Szeméremdomb korrekció

A szeméremdomb korrekció sok olyan nőnek kínál megoldást, akiknek a megnagyobbodott szeméremdomb megnehezíti a mindennapjaikat, kihívást jelent miatta a megfelelő öltözék kiválasztása vagy a sportolás. A szeméremdomb korrekció egy roppant rövid, ám hatásos beavatkozás, amely során a megnagyobbodott szeméremdomb kicsinyítése történik zsírelszívással.

Cikkünkben megtárgyaljuk, hogy kik döntenek a szeméremdomb korrekció mellet, hogyan zajlik a műtét és mire kell számítani a beavatkozás utáni hetekben. Ezen kívül szó lesz a műtét árazásáról és arról is, hogy milyen eredményeket lehet elérni ezzel a korrekcióval.

Mi az a szeméremdomb korrekció?

A szeméremdomb korrekció egy esztétikai, intimplasztika beavatkozás, melynek célja a szeméremdomb méretének csökkentése. A beavatkozás során a szeméremcsont felett felgyülemlett felesleges zsírszövet eltávolítása történik sebészeti úton. A szeméremdombra felhalmozódott zsír eltávolítása után az intim tájék újra lapos és formás lesz.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szeméremdomb korrekcióval kapcsolatos kérdésekről!

Kiknek ajánlott a szeméremdomb korrekció?

A szeméremdomb korrekció azoknak ajánlott, akik úgy érzik, hogy testük azon területe valamilyen okból kifolyólag megnagyobbodott. Ilyen oka lehetnek a következők:

  • Fogyás: fogyás következtében a hasról eltűnő zsírmennyiség még jobban kiemeli a felgyülemlett zsírpárnákat a szeméremdombon.
  • Hízás: testsúlynövekedés során előfordulhat, hogy a szeméremdomb tájékára is rakódik le zsírtömeg, ami megnagyobbítja azt a területet.
  • Genetika: vékony testalkatú nők is küzdhetnek ilyen problémával, hiszen a genetikai is lehetünk hajlamosak zsírt felszedni a szeméremdomb területére.
  • Szülés: a szülés után testünk megváltozik, nehezebben szabadulunk meg a felesleges kilóktól és gyakran olyan területeken is észre vehetünk zsírpáránkat, ahol eddig nem voltak, például a szeméremdombon. Hiába szabadulunk meg testük más tájékán a plusz kilóktól, a szeméremdomb területéről ez csak sebészeti beavatkozással lehetséges.
Szeméremdomb korrekció

Hogyan zajlik a műtét?

Műtét előtt

A szeméremdomb korrekciót egy teljeskörű kivizsgálás előzi meg. Ezek során bizonyosodnak meg az orvosok arról, hogy nincsen semmilyen olyan tényező, amely befolyásolhatja a korrekció kimenetelét.

A laborvizsgálat mellett a plasztikai sebész javaslatára más vizsgálatokon is részt kell venni. Ezekre a vizsgálatokra a klinikán kerül sor, így Neked nem kell sorban állással tölteni az idődet. A lehetséges vizsgálatok közé tartozhat például az EKG, hüvelyi ultrahang vagy a röntgen. A szükséges vizsgálatokról részletesebb tájékoztatást az ingyenes konzultáción kaphatsz.

A konzultáción életviteli tanácsokkal is ellát az orvos, amely segíti a gyógyulási folyamatot: ilyen például a sok folyadék fogyasztása és a C vitamin szedése is.

Műtét alatt

Mint minden intimplasztikai műtétet, a szeméremdomb korrekciót is célszerű a menstruációs ciklust követő napokra időzíteni. Így a következő ciklus időszakára a sebek szinte teljesen be fognak gyógyulni.

A szeméremdomb korrekció minden esetben altatásban történik és kb. fél órát vesz igénybe. A plasztikai sebész a szeméremdomb területén felgyülemlett zsírszövetet zsírelszívással távolítja el. A sebész előre kijelöli a bemetszési helyeket, majd azokon keresztül bevezet egy vékony csövet és határozott oda-vissza mozgással fellazítja, eltávolítja a felesleges zsírszöveteket.

A műtét során felszívódó varratokkal dolgoznak, így megkímélnek téged a varratszedés kellemetlenségeitől, illetve a sebek is sokkal szebben fognak begyógyulni.

Műtét után

A beavatkozás után egy éjszakát a kórházban kell tölteni, csak azt követően lehet távozni. A szeméremdomb korrekció után többször vissza kell menned a klinikára kontroll vizsgálatra: első, második, hatodik és tizenkettedik héten.

A műtétet követően legalább két héten keresztül nem végezhetsz megerőltető fizikai munkát, illetve a szexuális együttlétekkel is várnod kell a második kontroll vizsgálatig. Ha az orvos megállapítja, hogy a seb szépen gyógyul, akkor fokozatosan vissza lehet térni a hétköznapokhoz.

A beavatkozás után egy hónappal már könnyű testmozgás végezhető, de erről részletesebb tájékoztatót a konzultációkon fogsz kapni. A szaunahasználatot, napozást és az ülőfürdőket viszont két hónapon keresztül kerülnöd kell.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szeméremdomb korrekcióval kapcsolatos kérdésekről!

Mennyire kockázatos?

A szeméremdomb korrekció egy rutinműtét, tehát a komplikációk fellépésének az esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen komplikáció lehet például a sebfertőzés, vér- és savógyülem vagy a felszíni egyenetlenség kialakulása. A sebek megfelelő gyógyulásáról a konzultációk alkalmával bizonyosodik meg a plasztikai sebész.

Mire lehet számítani a műtét után?

A műtét után a szeméremdomb újra lapos és esztétikus lesz, hiszen eltűnik róla a nem kívánt zsírfelesleg. Nem fog többé problémát okozni a fürdőruha viselése vagy a megfelelő öltözék kiválasztása. A szeméremdomb korrekció után a hölgyek vonzóak, újra magabiztosak a bőrükben. Az önbecsülésük visszaszerzése következtében javul a mentális egészség is, amely kihat az életminőségre is.

Mennyibe kerül a szeméremdomb korrekció?

A szeméremdomb korrekció ára kb. 700 000 Ft és 800 000 Ft között van. Az árat befolyásolja a megnagyobbodás mértéke, pontos összeget a plasztikai sebész tud mondani az ingyenes konzultáció alkalmával. Ez a csupán fél órás beavatkozás hatalmas változásokat eredményezhet az életedben, hiszen nemcsak a tested, de a lelked is újjászületik a szemmel látható változás hatására.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson a szeméremdomb korrekcióval kapcsolatos kérdésekről!

Van még kérdésed?

Ha szeretnél részletesebben hallani a szeméremdomb korrekcióról, akkor vegyél részt az ingyenes konzultáción, ahol egy plasztikai sebész fog válaszolni a kérdéseidre. Minden ember más, így kiemelkedően fontos, hogy mindenki egyénre szabott tanácsokat kapjon. A konzultáción beszéld meg a plasztikai sebésszel, hogy milyen az általad elérni kívánt eredmény, ő pedig segíteni fog Neked elérni azt.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2022 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 10% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia