Botox kezelés 

A botox ránckezelés alatt minden botulinum toxinnal végzett ránctalanító eljárást értünk. A botulinum toxin orvosi felhasználása nagyon széles körű, ám legtöbben arról ismerik, hogy hatékony megoldás a ráncokkal szemben. A botox úgy fejti ki hatását, hogy bejut az izmokba és blokkolja azok működését, annak érdekében, hogy ne alakuljanak ki ráncok.

Az egyik olyan hatóanyag, amely széles körben elérhetővé tette a ráncok megszüntetését. A botulinumot használat előtt a megfelelő mértékben hígítják. 

Kinek ajánlott a botox kezelés?

A botox kezelés azoknak a hölgyeknek és férfiaknak ajánlott, akik műtét nélkül szeretnének megfiatalodni. A botox eljárást leginkább 40 év feletti pácienseknél szokták alkalmazni.

A botox kezelés minden esetben ajánlott: 

  • Legyen szó apró szarkalábakról a szem környékén,
  • mélyebb mosolygó ráncokról az ajkak mellett, vagy
  • gödör szerű mélyedésekről a homlokon vagy a szemöldök között, a botox kezelés megoldást nyújt!

A kezelés emellett azoknak is ajánlott, akik nem szeretnének hosszú órákat tölteni éveken keresztül azzal, hogy különböző krémekkel kenik az arcukat és komoly összegeket fektetnek be a sokat ígérő ránctalanító termékekbe.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

A botox kezelés ára

A botox kezelés ára 70.000.- forinttól érhető el. A végső ár egyénenként változó, mivel minden esetben a felhasznált botox mennyisége határozza meg az árat. Emellett az árat az is befolyásolja, hogy milyen márkájú botox kerül alkalmazásra. 

botox kezelés

A botox kezelés menete

A botox kezelés nem számít plasztikai beavatkozásnak, ezért az eljárás igen rövid és gyors. Az eljárást megelőzően egy személyes konzultáción kell részt venni, ami utána, ha egészséges a páciens, akár már egyből el is végezhető a kezelés. A kezelés előtt azonban érdemes kímélő étrendet folytatni, sok folyadékot inni és figyelni a megfelelő vitamin és táplálékfogyasztásra.

A beavatkozás során helyi érzéstelenítővel kezeli a szakorvos az érintett területe. Ezután az előre megbeszéltek szerint beinjekciózása kerül a botox. A szérumot a mimikai izomzatba juttatják be. Az eljárás nagyjából 15 percet vesz igénybe. Ezután még rövid idei megfigyelés alatt kell tartózkodni, majd el lehet hagyni a klinikát.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Mire kell számítani botox kezelés után?

A botox kezelés utáni nincs hosszú felépülési idő, viszont némi időnek el kell telnie, mire a végleges eredmény láthatóvá válik. Az első napokban egybe duzzanatot és pirosodást lehet tapasztalni. Ebben az időszakban érdemes kerülni az aktív fizikai tevékenységet. A várható eredmény nagyjából 2-3 hét alatt válik láthatóvá, attól függően, hogy milyen minőségű botox került befecskendezésre. 

Ha a páciens és a szakorvos úgy ítéli meg, akkor a kezelés újra megismételhető 3-4 hónapot követően, vagy kiegészíthető akár hyaluronsavas kezeléssel is.

Amennyiben felkeltette a kezelés az érdeklődését, kérjen időpontot az ingyenes konzultációra! Ami után akár már azonnal el is végezhető a kezelés!

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia