2-2,5 óra hosszan tart.
 • A beavatkozás után a gyógyulás első 14 napjában tilos a megerőltető munka, utána fokozatosan vissza lehet térni a szokásos mindennapokba.
 • A következő cikkünkben megmutatjuk, hogy kinek ajánlott a combplasztika, mivel jár a műtét és milyen árakkal kell számolnunk.

  Tudj meg többet a combplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

  Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

  Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

  Tartalomjegyzék

  Kinek javasolt a combplasztika?

  A combplasztika azoknak javasolt, akik valamilyen okból nem elégedettek a combjaik formájával, a bőrrel vagy éppen a vastagsággal. Ez lehet elhízás miatt, lehet a kor előrehaladásának eredményeként, a lényeg, hogy azok számára jön jól egy combplasztika, akik fiatalosabb, feszesebb combokat szeretnének plasztikai sebészet segítségével.

  A legjobb klinikát keresed combplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

  combplasztika

  A combplasztika menete

  Az egész folyamat egy konzultációval és teljes körű vizsgálattal kezdődik. Itt kapunk választ minden felmerülő kérdésünkre és alaposan meg is vizsgálnak minket a műtét biztonsága miatt.

  A beavatkozást altatásban és helyi érzéstelenítéssel végzik, rejtett bemetszés segítségével, így a műtét nyomai alig lesznek láthatóak. A felesleges zsírt egy vékony csövön keresztül, vákuumos módszerrel távolítja el a sebész, a felesleges bőrt pedig bemetszéssel vágja ki.

  A 2-3 órás beavatkozás után egyetlen éjszakát (nagyon ritkán kettőt) kell majd a klinikán tölteni.

  A legjobb klinikát keresed combplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

  Combplasztika árak

  A combplasztika műtét ára 1.250.000 forinttól érhető el kedvezményesen, 1.400.000 Ft helyett. Pontos árat az első, ingyenes konzultáció során tud adni a plasztikai sebész.

  Ez az ár általában már tartalmazza az összes felmerülő költséget az előzetes vizsgálatoktól az utolsó kontrollig.

  Tudj meg többet a karplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

  Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

  Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

  Combplasztika után

  A legtöbbször a műtét utáni napon elhagyható a klinika, viszont fontos, hogy a következő hat hétben egy szorítókötést kell a páciensnek viselnie, amire a gyógyulás felgyorsítása miatt van szükség.

  Az első két hétben szigorúan kerülendő mindennemű fizikai megerőltetés, beleértve  a hosszabb állás, a séta vagy éppen a terpesz is.

  Nagyjából 2 hónap után már olyan fázisba ér a gyógyulás, hogy élvezhetjük a fiatalos, feszes combunkat bármilyen testmozgás közben. 

  A legjobb klinikát keresed combplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

  Hogy vághatok bele egy ilyen beavatkozásba?

  Mi azt javasoljuk, hogy először is egyeztessen egy időpontot egy ingyenes konzultációra a klinika egyik szakemberével. Ő részletesen elmondja, hogy mire kell számítani a műtét során és után és arról is beszél majd, hogy mire kell figyelni, hogy tökéletes legyen a gyógyulás.

  Azért jó egy ilyen konzultáció, mert kötelezettség nélkül kérdezhetünk mindenről, ami foglalkoztat minket a combplasztikával kapcsolatban. 


  Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

  Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

  Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.