Hajbeültetés

A hajbeültetés leginkább a férfiak körében alkalmazott esztétikai sebészeti beavatkozás, ugyanis őket sújtja a DHT-hormonnal összefüggő androgen alopecia, férfias jellegű kopaszodás. 

A legfontosabb tudnivalók a hajbeültetéssel kapcsolatban:

 • Hajbeültetés során a fej kopaszodó területeire a hajas területről (jellemzően a tarkóról) ültetnek át épen maradt, a DHT-hormonnak ellenálló hajtüsző egységeket.
 • A hajszálak nem egyesével, hanem kis bokrokban nőnek a fejbőrön, egy bokor 2-5 hajszálat is tartalmaz. Átültetéskor ilyen több hajszálat tartalmazó hajtüsző egységeket, élő bőrszövet darabkákat, szakszóval graftokat emelnek ki épségüket minél tökéletesebben megőrizve, és ültetnek be a kívánt helyre.
 • Ezek a garftok hajbeültetés után, az új helyen is megőrzik életképességüket és jellemzőiket, így a korábban tar felület hajjal fedett lesz, a továbbiakban pedig itt is úgy nő a haj, mint azon a területen, ahonnan származik. Az eredmény tartós, a megjelenés ismét fiatalos lesz.

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.

A kérdőív kitöltése nem jár kötelezettségekkel!

Tartalomjegyzék

Kinek ajánlott a hajbeültetés?

A hajbeültetés mindenkinek ajánlott, akit zavar ritkuló haja, végleges, természetes megoldást keres, és alkalmas a beavatkozásra. Mindig személyes konzultáció, vizsgálat alapján lehet megállapítani, milyen módszer ajánlott az adott esetben.

Ajánlott cikk: Ismerd meg a hajbeültetést mely hazai sztárok, ismert személyiségek vették igénybe!

Férfiaknak 

Valóban ők élnek a leggyakrabban a hajbeültetéssel. Örökletes, hormonális és egyéb okokból akár már a húszas években megkezdődhet a hajhullás, és a fejtetőn, homlok felső szélén rohamos ütemben elérheti a teljes hiányt. Mások az életkor előrehaladtával, de már az ötvenes éveikben tapasztalják a “magas homlok” tünetet. 

Nőknek

Nőket még kellemetlenebbül érinti a hajritkulás, magas homlok, hiányos hajvonal, sugárkezelés utáni hajhullás, és nekik olykor nehezebb is a hajbeültetés kivitelezése. A ritka hajkoronából ugyanis nem mindig lehet elegendő graftot kinyerni, a meglévő haj minősége nem ad kielégítő eredményt, a beavatkozáshoz olykor szükséges hajlevágás nem mindig vállalhat. Elkeseredésre semmi ok az első hajanalízisig, amikor szakszerű orvosi vizsgálatot követően történik a tanácsadás.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

hajbeültetés

A hajbeültetés feltételei

A hajbeültetés feltételei mennyiségi és minőségi jellegűek a hajat illetően. Ezen kívül a páciens általános egészségi állapota, a kopaszodás oka, életmód is befolyásolja az eredményt.

Mennyiségi feltételek

 1. A hajvesztés kezdete előtt átlagosan 100 000 hajszál teszi ki az ép hajzatot.
 2. A hajvesztés fokozatait a Norwood-táblázat rögzíti.
 3. Egy műtéttel 5-7000 hajszál (2500-3000 graft) ültethető át.

A hajhiány alapján állapítható meg, adottak-e a feltételek a műtéthez, egy vagy több műtéttel orvosolható-e a kopaszodás. Mivel saját hajat ültetnek át, a feltételek között első számú, hogy a donor területen, általában a tarkón és oldalt legyen elegendő haj, azaz átültethető hajtüsző. Fontos szempont a kopasz és hajas rész aránya, és a donor területen a haj sűrűsége is. Az első vizsgálat során megállapítja az orvos a lehetőségeket, és ezt egyezteti a páciens elvárásaival.

Jó eredményt lehet elérni még kisebb mértékű hajvesztés, és erős hajtüszők esetén. Kisebb kiterjedésű, de igen sűrű hajas felületről is sikeres lehet például az átültetés, ha a páciens megelégszik a kopasz felületen kisebb hajsűrűséggel.

Jó tudni, hogy hajbeültetéskor nem az eredeti hajas állapot (átlagos 100 000 hajszál) létrehozása a cél, hanem az úgynevezett kozmetikai sűrűség (elfogadható látvány).

Minőségi feltételek

A hajszálak vastagsága, erőssége, textúrája (göndör, sima), színe jelentősen befolyásolja a vizuális hatást. Az erős, vastag, sötét hajszálak jobb eredményt ígérnek, míg FUE beültetéshez nem ideális az ősz vagy afro-karibi hajtípus, de FUE SafeSystem eszközzel sikeres lehet az ilyen, valamint szőke, vékony szálú hajak átültetése is.

Egyéb tényezők

Az ideális jelölt nem dohányzik, szervezete vitaminokkal és ásványi anyagokkal jól ellátott, folyamatosan megfelelően hidratált, nincs keringési és anyagcsere-betegsége. Eltérő esetekben sem kizárt a hajbeültetés, de az előtte és utána követő hónapokban különösen fontos a lehető legoptimálisabb egészségi állapot beállítása (pl. a dohányzás elhagyása) a megfelelő eredmény érdekében. Bizonyos betegségek, a fejbőr betegségei átmenetileg, vagy igen ritkán végleg kizárhatják a beültetést.

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.

A kérdőív kitöltése nem jár kötelezettségekkel!

Hajbeültetés technikák - melyik a legjobb?

A hajbeültetés technikák többféle módszert jelentenek, amelyeket a graftok kinyerésére és beültetésére alkalmaznak. Hogy melyik lesz a legjobb, melyik nyújtja a legjobb eredményt, a hajanalízis alapján tudja megmondani a szakember az egyéni adottságok alapján.

SHE hajbeültetés

Az SHE a single hair extraction angol kifejezés rövidítése, FUE alapokra épült módszer, melynek során speciális tűkkel egyenként nyerik ki a hajhagymákat, így mind a donor, mind a befogadó terület sérülése minimális, kb. egy hét alatt gyógyul, különösen sűrű és természetes hajas fejbőrt lehet létrehozni. 

FUE hajbeültetés

A FUE (follicular unit extraction) azt jelenti, hogy 1-3 hajszálat tartalmazó follikuláris (hajtüsző) egységeket emelnek ki a donor területről, aprólékosan, egyesével, így a donor területen nem marad látható heg, gyorsan gyógyul, a legkisebb a kockázatot jelenti, a legkevésbé invazív módszer, és a legmagasabb arányú az eredmény.

FUE2 SafeSystem hajbeültetés

A FUE hajbeültetés modernebb változata, az eredeti technikát azzal emeli magasabb szintre, hogy a hajszálegységek sérülését a kinyerés és beültetés során a minimálisra csökkenti, így a sikeres túlélés még magasabb arányú.

DHI hajbeültetés

A DHI (direct hair implantation) kezelésnél a kivétel és beültetés egy lépésben történik, egy rotringtollhoz hasonló eszközzel a kivétellel egyidejűleg azonnal be is helyezik a hajhagymát. Nem maradnak hegek a fejbőrön. Általában a női hajbeültetésnél alkalmazzák, mert ezzel a módszerrel sokszor nem is kell leborotválni a hajat.

Őssejtekre alapozó hajbeültetés - PL-FUT módszer

A PL-FUT módszer a partial longitudinal follicular unit transplantation angol kifejezés rövidítése. A hajtüszőt nem egészben, hanem mintegy félbevágva emelik ki és ültetik be úgy, hogy a megmaradt és a kiemelt rész is tartalmazzon a megújuláshoz és újraépítéshez elegendő őssejtet. Így egy tüszőből kettő lesz, kevés haj esetén előnyös hajszaporító módszer - még folyamatban van ennek kutatása.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

A hajbeültetés menete

A hajbeültetés menete három szakaszból áll: a graftok kinyerése, a befogadó nyílások előkészítése és a graftok beültetése. A művelet előtt van egy előkészítő szakasz, a beültetés utáni regenerálódásnak pedig több fázisa, amikor is fontos, hogy betartsuk a gyógyuláshoz szükséges előírásokat. 

Hajbeültetés előtt

Hajbeültetés előtt az orvos hajanalízis során megállapítja a hajhiány fokát, megvizsgálja, adottak-e a beültetés feltételei, egyezteti a pácienssel a lehetőségeket és az igényeket. Felállítja a műtéti tervet, megbeszélik a beültetés időpontját. Tájékoztassuk az orvost vérhígító, vitaminok és étrend-kiegészítők, egyéb gyógyszer szedéséről, és ezek tekintetében kövessük az orvos utasításait.

 • A beültetés előtt egy hónappal már ne vágassunk hajat, ezt majd a beültetéskor a megfelelő módon megteszik. 
 • A műtét előtt legalább egy héttel függesszük fel a dohányzást, mert a nikotin csökkenti a fejbőr oxigénellátását. 
 • A műtét előtti három napban nem javasolt alkohol fogyasztása. Ősz hajúaknak javasolt a műtét előtt három nappal a hajfestés a jó láthatóság érdekében, de gondoskodjunk róla, hogy a festéktől teljes mértékben tisztuljon meg a fejbőr.
 • A műtét napján reggel mossuk meg a fejbőrt, de ne használjunk hajszeszt, egyéb hajápolót. Aznap már ne igyunk kávét. Olyan ruházatban menjünk, melyet nem kell a fejen át húzni (póló helyett ing).

Hajbeültetés alatt

A hajbeültetés alatt kényelmes fekvő/ félig dőlt helyzetben van a páciens. Hallgathat zenét, nézhet filmet, tehát kellemes, ellazult, éber állapotban van. A beavatkozás helyi érzéstelenítő injekció révén fájdalmatlan, a beültetés mennyiségétől, technikától függően is 6-8 óráig tart. A műtét két szakasza között szünetet tartanak, lehetőség van járkálni, étkezni.

Hogyan történik a hajbeültetés?

A hajbeültetés a legmodernebb FUE technikával, a FUE SafeSystem eljárással, speciális SAFE Scribe eszközzel történik a hajhagymák épségének, életképességének minél magasabb arányú megőrzése érdekében .

 1. A műtét első szakaszában a hajbeültetés donor területén történik a graftok kinyerése speciális, különböző méretű, finom tűben végződő fúrófej segítségével figyelve arra, hogy a donor területet se ritkítsák túl vagy egyenlőtlenül, és a legéletképesebb, legerősebb, legtöbb szálat tartalmazó tüszőket emeljék ki.
 2. A második szakaszban a fogadó területen készítik elő a nyílásokat még finomabb mikrotűkkel ügyelve a legteljesebb természetes hatás elérésére. Ezalatt a graftok a kiszáradást megelőzendő speciális folyadékban vannak. 
 3. A harmadik szakaszban a graftok beültetése történik a hajszálirányok, természetes sűrűség, beültetés mélységének és szögének figyelembe vételével. Ez a műtét leghosszabb szakasza.

Hajbeültetés után

Közvetlenül a műtét után fedőkötést helyeznek a donor területre, és haza lehet menni. Javasolt ehhez megkérni valakit, hogy autóval vigyen haza, vagy hívjunk taxit. A műtét utáni tudnivalókat írásban is megkapja a páciens, valamint az első hét alatt szükséges gyógyszereket és fiziológiás sóoldatot. 

Minden további információt a hajbeültetés utáni gyógyulásról és az eredményekről a linken található cikkünkben olvashatsz.

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.

A kérdőív kitöltése nem jár kötelezettségekkel!

Hajbeültetés ára - mennyibe kerül?

A hajbeültetés ára hajszálakban meghatározott. A hajszál alapú árkalkuláció esetében - szemben a graftban számolt árral - a tényleges eredmény után fizet, hiszen egy graft tartalmazhat 1-3-5 hajszálat is.

A hajbeültetés FUE2 SafeSystem hajbeültető eljárással történik

Beültetett hajszálak száma

Ára

Árajánlat, kezelési terv

Ingyenes

2000 hajszál

480.000 Ft

5000 hajszál

950.000 Ft

Kezelési csomag ára tartalmazza a beültetést hajszálak száma alapján, ingyenes állapotfelmérést, a legoptimálisabb eredményhez szükséges technológia kiválasztását és alkalmazását, írásos műtéti dokumentációt, szükséges gyógyszercsomagot, a műtétet követő évben öt kontrollt.

Az ingyenes állapotfelmérő vizsgálat alapján - mely más klinikán általában 15 000 Ft - az orvos javaslatot tesz a beültetendő szálak számára, valamint kezelési csomagra. Az ár így mindig az egyéni szükséglet alapján alakul.

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.

A kérdőív kitöltése nem jár kötelezettségekkel!

Hajbeültetés vélemények

A hajbeültetés utáni vélemények a legmeggyőzőbbek és leghitelesebbek, azokat érdemes meghallgatni, akik már átestek a beavatkozáson. Olvassunk el néhány tapasztalatot arról, hány hajszálat/ graftot ültettek be, ebből mennyi maradt meg, mennyi ideig tartott a műtét, milyen személyes élményt jelentett a beavatkozás.

Dávid: Hajbeültetésem több lépésben zajlott, mivel jelentős volt a hajritkulás a fejtetőn, a fejtető hátsó részén is, és elöl a hajvonal teljesen felcsúszott. Első alkalommal két nap alatt  6000 szálat ültettek be, ezzel a hajvonalat az eredetire állították vissza, a fejtetőn arányosan pótolták.

Másfél évvel később a sűrűséget növelték még 5000 hajszállal a már beültetett területen. Szerencsés vagyok, mert erre lehetőséget adott a donor terület, ott sem látszik hiány a FUE2 technikának köszönhetően. Az eredmény a beültetés után mindig egy évvel már jól látszott, tehát addigra az új haj is megnőtt, a beültetett mennyiség 90-95 % megmaradt.

Tamás: Tartottam a kellemetlenségektől, de nem volt semmi gond. A műtét közben nem éreztem semmit, utána a donor részen továbbra sem, a beültetett területen simán elviselhető fájdalmat. Három napig duzzadt volt ez a terület, és nem volt szabad hozzáérni, tehát nyakpárnával kitámasztva aludtam.

A pörkök és duzzanat egy hét alatt eltűntek, egy hónap múlva a nyakpárnát is el lehetett hagyni, de a területet továbbra is óvni kellett például magas faktorszámú naptejjel a leégéstől (nyáron volt), és hajmosáshoz babasampont használtam. Három hónappal a műtét után már láttam nőni az új hajszálakat. Ekkor egy vitaminos, tápláló mezoterápiás kezelést kaptam a hajhagymák erősítésére. Hét hónappal a műtét után már másoknak is feltűnt, hogy van hajam.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

hajbeültetés budapest

A hajbeültetés veszélyei, hátrányai

A hajbeültetés helyi érzéstelenítésben végzett műtét. A szervezet számára nem jelent olyan megerőltetést, mint egy altatással vagy hosszas fekvéssel, regenerálódással, nagy szöveti sérüléssel járó beavatkozás.

Az apró szöveti sérülések a graftok kimetszése és behelyezése során minimálisan invazív sebészeti beavatkozást jelentenek. Ennek ellenére nem lehet teljesen kizártnak tekinteni bizonyos veszélyeket, azon kívül egyes technikák előnyeik mellett más szempontból hátrányosak lehetnek.

 • FUE eljárással korlátozott az egy nap alatt kinyerhető graft száma, nagy mennyiség esetén ezért két napra vagy több lépésre kell osztani a beavatkozást.

 • A FUE eljárás sikere nagyban függ az orvos személyes adottságaitól, gyakorlatától. Emiatt kevésbé jó eredmény is előfordulhat, amikor a graftok túlélési aránya 60% alá csökken.

 • A beültetés utáni duzzanat, zsibbadás, vérzés, véraláfutás, viszketés természetes, gyorsan múló jelenség, nem jelent gondot, szemben a valódi, de ritka veszéllyel, a beültetett haj műtét utáni kihullásával (shockloss). Ez az utasítások betartásával nagymértékben kizárható.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

Hajbeültetést kizáró okok

A hajbeültetést kizáró okok között olyan tényezők szerepelnek, amelyek vagy eleve lehetetlenné teszik a kivitelezést, vagy annak értelmét kérdőjelezik meg, hiszen nem garantálható tartós eredmény. Igen csekély számban merül fel ilyen valós indok, ezek mindegyikére fény derül az első konzultáció alkalmával.

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.

A kérdőív kitöltése nem jár kötelezettségekkel!

A hajbeültetést kizáró okok fajtái

A hajbeültetést kizáró okok között egyes betegségek átmeneti jelleggel vagy ténylegesen kizáró okként szerepelnek, illetve olyan tényezők is vannak, amelyek a beültetést hiúsítják meg.

 1. Bőrbetegségek. A fejbőrt érintő bőrbetegségek, például pikkelysömör, szeborreás dermatitis, tinea és piedra gombás fertőzések, folliculitis nem végérvényesen kizáró tényezők, ám rossz feltételeket teremtenének a beültetett hajtüszők megmaradásához, ezért elsődlegesen ezeket a bőrbetegségeket kell kezelni. A fertőzéses betegségek megszüntethetők, a pikkelysömör és szeborreás dermatitis kezeléssel tünetmentes állapotba hozható. Az első konzultáció alkalmával az orvos tájékoztat a lehetőségekről.
 2. Belgyógyászati betegségek. Kezeletlen cukorbetegség, vashiányos vérszegénység, autoimmun betegségek szintén okozhatnak a fejbőrben olyan állapotot, ami hajvesztéshez vezet, így a beültetésnek sem kedvez. Ezen betegségek megfelelő gyógyszereléssel beállíthatók, és abban az esetben ismételten felmérhető, hogy adottak-e a hajátültetés körülményei.
 3. Daganatos betegségek kezelése. A daganatos betegségek kezelése során fellépő hajvesztés a legtöbb esetben nem végleges, a kezelés után, a gyógyulás során újonnan kinövő haj megjelenése után jöhet szóba a hajhiány megoldása, amennyiben szükséges.
 4. Pszichiátriai betegségek. A kényszeres haj-és szőrtépés (trichotillománia) olyan pszichiátriai zavar, ami leküzdhetetlen vágyat kelt a saját testszőrzet, haj kitépésére. Az így elvesztett haj visszanő, a probléma nem a hajas fejbőrt érinti, nem beültetéssel kezelendő a probléma.
 5. Tartós nagyfokú stressz. Amennyiben a hajvesztést egyértelműen stressz okozta, életmódváltás után várható a haj kinövése, ezzel ellentétben a hajbeültetés nem hoz megfelelő eredményt, amennyiben a stressz továbbra is fennáll.
 6. Hiányzó donor terület. Amennyiben nincs elegendő donor terület, vagy teljes mértékben hiányzik (nagyfokú vagy teljes a kopaszság), a hajbeültetés alapvető feltétele nincs meg. Idegen haj beültetése kizárt.

Mi ajánlott a hajbeültetést kizáró okok esetében?

Amennyiben egyértelmű a hajbeültetés lehetetlensége, javasolt más megoldást (pl. hajtetoválás) keresni. Más esetben érdemes az orvossal konzultálni, hogy megteremthetők-e a feltételek a hajbeültetésre a későbbiekben az Ön egyedi esetében.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

Gyakran ismételt kérdések

A gyakran ismételt kérdések mindenkiben megfordulnak, ezért itt egybegyűjtve választ kaphatunk rájuk.

Fájdalmas a hajbeültetés?

A hajbeültetés helyi érzéstelenítésben történik, se a graftok kinyerése, sem a beültetése nem fáj. Az érzéstelenítő injekció beadása néhány másodperces kellemetlenséget jelent. A hatás elmúltával elviselhető fájdalom jelentkezik a donor és a beültetett helyen is néhány napig folyamatosan csökkenő mértékben.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

Mennyire tartós a hajbeültetés?

A beültetés után 2-6 héttel elkezdenek kihullani a hajszálak. Ez természetes és átmeneti jelenség. Helyettük újak nőnek, és ezek már tartósak, folyamatosan növekednek, vághatók, a donor területen levő szálakkal azonos tulajdonságúak, tehát a kopaszodást okozó hormonnal szemben rezisztensek, ugyanaddig élnek majd. A sikeres hajbeültetés végleges, életre szóló eredményt jelent.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

Hajbeültetés más hajából lehetséges? 

Hajbeültetés idegen hajból akkor merül fel kérdésként, ha nem áll rendelkezésre (elegendő számban) saját haj. A hajbeültetés csak saját hajból lehetséges, a kinyert graftok a saját test szövetei.

Tudni szeretnéd, hogy alkalmas vagy hajbeültetésre? Kérj ingyenes hajanalízist!

Idegen szervezet szöveteinek befogadása (pl. szervátültetésnél) rendkívüli immunlegyengítés révén és a donorral való nagyfokú egyezés alapján történik, kockázatos és nem mindig sikeres beavatkozás. A haj olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, hogy nem létezik hozzá donor, azon kívül a többezres számú beültetés is kizárja idegen szövet felhasználást.

Hajbeültetés gyerekeknek is lehetséges? 

Egyéni elbírálás alapján történhet, vegye fel a kapcsolatot a klinikával, és kérjen ingyenes hajanalízist, hogy állapotfelmérés alapján a konkrét esetre kidolgozva tudja az orvos a lehetőségeket felvázolni.

Hány éves kortól lehetséges a hajbeültetés?

Korai, már húszas évek elején jelentkező kopaszodás esetében lehetséges ugyan már ebben az életkorban a hajbeültetés, ám fontos annak mérlegelése, hogyan történjen ez, hogy a későbbi évtizedekben is természetes legyen a hatás, és akkorra is maradjon még elegendő donor haj.

Az ilyen korai hajvesztés ugyanis olyan örökletes tényezőkre utal, amelyek alapján biztosan nagymértékben fog folytatódni a hajvesztés. A korai években végzett hajbeültetéssel nem szabad túlzottan ritkítani a donor területet, hogy a további évtizedek hajvesztését is pótolni lehessen majd még ebből a készletből, és a sűrűséget, valamint a hajvonalat is érdemes a későbbi évtizedekre tekintettel meghatározni, vagy későbbre, a harmincas évekre tolni a hajbeültetés időpontját.

Hajbeültetés hosszú hajjal is lehetséges?

Long Hair FUE módszerrel és akár direkt beültetéssel a hosszú hajszálakat kivétel után azonnal ültetik be a szükséges helyre, így teljesen észrevehetetlen a folyamat a donor területen, a beültetett részen a helyreállítás azonnal természetes hatást ad. Kivételes szakértelmet és hosszabb időt kíván a módszer, tehát általában egyetlen alkalommal nem lehet a szükséges mennyiséggel végezni.

Hajbeültetés után mikor szabad alkoholt inni?

A hajbeültetés sikerét támogathatjuk azzal, ha a fejbőr optimális vérellátását biztosítjuk. Ennek érdekében a műtétet követően legalább egy hétig ne igyunk alkoholt, emellett ne dohányozzunk, optimális esetben egyáltalán ne dohányozzunk, de legalább a műtét előtt és után tartsunk legalább egy hét szünetet az alkohol- és a nikotinbevitel terén.

Mi a garancia arra, hogy a hajbeültetés eredményes lesz? 

Az első konzultáción kérdezzük meg, a hajbeültetést végző klinika, orvos milyen garanciát vállal az eredményességre. A kezelés végén írásos garanciát adnak arra, hogy amennyiben a beültetett hajak 80%-ánál kevesebb nő ki, ingyen pótolják a hiányzó mennyiséget.


Szerintünk a legjobb hajbeültető klinika Budapesten 2023-ban

 • Ingyenes kezelési terv kötelezettségek nélkül
 • A létező legkorszerűbb eszközök és technikák
 • Írásos garancia, a sikeres kezelésre

Ingyenes hajanalízis

Tudd meg három percen belül, hogy alkalmas vagy-e a hajbeültetésre!

Töltsd ki a rövid kérdőívet és hamarosan megkapod az eredményt.