A leggyakrabban ajánlott plasztikai sebészeti klinika:

Plasztikai Sebészeti Centrum

PSB Minősítés: star star star star star
Leginkább ajánlott
 • Luxus feltételek átlagos áron
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek
 • Élettartam garancia a felhasznált anyagokra
 • Ingyenes konzultáció kötelezettségek nélkül

Alapadatok

Weboldal:

A konzultáció/ beavatkozások helyszíne:

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7/8.

Konzultáció ára:

A konzultáció ingyenes

Akciós ajánlat:

Az aktuális akciók itt érhetőek el

Részletfizetés:

Van


Korábbi páciensek értékelése
témakörönkénti bontásban:

Klinika kinézete és hangulata:

9.8/ 10

Current Progress
Current Progress
Current Progress

Orvosi ellátás minösége:

9.9/ 10

Current Progress
Current Progress
Current Progress

A teljes folyamat gördülékenysége:

9.7/ 10

Current Progress
Current Progress
Current Progress

A személyzet:

9.9/ 10

Current Progress
Current Progress
Current Progress

A klinikán töltött éjszaka:

9.9/ 10

Current Progress
Current Progress
Current Progress

Bár a "legjobb plasztikai sebészet" cím elég szubjektív, hiszen különböző emberek különböző preferenciákkal rendelkeznek, ezért elképzelhető, hogy amit Te kifejezetten keresel egy klinika esetében, az egy másik olvasónknak kevésbé vagy egyáltalán nem fontos.


Éppen ezért arra törekedtünk, hogy egy olyan klinikát válasszunk, amelyik lehetőleg minden olvasónk igényét magas szinten tudja kielégíteni, azonban bizonyos területeken kiemelkedően jól teljesítsen.


Ebben a cikkben a Plasztikai Sebészeti Centrumot fogjuk részletesebben bemutatni, mert weboldalukon keresztül szerintünk Magyarország egyik legjobb plasztikai sebészeti klinikája érhető el, megfizethető áron.


Olvass tovább és tudd meg miért gondoljuk így!

Elhelyezkedés - Budapest szívében, páratlan kilátással

Ha orvoskeresésről van szó, sokan hajlamosak vagyunk elsősorban kényelmi szempontokat figyelembe venni, mint például az orvos közelsége, megközelíthetősége. Ez kétségtelenül érthető dolog, azonban egy egyszeri, több százezer forintos plasztikai műtét esetében talán nem annyira fontos a klinika távolsága, akár Budapesten, akár vidéken élsz.


Mi sokkal inkább úgy gondoljuk, hogy egy plasztikai sebészet elhelyezkedése elsősorban egyfajta minőségi indikátornak tekinthető és ebben a tekintetben a Plasztikai Sebészeti Centrum partnerklinikája verhetetlen.


A klinika Budapest szívében, a Lánchíd lábánál, az öt csillagos Four Seasons szálloda közvetlen szomszédságában található, egy népszerű magánkórház területén.


Ez egyfelől azt jelenti, hogy a klinika rendkívül praktikusan megközelíthető, másfelől pedig azt, hogy a váróterem ablakán kitekintve gyönyörű kilátás fogad minket, egyenesen a budai várra nézve.

❝ Teljesen elégedett voltam mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. Hálás vagyok nektek, újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerűellátást, tényleg mindenki nagyon kedves volt, a doktor úr az asszisztensek és a nővérek!

BEATRIX

star star star star star

❝ Teljesen elégedett voltam mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. Hálás vagyok nektek, újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerűellátást, tényleg mindenki nagyon kedves volt, a doktor úr az asszisztensek és a nővérek!

BEATRIX

star star star star

A klinika - ízléses berendezés, modern műtők

A klinika talán legerősebb tulajdonsága annak kinézete és felszereltsége. Gyönyörűen kialakított szobák, ízléses dekorelemek mindenhol, látszik, hogy kiemelt figyelmet szenteltek annak a filozófiának, hogy a plasztikai műtét ne egy kórházi tartózkodás élményét idézze fel.


Nos, jó hír, hogy nagyon nem azt idézi! Nyoma sincs a szokásos kórházi hangulatnak, rohangáló orvosoknak, fertőtlenítő szagú, de valahogy mégsem sterilnek tűnő berendezéseknek. A klinika elsődleges célja, hogy a pácienseik nyugtató, inspiráló légkörben tudják átélni a szépülés felemelő érzését és ehhez maximálisan biztosítanak is mindent.


A recepcióhoz érve az az érzésünk, hogy nem is egy plasztikai sebészeten, hanem sokkal inkább egy 4 csillagos szálloda lobbijába érkeztünk, ahol mosolygós recepciósok várnak minket tiszta, elegáns, nyugodt környezetben.


Fontos kihangsúlyozni, hogy a luxus nem csupán addig tart, amíg ki nem fizettük a műtét árát, hanem végigkíséri a teljes ottartózkodásunkat: a műtétek során a világ vezető implantátumgyártó cégeinek termékeit használják fel, korszerű, felszívódó anyagokkal dolgoznak majd a műtéteket követő kórházi éjszakát egy prémium hotelszobára emlékeztető kórteremben tölthetjük - hogy csak a fontosabb dolgokat említsük.

Íme néhány kép a klinikáról:

Plasztikai sebészek és személyzet - tapasztalt, profi csapat

Sok nagyobb klinikához hasonlóan a Plasztikai Sebészeti Centrum weboldalán sem olvashatunk nagyon arról, hogy pontosan kik azok a plasztikai sebészek, akik a műtéteket végzik. 


Ahogy más cikkeinkben is írtunk már róla, ennek egyszerű oka van: bizonyos páciensek hajlamosak órákig olvasgatni a plasztikai sebészek önéletrajzát, szakmai életútjukat, marketinganyagaikat majd "érzésre" olyan orvost választanak, akit az olvasottak alapján a legprofibbnak hisznek.


Ez teljesen normális emberi magatartás, azonban emiatt egyes orvosoknál hónapos várólisták alakulnak ki, mások pedig akár egy napon belül is tudnának pácienseket fogadni annak ellenére, hogy a két orvos közt gyakran nincs szakmai különbség.


A Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest egyik legnépszerűbb klinikájával áll szoros kapcsolatban, ők elsősorban olyan pácienseket céloznak meg, akik egyszerűen egy tapasztalt, profi szakembert keresnek, de nem szeretnének órákat tölteni orvosválasztással.


Ezért a bejelentkezés során automatikusan egy olyan orvoshoz osztanak be Téged, aki:


 • az adott szakterület egyik specialistája
 • a lehető leghamarabb tud Téged ingyenes konzultációra fogadni

Ez a klinikának azért jó, mert az orvosaik mindig nagyjából egyenlően lesznek leterhelve, Neked pedig azért jó, mert hosszú várólisták helyett akár napokon belül kaphatsz konzultációs és műtéti időpontot egy tapasztalt sebésznél.

Ezt a filozófiájukat mi is tiszteletben tartjuk, annyit azonban elárulhatunk, hogy a klinika orvosgárdája és összeszokott személyzete több éve változatlan.


Az itt műtő plasztikai sebészek nemzetközi szinten is elismert szakemberek, többen közülük már 20 éve vannak a szakmában.

Árak és finanszírozási lehetőségek

Egy plasztikai műtét esetén nagyon nehéz arról beszélni, hogy egy klinika pontosan milyen árakkal is dolgozik, mert gyakran ugyanarra a problémára teljesen eltérő minőségű megoldásokat kaphatunk különböző klinikákon.

Próbavásárlás gyanánt több plasztikai sebészeten is jártunk ugyanazzal a konkrét problémával és mi is szembesültünk azzal, hogy a különböző klinikák és orvosok más-más technikai megoldásokat javasolnak, eltérő márkájú és minőségű implantátumokkal és anyagokkal dolgoznak, melyek mind lényegesen befolyásolják a végső árat.

A Plasztikai Sebészeti Centrum kapcsán is összességében az a véleményünk, hogy az ismertebb budapesti magánklinikákhoz hasonló árakkal, a magyarországi átlagnál valamivel magasabb számokkal fogunk találkozni, azonban:

 •  a valamivel átlag feletti árak mellé lényegesen átlag feletti minőséget kapunk
 •  rendszeresen találkozunk náluk időszakos akciókkal, mely során kedvezményt is kaphatunk főleg altatásos műtétekből (pl mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, stb)

Úgyhogy ilyen tekintetben sajnos csoda nincs, ha azt szeretnéd, hogy egy tapasztalt sebész műtsön modern felszereltségű műtőben, minőségi alapanyagokat használva és lehetőleg ne egy lakásból átalakított "házi műtőben", akkor itt is nagyjából olyan összeget kell fizetned, mint a többi nagyobb budapesti klinikán.  

A Plasztikai Sebészeti Centrum weboldalán bejelentkezve azt tapasztaltuk, hogy a műtéti kedvezményen felül is próbálnak segíteni a finanszírozást illetően: ha részletfizetéssel szeretnéd kifizetni a beavatkozás árát, a műtét időpontjáig saját magad által meghatározott részletekben ezt megteheted.

Ingyenes konzultáció - ismerd meg lehetőségeidet kötelezettségek nélkül

Rengeteg kérdést kapunk olvasóinktól, hogy milyen beavatkozást javaslunk ilyen-olyan helyzetekben illetve mennyibe kerülne a műtét. Erre minden esetben az a válaszunk, hogy ennyi információ alapján ezt nem lehet megmondani.

Ha szépészeti beavatkozáson gondolkodsz, mindenképp az javasoljuk, hogy jelentkezz be egy ingyenes konzultációra az oldalt (mobilon az oldal alján) található űrlapon keresztül és beszélj egy profi szakemberrel arról, hogy a Te konkrét céljaid elérésére, a Te konkrét testi és genetikai adottságaidnak megfelelően milyen megoldások jönnek szóba, azok pontosan mennyibe kerülnének és milyen eredmények várhatóak tőlük.


A Plasztikai Sebészeti Centrum weboldalán Magyarország egyik legelismertebb orvoscsapatát tudod elérni, így akár őket választod a beavatkozás elvégzésére, akár nem, mindenképp jó ötlet kikérni a véleményüket.

Ha a konzultáció után úgy döntesz, hogy mégsem őket választod, nem veszítettél semmit, ugyanis a konzultáció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

 • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
 • Kedvezmény a plasztikai műtétekre
 • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia
PSB Minősítés: star star star star star
 • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
 • Kedvezmény a plasztikai műtétekre
 • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia
 • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
 • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
 • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia