mellplasztika műtét

Mennyibe kerül egy mellplasztika műtét 2021-ben?

Mennyibe kerül egy mellplasztika műtét 2021-ben?

Oldalunk Magyarország egyik legnagyobb portálja a plasztikai sebészet területén. 

Több klinikával is kapcsolatban állunk, pontosan ismerjük az erőviszonyokat, a lehetőségeket és az árakat. Ha szeretnél pontos képet kapni a különböző mellplasztika műtétek árairól, és érdekel, hogyan tudsz akár több százezer forintot spórolni a műtéteden, a lehető legjobb helyen vagy.

Olvass tovább bátran és ismerj meg minden részletet!

A mellplasztika népszerűsége

Valószínűleg Te is azért vagy most itt, mert mellplasztika műtéten gondolkozol és kíváncsi vagy, mennyire mélyen kell majd belenyúlnod a malacperselybe.

A mellplasztika egyértelműen a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás minden évben szerte a világon.

Az ISAPS nemzetközi tanulmánya alapján 2017-ben összesen 4.189.830 mellplasztika műtétet végeztek szerte a világon.

Ez azt jelenti, hogy egy nap alatt körülbelül 11.500 mellműtét zajlik le.

A mellplasztika műtétek árai

Tudjuk, hogy azért vagy itt, mert egy pontos árat szeretnél hallani, hogy pl. egy mellplasztika műtét 650.000 forintba kerül, de sajnos a dolog nem ennyire egyszerű, ezért kénytelenek vagyunk úgy válaszolni, hogy: attól függ.

A mellplasztika műtéteknek meglepően sok formája van, de mi alapvetően a 3 legnépszerűbbet vettük górcső alá: a mellnagyobbítást, mellkisebbítést és mellfelvarrást. 

Ismerd meg a legnépszerűbb mellplasztika beavatkozásokat!

Megvizsgáltuk Budapest vezető plasztikai sebészeteinek árait és a következő táblázatban összefoglaltuk Neked, hogy átlagosan milyen ártartományokra számíthatsz:

  • Mellnagyobbítás: 900.000 - 1.360.000
  • Mellfelvarrás: 900.000 - 1.000.000
  • Mellkisebbítés: 800.000 - 1.100.000

Műtét neve

Alsó határ

Felső határ

Mellnagyobbítás

900.000 Ft

1.360.000 Ft

Mellkisebbítés

800.000 Ft

1.100.000 Ft

Mellfelvarrás

900.000 Ft

1.000.000 Ft

Egyedi igények, egyedi árak

Ahogy láthatod, ezek az árak egy bizonyos tartományt jelölnek csupán. Ez azért van, mert egy mellplasztika műtét – a páciens egyedi adottságai és céljai miatt – minden esetben teljesen egyedi, így egyedileg alakul ki az ár is. 

Elképzelhető, hogy a Te genetikai és testi adottságaidnak egy bizonyos típusú beavatkozás vagy műtéti technika felel meg jobban, míg egy másik páciens számára egy eltérő megoldás hozza meg a várt eredményt.

Ingyenes konzultáció - személyre szabott árajánlat és kezelési terv, kötelezettségek nélkül

Fontos kihangsúlyozni, hogy ha a fenti ártartományoknál vagy az "attól függ"-nél pontosabb számot szeretnél hallani, mindenképp azt tanácsoljuk, hogy menj el egy személyes konzultációra, hogy egy szakember alaposan felmérhesse ezeket az egyedi adottságaidat.

A plasztikai sebészed csak egy ilyen konzultációt követően fogja tudni megmondani, hogy milyen megoldást javasol és az pontosan mennyibe fog kerülni.

Az ingyenes konzultáció másik nagy előnye, hogy itt átbeszélhetsz mindent elképzeléseidről, céljaidról és gátlások nélkül felteheted azokat a kérdéseidet is, amikre esetleg már hetek óta nem találsz választ a neten.

szakorvosi konzultáció

Figyelj azonban, hogy egyes klinikák bár ingyenes konzultációt hirdetnek, valójában pénzt kérnek a tanácsadásért, amit később "levásárolhatunk" plasztikai beavatkozás formájában.

Cikkünk végén fogunk mutatni Neked olyan klinikát, ahol garantáltan kötelezettségektől mentes, valóban ingyenes konzultációt kínálnak, így bátran olvass tovább!

Vigyázzunk az alacsony árakkal!

Vásárlás előtt hajlamosak vagyunk összehasonlítani az elérhető árakat majd közülük kiválasztani a legolcsóbbat. Nos, ez egy kiváló módszer lehet, ha éppen élelmiszert veszünk vagy hotelszobát foglalunk, de a plasztikai sebészet területén nem feltétlenül érdemes a legolcsóbb árakat keresni.

Két okból gondoljuk így:

1. Nem mindegy, mi van az árban

Vannak "trükkös" klinikák, akik egyesek számára talán kicsit etikátlan módon az oldalukon feltüntetett árakba nem számolnak bele bizonyos, a műtét szempontjából nélkülözhetetlen elemeket. Ilyen például az altatás, a mellimplantátum vagy a műtő kapcsán felmerülő költségek, amik bőven százezer forint feletti tételek.

Ha egy plasztikai sebészet a fenti tartományoknál sokkal kedvezőbb árakat kínál vagy konzultáció nélkül egészen pontos árakat jelenít meg, mindenképpen legyünk óvatosak, mert jó eséllyel csak a műtétet végző orvos díját látjuk!

munka mellplasztika után

2. Az alacsony ár kompromisszumokat jelent

Egy mellplasztika műtét kapcsán rendkívül fontos, hogy a kockázatok, szövődmények és rosszul sikerült műtétek elkerülése végett

  • olyan rendkívül tapasztalt és profi plasztikai sebészt válassz,
  • aki kifogástalan műtéti környezetben
  • első osztályú eszközökkel és prémium kategóriás alapanyagokkal dolgozik.

Ez az a három tétel, amely leginkább befolyásolja egy mellműtét árát.

Ha az előbb vizsgált ártartományoknál alacsonyabb árakra bukkansz valamely plasztikai sebészet oldalán, akkor fontos tudnod, hogy ott egy vagy több szempont sérülhet a fent felsorolt háromból.

Mivel a saját testedről, saját egészségedről van szó, ezért nem biztos, hogy megéri kockáztatni.

Melyik a legjobb ár/érték arányú klinika mellplasztika esetén?

Ez nyilván egy elég szubjektív kérdés, ezért természetesen Rád bízzuk annak eldöntését, hogy melyik plasztikai sebészetet választod.

De ahogy cikkünk elején is írtuk, több hazai sebészettel és magánkórházzal is kapcsolatban vagyunk, ismerjük az erőviszonyokat és mindent összevetve jelenleg a budapesti Plasztikai Sebészeti Centrumot tartjuk a legjobb választásnak a legtöbb plasztikai beavatkozás esetén.

Íme néhány kép a klinikáról

Ha részletesen meg szeretnéd ismerni őket, a fenti linken keresztül juthatsz el weboldalukra, de ha nincs kedved olvasgatni, összeszedtük a legfőbb okokat, amiért ezt a klinikát ajánljuk:

  • elsőosztályú minőség - nyugat-európai színvonalú alapanyagok, műtői felszereltség, kiváló plasztikai sebészek és személyzet
  • egy működő magánkórház területén található - bármilyen komplikáció esetén azonnali orvosi beavatkozás lehetséges
  • luxus színvonalú környezet - ahogy a fenti képeken is látszik, kilátás a budai várra, szállodai színvonalú kórtermek és műtét utáni pihenés
  • 20% kedvezmény mellplasztika műtétre - jól olvastad, ráadásul ez egy gyakran visszatérő akciójuk, ami mellé egyéb ajándékokat is szoktak adni (pl wellness hétvége, ingyenes kezelések, stb)

Ráadásul ha úgy érzed, hogy anyagilag még nem állsz készen egy közel 1 milliós műtét kifizetésére, akkor jó hír, hogy számtalan egészségpénztárral is le vannak szerződve, illetve részletfizetési opciójuk mellé ingyenes konzultációt is biztosítanak egy hiteltanácsadóval, így elég rugalmasan állnak hozzá minden finanszírozási kérdéshez.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra és ismerd meg a lehetőségeidet!

Talán már eldöntötted, hogy szeretnél változtatni a testeden, de az is lehet, hogy még csak gondolkodsz egy plasztikai műtéten, azonban mindenképp azt tanácsoljuk, hogy jelentkezz be egy ingyenes konzultációra valamelyik klinikára (aki ténylegesen ingyenes konzultációt kínál) és ismerd meg a lehetőségeidet.

Az internetről egészen sok információt össze lehet szedni szinte bármiről, azonban ez egy olyan téma, ahol konzultáció nélkül nem fogsz egyről a kettőre jutni.

Hagyd, hogy egy szakember röviden és ingyen elmondja, pontosan mit javasol és az mennyibe kerülne, utána még mindig szabadon dönthetsz arról, hogy szeretnéd-e a beavatkozást vagy sem.

Ha úgy döntesz, hogy az általunk 2021-ben legjobb klinikának tartott Plasztikai Sebészeti Centrum ingyenes konzultációján szeretnél részt venni, akkor kattints a lenti gombra és jelentkezz be honlapjukon keresztül.