Szeméremdomb korrekció

A szeméremdomb korrekció egy esztétikai, intimplasztika beavatkozás, melynek célja a szeméremdomb méretének csökkentése. A beavatkozás során a szeméremcsont felett felgyülemlett felesleges zsírszövet eltávolítása történik sebészeti úton. A szeméremdombra felhalmozódott zsír eltávolítása után az intim tájék újra lapos és formás lesz.

Cikkünkben megtárgyaljuk, hogy kik döntenek a szeméremdomb korrekció mellet, hogyan zajlik a műtét és mire kell számítani a beavatkozás utáni hetekben. Ezen kívül szó lesz a műtét árazásáról és arról is, hogy milyen eredményeket lehet elérni ezzel a korrekcióval.

Tudj meg többet a szeméremdomb korrekcióról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Kiknek ajánlott a szeméremdomb korrekció?

A szeméremdomb korrekció azoknak ajánlott, akik úgy érzik, hogy testük azon területe valamilyen okból kifolyólag megnagyobbodott. Ilyen oka lehetnek a következők:

  • Fogyás: fogyás következtében a hasról eltűnő zsírmennyiség még jobban kiemeli a felgyülemlett zsírpárnákat a szeméremdombon.
  • Hízás: testsúlynövekedés során előfordulhat, hogy a szeméremdomb tájékára is rakódik le zsírtömeg, ami megnagyobbítja azt a területet.
  • Genetika: vékony testalkatú nők is küzdhetnek ilyen problémával, hiszen a genetikai is lehetünk hajlamosak zsírt felszedni a szeméremdomb területére.
  • Szülés: a szülés után testünk megváltozik, nehezebben szabadulunk meg a felesleges kilóktól és gyakran olyan területeken is észre vehetünk zsírpáránkat, ahol eddig nem voltak, például a szeméremdombon. Hiába szabadulunk meg testük más tájékán a plusz kilóktól, a szeméremdomb területéről ez csak intimplasztikai beavatkozással lehetséges.

A legjobb klinikát keresed szeméremdomb korrekcióhoz? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Szeméremdomb korrekció

A szeméremdomb korrekció műtét menete

Műtét előtt

A szeméremdomb korrekciót egy teljes körű kivizsgálás előzi meg. Ezek során bizonyosodnak meg az orvosok arról, hogy nincsen semmilyen olyan tényező, amely befolyásolhatja a korrekció kimenetelét.

A laborvizsgálat mellett a plasztikai sebész javaslatára más vizsgálatokon is részt kell venni. Ezekre a vizsgálatokra a klinikán kerül sor, így Neked nem kell sorban állással tölteni az idődet. A lehetséges vizsgálatok közé tartozhat például az EKG, hüvelyi ultrahang vagy a röntgen.

A szükséges vizsgálatokról részletesebb tájékoztatást az ingyenes konzultáción kaphatsz.

A konzultáción életviteli tanácsokkal is ellát az orvos, amely segíti a gyógyulási folyamatot: ilyen például a sok folyadék fogyasztása és a C vitamin szedése is.

Műtét alatt

Mint minden intimplasztikai műtétet, a szeméremdomb korrekciót is célszerű a menstruációs ciklust követő napokra időzíteni. Így a következő ciklus időszakára a sebek szinte teljesen be fognak gyógyulni.

A szeméremdomb korrekció minden esetben altatásban történik és kb. fél órát vesz igénybe. A plasztikai sebész a szeméremdomb területén felgyülemlett zsírszövetet zsírelszívással távolítja el. A sebész előre kijelöli a bemetszési helyeket, majd azokon keresztül bevezet egy vékony csövet és határozott oda-vissza mozgással fellazítja, eltávolítja a felesleges zsírszöveteket.

A műtét során felszívódó varratokkal dolgoznak, így megkímélnek téged a varratszedés kellemetlenségeitől, illetve a sebek is sokkal szebben fognak begyógyulni.

A legjobb klinikát keresed szeméremdomb korrekcióhoz? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Műtét után

A beavatkozás után egy éjszakát a kórházban kell tölteni, csak azt követően lehet távozni. A szeméremdomb korrekció után többször vissza kell menned a klinikára kontroll vizsgálatra: első, második, hatodik és tizenkettedik héten.

A műtétet követően legalább két héten keresztül nem végezhetsz megerőltető fizikai munkát, illetve a szexuális együttlétekkel is várnod kell a második kontroll vizsgálatig. Ha az orvos megállapítja, hogy a seb szépen gyógyul, akkor fokozatosan vissza lehet térni a hétköznapokhoz.

A beavatkozás után egy hónappal már könnyű testmozgás végezhető, de erről részletesebb tájékoztatót a konzultációkon fogsz kapni. A szaunahasználatot, napozást és az ülőfürdőket viszont két hónapon keresztül kerülnöd kell.

Tudj meg többet a szeméremdomb korrekcióról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Mennyire kockázatos a szeméremdomb korrekció?

A szeméremdomb korrekció egy rutinműtét, tehát a komplikációk fellépésének az esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen komplikáció lehet például a sebfertőzés, vér- és savógyülem vagy a felszíni egyenetlenség kialakulása. A sebek megfelelő gyógyulásáról a konzultációk alkalmával bizonyosodik meg a plasztikai sebész.

Milyen eredményre lehet számítani a műtét után?

A műtét után a szeméremdomb újra lapos és esztétikus lesz, hiszen eltűnik róla a nem kívánt zsírfelesleg. Nem fog többé problémát okozni a fürdőruha viselése vagy a megfelelő öltözék kiválasztása. A szeméremdomb korrekció után a hölgyek vonzóak, újra magabiztosak a bőrükben. Az önbecsülésük visszaszerzése következtében javul a mentális egészség is, amely kihat az életminőségre is.

A legjobb klinikát keresed szeméremdomb korrekcióhoz? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

A szeméremdomb korrekció ára

A szeméremdomb korrekció ára 1.100.000 Ft helyett 950.000 forinttól érhető el kedvezményesen. Pontos összeget a plasztikai sebész tud mondani az ingyenes konzultáció alkalmával.

Ez a csupán fél órás beavatkozás hatalmas változásokat eredményezhet az életedben, hiszen nemcsak a tested, de a lelked is újjászületik a szemmel látható változás hatására.


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.