Intim lézeres kezelés

A genetika és a gyermekvállalás is hatással van arra, hogy az idő múlásával hogyan alakul át a testünk, beleértve az intim területeket is. Az intim lézeres kezelés megoldást jelent azoknak a nőknek, akik nem szeretnének kés alá feküdni, viszont újra magabiztosak szeretnének lenni a bőrükben.

Cikkünkben beszámolunk arról, hogy milyen esetekben ajánlott az intim lézeres kezelés, szót ejtünk annak menetéről és annak eredményéről is. Ezen kívül beszámolunk arról is, hogy milyen áron érhető el az intim lézeres kezelés.

Mi az az intim lézeres kezelés?

Az intim lézeres kezelés során egy speciális lézer segítségével regenerálják az érintett területeket, sebészeti beavatkozás nélkül. Ez a fajta eljárás a modern orvostudomány egyik legnagyobb találmánya, hiszen van lehetőség hüvely, a kisajkak és további intim területek kezelésére is.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az intim lézeres kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Kiknek ajánlott az intim lézeres kezelés?

Az intim lézeres kezelés azoknak ajánlott, akik valamilyen okból kifolyólag változtatni szeretnének intim területeiken. Ilyen ok lehet például a hüvelyizomzat gyengülése gyermekvállalás után, ami akár vizelettartási problémákat is okozhat. Egy másik ilyen indok lehet például a szeméremdomb alól kilógó kisajkak is, ami megnehezíti a hétköznapokat, a sportolást és pszichés frusztrációt is okoz a nőknél.

Ha szeretnél változtatni intim területeiden, viszont nem szeretnél műtéti beavatkozást, kérj időpontot még ma egy ingyenes konzultációra, ahol egy plasztikai sebész ad tanácsot a számodra ideális eredmény eléréséhez.

Intim lézeres kezelés

Hogyan zajlik az intim lézeres kezelés?

Az intim lézeres kezelés során egy speciális lézerfényt irányítanak az érintett területre. Ez a lézerfény eljut a kötőszövetig, ahol fokozza a kollagéntermelést, ezáltal serkenti a sejtek megújulását.

Az intim lézeres kezelés a Syneron-Candela CO2RE Intima géppel történik. Ez jelenleg a legkorszerűbb eljárás a női területek fiatalítására. A géppel egyszerre akár több terület, több probléma is kezelhető: megszünteti a vizelettartási problémákat, a szárazságot, feszesít és szűkít, amely a szexuális életre is pozitívan hat.

A kezelés során a legmodernebb lézerekkel dolgoznak, így az eredmény már rövid idő elteltével is szemmel látható. A lézer nagy teljesítményű, ám tartós eredmény eléréséhez legalább 3 alkalmas kezelésen kell részt venni.

Az intim lézeres kezelés előtt

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen az intim lézeres kezelésen, először egy rákszűrésen kell átesnie. A kezelésen nem vehet részt az a páciens, akinek korábban volt szalagműtétje. Ezen felül egyéb kizáró ok nincsen. Ezt követően a konzultáción a nőgyógyász megvizsgálja az intim területeket és elkészíti a kezelési tervet, hiszen egy alkalom során akár több terület kezelésére is van lehetőség.

Az intim lézeres kezelés alatt

Az intim kezelés alatt nincs szükség altatásra vagy helyi érzéstelenítésre, az eljárás teljesen fájdalommentes és mindössze 10-15 percet vesz igénybe. Az eredmény a kezelések után egyből szemmel látható, viszont a tartós végeredmény elérése érdekében azonban legalább 3 kezelésen kell részt venni, a kezelések között kb. 4 hétnek kell eltelnie, így az intim terület nagyjából 3 hónap után nyeri el végleges formáját.

Az intim lézeres kezelés után

Az intim kezelés előnye, hogy nincs szükség sebészeti beavatkozásra, így nincs felépülési idő sem. A kezelés után egyből visszatérhetünk a rutinunkhoz, egyedül az ülőfürdőt és a szexuális együttlétet kell kerülni a kezelést követően 1 hétig.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az intim lézeres kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Mennyire kockázatos?

Az intim lézeres kezelés a modern orvoslás egyik legbiztonságosabb eljárása. Nincs szükség intim műtéti beavatkozásra, így nem beszélhetünk lehetséges szövődményekről sem.

Mennyibe kerül az intim lézeres kezelés?

Egy intim lézeres intim kezelés ára 240 000 Ft, viszont most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a 2. és a 3. alkalmat, tehát a 3 alkalmas intim lézeres kezelés bérlet csupán 480 000 Ft-ért lehet a tiéd. A kezelés után megszabadulsz az intim területek elváltozásából adódó nehézségetől, megszűnnek az egészségügyi problémáid, újra teljes életet élhetsz.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az intim lézeres kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Van még kérdésed?

Ha szeretnél többet megtudni az intim lézeres kezelésről, foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol egy plasztikai sebész fog válaszolni a kérdéseidre. Mindegy, hogy milyen problémára keresel megoldást, a plasztikai sebész a Te igényeidnek megfelelő kezelési tervet fog készíteni, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amilyet elképzeltél.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2021 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia