Férfi mellplasztika

A férfi mellplasztika műtétet sokszor szimplán férfi mellizom nagyobbításnak is hívják, hiszen mellimplantátumok segítségével érhető el egy jóval formásabb, férfiasabb felsőtest, úgy, hogy a műtét nyomai szinte nem is lesznek majd láthatóak.

A következő cikkben írunk arról, hogy kiknek ajánlott ez a fajta plasztikai műtét, mennyibe kerül, mi a műtét folyamata és utána mire számíthatunk.

Tudj meg többet a mellplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Mi az a férfi mellplasztika?

A férfi mellplasztika egy olyan plasztikai műtét, amely során a sebész segít a férfiasabb felsőtest elérésében egy férfi mellimplantátum beültetésével. Sok esetben azért is szükség lehet ilyen beavatkozásra, mert a mellizom erősítéssel nem formálható olyan szépre, mint szeretnénk. A férfi mellplasztikai műtét egy gyakori és alapvetően egyszerűbb plasztikai beavatkozásnak számít, amelyeknél nagyon ritkán fordul elő bármilyen probléma.

Kiknek ajánlott a férfi mellplasztika beavatkozás?

A férfi mellplasztika azoknak ajánlott, akik valamilyen okból elégedetlenek felsőtestük formájával, mellizmuk méretével, mellük nagyságával. Elképzelhető, hogy rendszeres erősítést végez valaki, mégsem úgy formálódik a mellizom, ahogy szeretné, ilyenkor is jól jöhet ez a beavatkozás. De sokan vannak olyanok is, akik egyszerűen csak szeretnének férfiasabb, jóval izmosabb felsőtestet – ezt is tudja orvosolni a férfi mellplasztikai beavatkozás.

A legjobb klinikát keresed mellplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

férfi mellplasztika

Férfi mellplasztikai beavatkozások fajtái

A férfi mellplasztika beavatkozásoknak két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik

  • a férfi mellimplantátummal történő mellizom nagyobbítás, 
  • a másik az egészségügyi okokból megnagyobbodott mellek kisebbítése.

Mellizom nagyobbítás

A mellizom nagyobbítás, amelynek során implantátumok segítségével érhető el rövid idő alatt formás, látható mellizom. A férfi mellizom nagyobbítási műtét során élethosszig tartó garanciával készített implantátumokkal pótolják a hiányzó izomtérfogatot a felsőtestben. 

Férfi mellkisebbítés

Előfordulhat, hogy valamilyen testben zajló folyamat, mondjuk különféle hormonproblémák vagy éppen szimplán csak az elhízás következtében megnövekszik a férfi mell mérete, ezt nevezzük ginekomasztiának. A mellkisebbítő műtét során eltávolításra kerül a felesleges zsírréteg és bőr, így visszaszerezhető a magabiztosság és a férfias kiállás.

Erről bővebben a gynecomastia cikkünkben olvashat.

A férfi mellplasztika ára

A férfi mellplasztika ára kedvezményesen 2.430000 forint 2.700.000 Ft helyett.

Minden páciens és eset egyedi, így a legjobban akkor kerülhetünk tisztába a ránk vonatkozó árral, ha egy személyes és ingyenes konzultáció keretében megvitatjuk igényeinket egy szakemberrel vagy specialistával.

Tudj meg többet a mellplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

A műtét menete

Mint minden mellplasztikai beavatkozási folyamat egy személyes konzultációval majd egy teljes körű kivizsgálással kezdődik. Mindent egy helyen, a klinikán végeznek, tehát semmiféle sorban állásra vagy rohangálásra nincs szükség. Vannak olyan előzetes tanácsok, amelyeket a szakemberek javaslata alapján majd be kell tartani a műtét előtt.

A mellizom nagyobbító műtétek esetében nagyjából 1 óra alatt beültetésre kerülnek az implantátumok egy, a hónaljnál ejtett apró bemetszésen keresztül.

A műtét után egy nappal hagyhatjuk majd el a klinikát, amikor a rögzítő kötés helyett vízálló kötést kapunk, hogy a zuhanyzás se okozzon problémát.

A legjobb klinikát keresed mellplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mire kell számítani a műtét után?

Fontos tudni, hogy a mellizom nagyobbító műtét után az első két hétben nem ajánlott semmiféle megerőltetés, majd még két hétig csak nagyon könnyed mozgásformákat végezzünk.

Hat hónap után már kívülről nem fog látszani semmi, de még ekkor is pontosan kövessük az orvosi utasításokat, hogy a gyógyulás tökéletesen és megfelelő módon menjen végbe. 


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

A konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.