Lézeres hüvelyszűkítés

A lézeres hüvelyszűkítés egy modern, fájdalommentes és sebészeti beavatkozás nélküli megoldás, mellyel a hüvely újra feszessé válhat. A kezelés segítségével a hüvelyfal és a tartóizmok visszanyerik korábbi feszes állapotukat, mellyel a szexuális együttlét és a mindennapok egyaránt újra könnyedek és kellemesek lesznek.

Az alábbi cikkben részletgazdag információhoz juthat arról, hogy kiknek ajánlott és mikor érdemes igénybe venni a hüvelyszűkítést, valamint arról, hogy erre mi a legideálisabb módszer.

Kiknek ajánlott a lézeres hüvelyszűkítés?

Az alább felsorolt egészségügyi állapotok vagy problémák esetén a hüvely renyhébb maradhat, és ezekre a lézeres hüvelyszűkítés egy olyan megoldást nyújt, ami a korábbi, természetes állapotot segíti visszaállítani. 

Terhesség után

A hüvelyszűkítés azoknak a hölgyeknek ajánlott, akiknek a szülés után a hüvelyfal nem feszesedett vissza eléggé, vagy a terület már kevésbé ingerelhető az aktus során, mivel érzéketlenebbé vált. Ez, amit az orvostudomány ma már hüvelyi relaxációs szindrómának is nevez, a közösülés során okozhat panaszokat, amit ha nem kezelnek megfelelő kommunikációval a felek, a kapcsolat megromlásához is vezethet.

Korosodás során

Az idő előrehaladtával a test veszít fiatalosságából, ami sajnos nemcsak a bőrön vagy a hajon látszik meg. A kötőszövetek renyhülése a nemi szerveket egyaránt érinti, ráadásként a hormonális változások is nagy szerepet játszanak a test időskori átalakulásában. Emiatt előfordul rengeteg, még aktív nemi életet élő, ám idősebb hölgynél, hogy a vaginája már szárazabb, a hüvelyfala pedig kevésbé feszes, ami miatt már nem képes oly mértékben élvezni a szexet, mint korábban. Ezt a hüvely “fiatalításával” lehet korrigálni.

Elhízás miatt

A súlygyarapodás következtében a test nagyfokú változáson megy keresztül, és ez érintheti a belső szervek állapotát is. Elhízáskor nemcsak a mindennapi izmok, de a hüvelyfal tartóizmai is megrenyhülhetnek, ami további nehézségekhez vezethet a mindennapi életvitelben.

Kísérő betegségek esetén

Amennyiben azt veszi észre, hogy a fenti állapotok mellett inkontinencia problémái vagy más, hasüregi vagy kismedencei gondjai jelentkeznek, akkor érdemes elgondolkodni akár a hüvelyszűkítésen is. Ezen betegségek esetén sokszor a megrenyhült tartószövetek okozzák a problémát, amiket azok visszafeszesítésével lehet kezelni úgy, hogy újra a megfelelő egészségi állapotba kerüljenek.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az intim lézeres kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

lézeres hüvelyszűkítés

Milyen módszerekkel érhető el a hüvelyszűkítés?

  • Intim lézeres kezelés - a legmodernebb eszköz, ami az ön segítségére lehet.
  • Intimtornát és rendszeres sportolást ajánlhatnak. Ugyanakkor a Kegel gyakorlatok és hasonló intimtornák csak akkor igazán hatékonyak, ha azokat preventív jelleggel, azaz a megváltozott állapot előtt, idejében elkezdi. 
  • Az ön egészségi állapotát felmérve, a szakorvosok javasolhatnak életmódváltást, diétát, de szükség esetén akár gyógyszeres kezelést is. 
  • Amennyiben a vagina állapota megkívánja, úgy ritka esetekben intimplasztikai beavatkozásra kerülhet sor, amely hosszú előkészülettel és gyógyulással jár.

Miért előnyös a hüvelyszűkítés lézerrel?

Az intimlézeres kezelés a hüvelyszűkítésre ideális korrektív módszer. Ez különösen azoknak nyújthat kiváló megoldást, akiknél a sebgyógyulás lassabb és kockázatosabb (keloid, cukorbetegség), nem tudják vállalni az altatásban végrehajtott műtéti beavatkozást, vagy nem szeretnének több napra kiesni a munkájukból.

Ráadásként az intim lézer kezelés sebészeti beavatkozás nélküli – mindössze 3-4 alkalommal egy kellemes, meleg érzést kell 20-30 percig átélnie, amely nem okoz hegesedést, és fájdalommal sem jár

Mi igazolja, hogy a lézeres hüvelyszűkítés eredményes?

Nemzetközi projektek keretein belül klinikai szakorvosok vizsgálták és követték nyomon az intim lézeres hüvelyszűkítés hatékonyságát pácienseiken, és az állapotfelmérések alapján mérhető, pozitív irányú változást véltek felfedezni. A longitudinálisan vizsgált kliensek is megerősítették az eredményeket, magukon érezték az életminőségük javulását a kezeléseknek köszönhetően.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhasson az intim lézeres kezeléssel kapcsolatos kérdésekről!

Lézeres hüvelyszűkítés ára

A lézeres hüvelyszűkítés ára egyszeri alkalommal 190.000 forintba kerül.

lézeres hüvelyszűkítés ára 1 alkalom

190.000 Ft

lézeres hüvelyszűkítés ára 2 alkalom

380.000 Ft

lézeres hüvelyszűkítés ára 3 alkalom

480.000 Ft

lézeres hüvelyszűkítés konzultáció

ingyenes

Jelenleg, csomagban vásárolva (3 alkalom + 2 garanciális alkalom) esetén a 720.000 forintos díj helyett most kedvezményes áron, mindössze 480.000 forintért veheti igénybe ezt a kezelést.

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Szerintünk 2023 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • 10% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia