Alak Stúdió - Dr. Csuha Lajos

Frissítve ekkor: 2022.06.13.

A kép forrása: http://www.plasztikai-sebesz.hu/a-klinika/

Összegzés
alak stúdió logo
 • A főorvos/orvosok tapasztalati szintje: Dr. Csuha Lajos több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik és folyamatosan részt vesz szakmai konferenciákon
 • A klinika csapata: A klinika csapatában ő az egyetlen plasztikai sebész, mellette csak olyan doktorok, szakápolók és asszisztensek dolgoznak, akik támogatják a plasztikai eljárásokat
 • A műtétek helyszíne: A nagyműtétek külsős helyszínen történnek
 • Árkategória: Átlagos árkategória
 • Díjmenetes állapotfelmérő konzultáció

Enter your text here...

Alak Stúdió alapadatok

Cégnév:

ALAK Stúdió Egészségügyi Kft.

Vezető orvos:

Dr. Csuha Lajos

Weboldal:

alakom.hu, www.plasztikai-sebesz.hu

E-mail

klinika@alak-studio.hu

Telefonszám:

(06 1) 257-58-73

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1068 Budapest, Városligeti fasor 28. VAGY 1044 Budapest, Megyeri út 53. (MedCity Egészségközpont)

Konzultáció ára:

Az első alkalom díjmentes

Akciós ajánlat:

Részletfizetés:

Szakterületek:

Nincs információ

Nincs információ

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

Ismerd meg a Plasztikai Sebészeti Centrumot!

Dr. Csuha Lajos 1984-ben szerezte meg az orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Egyenes úton haladt szakmájában a plasztikai sebészeti szakvizsgáig, melyet 1991-ben tett le.

Ezután indított magánpraxist, amit rövid időre szüneteltetett, amikor csatlakozott a MEDICINART magánklinika csapatához. 2003-ban az Alak Stúdió EÜ Kft ügyvezető igazgatója lett, ahol azóta is tevékenykedik.

Dr. Csuha Lajos rendszeresen látogatja a szakmai konferenciákat és tagja több neves szakmai társaságnak is. Az Alak Stúdió a plasztikai műtétek széles repertoárját lefedi, melyeket maga Dr. Csuha Lajos hajt végre.

Az Alak Stúdió elhelyezkedése

Az Alak Stúdió a budapesti Városligeti fasornál található, amely a Városliget mellett, a Hősök tere és a Bajza utca közötti szakasznál helyezkedik el. Emiatt könnyen megközelíthető a földalattival (M1) vagy a környéki troli- és buszjáratokkal. A fasor belső szervizútja a klinika előtt díjtalan. 

A nagyműtétek helyszíne a MedCity Központ, mely a IV. kerületi Megyeri út 53. szám alatt található. Emiatt előfordulhat, hogy bár a konzultációkra a városligeti helyszínen kerül sor, a tényleges beavatkozást Újpesten fogják elvégezni, ezért külön utazással kell kalkulálni.

A klinika

A Városligeti fasorra megérkezve, a páciensek egy tipikus pesti, nagypolgári villában találják magukat. Az érkezők egy, a klasszicista irányzatnak megfelelően kialakított váróteremben egyeztethetnek a recepcióval. A rendelő a váróteremhez hasonló stílusú iroda, amelynek egy részben leválasztott, saját vizsgáló terme is van.

A kisműtő ezzel átellenben található, azaz ezen a helyszínen egyszerre egy páciens ambuláns kezelésére van lehetőség. Az érdeklődők a rendelőt egy virtuális séta keretében megtekinthetik az interneten.

Íme néhány kép a rendelőről. (forrás: http://www.plasztikai-sebesz.hu/a-klinika/ 2022.05.10.)

Az Alak Stúdió személyzete

Az Alak Stúdió személyzetében Dr. Csuha Lajos az egyetlen plasztikai sebész, mellette azonban számos munkatárs támogatja a klinika zavartalan működését. A 14 fős személyzet részéhez tartoznak továbbá aneszteziológus, kardiológus és tüdőgyógyász orvosok, valamint szakápolók, műtős szakasszisztensek és egészségügyi asszisztensek is.

Mivel egy sebész végez minden beavatkozást, így a nagyobb műtétek esetében várólista alakulhat ki.

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

Ismerd meg a Plasztikai Sebészeti Centrumot!

Árak és finanszírozási lehetőségek

Az Alak Stúdió a plasztikai beavatkozások terén átlagos árkategóriát képvisel. Természetesen, ahogy minden plasztikai sebészeti eljárásnál, úgy az Alak Stúdió esetében is a feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek.

Jelen esetben a honlapon feltüntetett árak 2022.01.01. napjától visszavonásig érvényesek, valamint iránymutatónak számítanak, így a tényleges kezelés ismeretében a szolgáltató fenntartja a jogot a változtatásra.

Ez abból fakad, hogy a műtétet igénylő terület milyen állapotban van és milyen mértékű beavatkozásra van szükség. 

A díjat átutalással lehet fizetni, részletfizetési lehetőség nincsen.

Műtét neve

Minimum ár

Mellfelvarrás

940.000-tól 

Hasplasztika

900.000-tól

Szemhéjplasztika

400.000-tól

Zsírleszívás

350.000-tól

Arcplasztika

1.080.000-tól

Ingyenes konzultáció

Az Alak Stúdió klinikánál az első konzultáció díjmentes. Ekkor a főorvossal egyeztetnek a vágyott állapotról és annak megvalósítási formáiról. Ez az alkalom nem jár elköteleződéssel, így van lehetősége átgondolni a felkínált műtéti beavatkozást és az azzal járó vállalásokat. 

Ugyanakkor, amennyiben mégsem alkalmas az időpont, érdemes idejében jelezni ezt és lemondani. Ha ez nem történik meg és nem jelzi a klinikának, úgy 30.000 forintos térítési díjat kell utalnia a megadott számlaszámra.

Összegzés

Az Alak Stúdió vizuálisan impresszív megjelenése bizalmat ébreszt, ugyanakkor miután minden műtétet és beavatkozást Dr. Csuha Lajos személyesen végez, ez feltételezhetően lecsökkenti az lehetőségeket, egyben nagyobb rugalmasságot kívánhat a páciensektől. A klinika árai a piacon megszokott átlaghoz közelítenek.

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

 • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
 • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
 • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia
alak stúdió logo
Összegzés
 • Dr. Csuha Lajos több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, de ő az egyetlen, aki műt a klinikán
 • A nagyműtétek külsős helyszínen történnek
 • Átlagos árkategória
 • Díjmenetes állapotfelmérő konzultáció

Találd meg a legjobb plasztikai sebészetet Budapesten! Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát!