Lézeres arcfiatalítás frakcionált CO2 lézerrel

Frakcionált CO2 lézeres

A lézeres bőrfiatalítás egy olyan új technológia, amely a bőr felületének megsértése, tűk és hasonló behatások nélkül segíti elő a ránctalanítást, bőrfeszesítést. Jelen esetben a hámlasztáshoz és az ultrahangos kezeléshez (ezekről itt és itt olvashat) hasonlóan olyan eljárási módról beszélünk, amely során nem történik fizikai behatolás a bőrbe, nincsenek szúrások és vágások sehol.

Az évek során az arcbőr számos olyan hatásnak van kitéve (maga a kor, a napsütés, a stressz, stb.), hogy egy idő után veszít rugalmasságából. Ez különösen igaz nem csak az arc egészére, de a nyakra, a mellkas felső részén látható bőrre, illetve a kézfejünk bőrére is. Először csak finom vonalak, később pedig mély ráncok jelennek meg. A szén-dioxidos lézerkezelés egy olyan nem-invazív kezelés, ami segít helyreállítani az elfáradt bőr frissességét, feszességét, kiegyenlíti a táskákat, ráncokat. Más szemszögből nézve pedig ez a kezelési módszer a bőrhibák megszüntetésére is alkalmazható.

Mikor érdemes a frakcionált CO2 lézeres arcfiatalítást választani?

Önmagában a frakcionált CO2 lézeres kezelés a 20-40 éves korosztály ajánlott, bár 30 év felett érdemes lehet más arcfiatalító kezeléssel együtt igénybe venni. A legtöbb ilyenfajta arcfiatalító kezeléshez hasonlóan a lézeres kezelés is a bőr öngyógyító képességeit aknázza ki, emiatt van az, hogy nem mindenkinek ajánlott. 

Hogy működik szén-dioxidos lézeres arcfiatalítás?

A frakcionált szén-dioxidos lézeres arcfiatalítás egy olyan speciális működés elven alapul, amit nem könnyű elmagyarázni. Anélkül, hogy a technikai rejtelmekbe elmerülnék, a következőképpen írható le a kezelés lényege: a lézer a bőr alsó rétegében hatol – előre meghatározott terület-méretben (pixelben határozzák meg), ahol a hősérülést okoz a sejtekben. Ezzel kikényszeríti a szervezetből a gyógyulási folyamat megindítását, amely során kollagén és elasztán termelődik. Ellentétben a hámlasztással vagy a mikrotűs kezeléssel, nem az egész arcfelületet éri a hatás, hanem előre meghatározott pontokat. Ez amiatt előnyös, mert így minden sérült sejt környezetében van egészséges őssejt is, tehát a gyógyuláshoz szükséges biológiai információ rendelkezésre áll! A technika lényege, hogy új bőr keletkezik, ami feszesebb, simább felületű, mint a régi. Így az esetleges bőrhibák is elmúlhatnak.

A frakcionált CO2 lézeres arcfiatalítás előnyei

Amikor mérlegelésre kerül a sor, mindig az előnyöket érdemes először összeszedni, hogy aztán láthassuk, hogy milyen kevés is a hátrány egy-egy ilyen kezelés tekintetében. Mindenki utálja a fájdalmat, emiatt keresünk mindig olyan megoldást, ami nem, vagy csak minimális fájdalommal jár. A lézeres arcfiatalítás egy ilyen eljárás, mivel csak minimális kellemetlenséggel jár együtt. Hatását tekintve magas hatásfokú, gyors kezelés, ami minimális kiesést okoz a mindennapok rohanásában. Megismételni szükséges lehet párszor, de egy-egy turnus után elég lehet egy év múlva egy emlékeztető kezelés. A hatás egyébként akár 3 évig is kitarthat!

A szén-dioxidos lézeres kezelés hátrányai

A hátrányok tekintetében igen rövidre lehet fogni a listát. Ezzel a kezeléssel lehetőség van megújítani a bőrt, de csak akkor hatásos, ha vannak még tartalékai a bőrünknek. Talán ez okozza a kezelés egyetlen nagy hátrányát: nem alkalmazható minden korosztályban – minél fiatalabb valaki, annál látványosabb, annál hosszabban tartó hatást lehet elérni. Egy ponton azonban már elérjük azt a kort, amikor már csak a műtéti technikákkal lehet lényegesen látványos és tartós eredményeket elérni.

Így néz ki a CO2 lézeres kezelés

Lévén nem egy műtétről van szó, a szén-dioxidos lézeres kezelés előkészületei nem bonyolultak. Az eljárás megkezdése előtt megtisztítják az érintett bőrfelületet, majd ezt követően felviszik az érzéstelenítőt. Ezzel gyakorlatilag meg is van a terület előkészítése.

Az eljárást egy kézi eszközzel végzik, az előre megbeszéltek szerint beállítva. A kezelés során több ponton a szén-dioxid lézerrel a bőr alsóbb rétegében mikroszkopikus égési sérülést okoznak, ami miatt megindul a természetes gyógyulás, ami kollagén és elasztán keletkezésével jár. Várhatóan pár napig hámlani fog az arcbőr, ez azt jelenti, hogy a kezelés működött, és új bőrréteg keletkezik. A végleges hatást kb. 2-3 hónap után lehet elérni, ami a kollagén termelés lezárultával valósul meg. Ismétlés tekintetében két-három kezelésre szükség lehet, nagyjából 6-8 hét elteltével, később pedig szinten tartás végett évente egy ismétlő kezelésre szükség lehet.

Ezt kell tennie, ha érdekli a szén-dioxidos lézeres kezelés!

Érdemes átgondolni, hogy mit szeretne a következőkben. Ha úgy érzi, úgy látja, hogy a bőrére „ráférne” egy frissítés, akkor ez az eljárás az egyik legjobb lehetőség. Biztonságos, kényelmes, látványos, és a hatása hosszan tartó. Jelentkezzen be konzultációra minél előbb, és beszélje meg szakértővel, hogy az Ön arcának mi lehet a legjobb!


Frakcionált CO2 lézeres kezelés ára

A kisebb területeken már 50.000 forinttól elérhető a kezelés. A javasolt 2-3 kezelés most akciósan 50% kedvezménnyel vehető igénybe!


Részletekről érdeklődjön ingyenes konzultáció keretében!


További kérdéseid vannak?

Elvesztél az információtengerben?

Semmi probléma! 

Jelentkezz be egy ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációra, ahol minden kérdésedre felkészült szakember válaszol és segít a számodra leginkább megfelelő beavatkozást kiválasztani.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia