Drakula terápia

A Drakula terápia - hivatalos nevén PRF kezelés - egy esztétikai eljárás, ami hozzájárul a bőr megfiatalodásához és a ráncok eltüntetéséhez. A Drakula terápia során a páciens saját vérplazma koncentrátumát alkalmazzák, annak érdekében, hogy fokozzák a bőr hyaluronsav termelését, a hegek eltűnését, és a bőr megújulását. A Drakula terápia veszélyei egyenlőek a nullával.

A PRF a platelet rich fibrin kifejezésre utal, ami egy nagyon jó regenerációs képességgel rendelkező, vérlemezkékben gazdag plazma. Ez fejti ki pozitív hatásait a bőrön és a szervezet más területein is.

Kinek ajánlott a Drakula terápia?

A Drakula terápia mindazoknak ajánlott, akik természetes módon szeretnék fokozni bőrük fiatalságát és elkerülni a plasztikai beavatkozást. A kezelés minden korosztály esetében hatékony megoldást tud nyújtani. Elsősorban az arcon található ráncok, hegek kezelésére alkalmas, de a nyak, dekoltázs területén és a fejbőrön is szokták használni, ugyanis pozitív hatással van a hajhagymák növekedésére is. De emellett az egész testen alkalmazható a kezelés.

drakula terápia

A Drakula terápia ára

A Drakula terápia ára kis területen 60.000 forinttól érhető el, az arc területe 100.000 forinttól vehető igénybe. A pontos ár egyénenként változó, mivel befolyásolja a kezelt terület mérete.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Hogyan történik a PRF kezelés?

A PRF kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol a szakorvos és a páciens egyeztetnek. Amennyiben a konzultáció során és az előzetes vizsgálat alkalmával a páciens egészségügyi állapotában nem találnak semmi kivetnivalót, úgy a kezelés egyből a konzultáció után meg is valósulhat.

Az eljárás nagyjából 60 percet vesz igénybe. Ezalatt elsőnek megtörténik a vér levétele, ami egy speciális centrifugába kerül. A műszer következtében nő a vér leukocyta tartalma, ami pozitívan serkenti a növekedési faktorok számát és a fibrin alvadék hatékonyságát. Mialatt ez történik a páciens arcát megtisztítják és egy érzéstelenítő krémet alkalmaznak a kezelni kívánt területen.

A kezelés második fele akkor kezdődik, amikor a vérkészítmény távozik a centrifugából. Ekkor, a szakorvos egy nagyon vékony tűvel befecskendezi a felfokozott vért a kezelni kívánt területre. Ezután rövid időt még megfigyelés alatt kell tölteni. A Drakula terápia esetében azonban allergiás reakciótól nem kell tartani.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Mire kell számítani a Drakula terápia után?

A Drakula terápia után arra kell számítani, hogy az arc üde és kisimult lesz végeredményben. Az első pár napban enyhe duzzanatot érezhet a páciens a kezelt területen. A kezelést kúraszerűen szokták javasolni. Nagyjából 2-3 alkalom az, amivel már tartós eredményeket lehet elérni. A kezelések között érdemes rövid időszaknak eltelnie, hogy a vérkészítmény ki tudja fejteni pozitív hatását. 

A kezdeti időszakban a fénytől és a magas hőmérséklettől védeni kell a kezelt területet, de ezen kívül nem kell hosszú felépülési időre számítani. 

Ha ennél is többet szeretne megtudni a Drakula kezelésről, kérjen időpontot az ingyenes konzultációra!

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia