mellplasztika műtét

Mennyibe kerül egy mellplasztika műtét 2019-ben? Most elmondjuk.

Az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozás egyértelműen a mellplasztika. Olyannyira, hogy sokan ha plasztikai műtétről hallanak, azonnal ez a szépészeti és korrekciós beavatkozás jut eszükbe. De mennyibe is kerül egy ilyen műtét?

Mellplasztika 30% árkedvezménnyel!

Jelenleg ez a legjobb ajánlat a piacon. Ha kíváncsi vagy, tudj meg többet partnerklinikánkról és az akciós ajánlatukról!

Milyen nagyságrendben mozognak a műtéti árak?

A legjellemzőbb műtétek árai általában 400.000 és 900.000 Forint körül vannak.

Ilyen műtéti beavatkozás a mellnagyobbító műtét amely már 650.000 Ft-tól is elérhető, a mellfelvarrás, amely 550.000 Ft-tól indul, a mellkisebbítés, mely szintén 550.000 Ft körül indul. 

Mivel ezek a műtétek altatásban történnek és pár napot érdemes utána a klinikán, felügyelet mellett tölteni, ezért ezeknek van egy alap, fix díja. Az ár nagyban változik attól, hogy szeretnénk-e mellimplantátumot és ha igen, akkor milyet. Ezek az implantátumok mellfelvarrással kombinálva is remekül alkalmazhatóak. Ezeket a klinikákon lehet megtekinteni és az orvossal közösen kiválasztani számunkra a legideálisabbat.

Sajnos hiába lessük bármelyik klinika honlapját, pontos számokat nem fogunk találni. Ennek az az egyszerű magyarázata, hogy látatlanban egyetlen plasztikai sebész sem tud árajánlatot adni, a pontos igényeket mindig közösen kell megbeszélni. Ezek minden partnerklinikánkon ingyenes konzultáció keretében zajlanak. A plasztikai sebészet egy személyes ügy, jó, ha találkozunk az orvossal, akivel félelmeinket át tudjuk beszélni és később teljesen nyugalommal tudunk a műtétre koncentrálni és fantáziálni a kész eredményről.

Más területekkel összehasonlítva: a fenékplasztika amely 750.000 Forintba kerül, a hasplasztikai műtéteket már 400.000 Forinttól el lehet érni és az intim plasztika is 200.000 Forinttól elérhető.

Az arcplasztikai műtétek egész széles skálája elérhető, hiszen a botox feltöltés csupán néhány 10.000 Forint, még egy arc és nyak emelés akár 700.000 Ft is lehet. A zsírleszívásért pedig legalább 150.000 Forintot el fognak kérni az intézményben.

Azt azonban jó ha tudjuk, hogy az árak mindig egyénfüggőek, hiszen nincs két egyforma mell és két egyforma páciens igény sem! Javasoljuk, a részletek és kérdések átbeszélését egy konzultáció keretében. Ez teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel, viszont a legjobb módja, hogy személyre szabott válaszokat kapj!

Mellplasztika 30% árkedvezménnyel!

Jelentkezz be ingyenes konzultációra még ma partnerklinikánkhoz és élj Te is ezzel a páratlan akciós ajánlattal!