Kisajak plasztika

A kisajak plasztika egy intimplasztikai műtét, amely során a szeméremdomb alól kilógó kisajkak átalakítása történik. A nagyobb méretű kisajkak elsősorban genetikai hajlam miatt alakulnak ki, nem betegség miatt.

Cikkünkben többek között szó lesz arról, hogy kinek javasolt a kisajak plasztika, illetve megtárgyaljuk azt is, hogy mire kell számítani a  műtét előtt, alatt és után, valamint, hogy milyen kisajak plasztika árakra lehet számítani.

Tudj meg többet a kisajak plasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Kiknek ajánlott a kisajak plasztika?

A kisajak plasztika azoknak ajánlott, akiknek megnehezíti a mindennapjait a kisajkak abnormális mérete. A megnagyobbodott kisajkak az élet különböző területein okozhatnak problémát.

  • Sportolás: a nagyobb kisajkak miatt diszkomfort érzet alakulhat ki különböző sporttevékenységek során. A páciens nem tud bizonyos gyakorlatokat elvégezni, mivel a kilógó kisajkak korlátozzák a mozgásban, útban vannak.

  • Öltözködés: sok esetben előfordulhat, hogy fehérnemű vásárlásnál bizonyos darabokat kerülni, hiszen az odacsípi, dörzsöli a kisajkakat.

  • Szexuális együttlétek: Az intim együttlétek során a kisajkakra figyelni kell, hiszen ha hátrahajlanak a hüvelyre és becsípődnek, az fájdalommal jár.

Ezen felül fontos kiemelni a pszichés hatását is a kisajkak elváltozásainak, hiszen a nők kevésbé érzik magukat magabiztosnak és szexinek, ez pedig kihat az életvitelükre is.

A legjobb klinikát keresed kisajak plasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

kisajak plasztika

A kisajak plasztika műtét menete

Műtét előtt

Mint minden műtétet, a kisajak plasztikát is konzultáció és egy teljes körű kivizsgálás előzi meg. A nőgyógyász szakorvos megvizsgálja a páciens intim területeit, illetve előírja a szükséges vizsgálatokat (pl. EKG, hüvelyi ultrahang). Az orvos által javasolt vizsgálatok elvégzésére a klinikán kerül sor, így nem kell sorban állással tölteni az időt.

A kivizsgálás után lehet egyezteti a műtét lehetséges időpontjáról, amely ideális esetben a menstruációt követő 3. vagy 4. napra időzíteni. Ebben az időszakban alacsonyabb a fertőzésveszély, illetve a következő vérzésre a sebek szinte teljesen begyógyulnak, így a páciensnek nem lesz diszkomfort érzete.

Műtét alatt

A kisajak plasztikai műtét kb. 1 órát vesz igénybe. Altatásra nincs szükség, csupán helyi érzéstelenítőt kap a páciens. A műtét során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges szöveteket, majd pedig felszívódó varratokkal zárja be a bemetszéseket. Ebből kifolyólag nem kell átesni a varratszedés kellemetlenségein, illetve a hegek is sokkal szebben gyógyulnak.

Műtét után

A beavatkozás után a páciens elhagyhatja a kórházat. A műtét utáni 1. és 2. héten részt kell venni egy kontroll vizsgálaton. Ebben az időszakban kerülni kell a megerőltető fizikai munkát és a szexuális együttléteket.

A seb a 2. hét végére szinte teljesen be fog gyógyulni. Egy hónap után már könnyebb testmozgás végezhető: nyújtógyakorlatok, kocogás, viszont legalább 2 hónapig kerülni kell az ülőfürdőt, a szauna használatot és a napozást.

A 6. és a 12. héten szintén kontroll vizsgálaton kell részt venni. Bár a sebek hamar begyógyulnak, a kisajkak 2-3 hónapon belül érik el végeleges állapotukat.

A legjobb klinikát keresed kisajak plasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Milyen eredményre lehet számítani a műtét után?

A beavatkozáson átesett hölgyek életvitelük javulásáról számolnak be, hiszen többé nem okoz gondot sem a sportolás, sem az öltözködés és a szexuális életre is pozitív hatással van. A műtétet követően nem kell visszafogni magad sportolás közben, bármilyen gyakorlat kényelmesen elvégezhető.

Az öltözködésből adódó problémák is megoldódnak, bármilyen neked tetsző fehérneműt felvehetsz, hiszen többé nem okoznak kellemetlenséget a kilógó kisajkak. Ezen kívül az intim együttlétek is örömtelibbé válnak, hiszen visszanyered a magabiztosságod, többé nem kell rejtegetni magad, újra teljes életet élhetsz.

Tudj meg többet a kisajak plasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Kockázatos a kisajak plasztika?

A kisajak plasztika nem kockázatos, rutin intimplasztikai beavatkozásnak számít, a műtétet követő komplikációk előfordulási esélye igen csekély, de természetesen nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet például a sebfertőzés, a vér-vagy savógyülem kialakulása, illetve az aszimmetria.

A legjobb klinikát keresed kisajak plasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Kisajak plasztika árak

A kisajak plasztika árak 550.000 Ft-ba kerülnek bennalvás nélkül. Ez egy egyszeri kiadás, a műtét megismétlésére a jövőben nem lesz szükség, tehát egy életen át tartó örömöt nyújthat Neked a csupán 1 órás rutinműtét.


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.