Mellbimbó plasztika

A mellbimbó plasztika egy plasztikai sebészeti eljárás, melynek lényege, hogy a mellbimbók kinézete és formája változtatható, alakítható. A mellbimbó plasztika gyakran másik mellplasztikai műtét keretében történik kiegészítő jelleggel.

Tudj meg többet a mellplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Tartalomjegyzék

Kinek ajánlott a mellbimbó plasztika?

A mellbimbó plasztika egyaránt ajánlott nőknek is és férfiaknak is. Az életmód, genetika és a környezeti hatások miatt vannak, akiknél már tinédzser korban kialakul a mellbimbó elváltozás, míg másoknál csak később. 

A mellbimbó plasztika megoldást nyújthat, ha

A legjobb klinikát keresed mellplasztikához? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Mellbimbó plasztika árak

A mellbimbó plasztika árak 450.000 forinttól érhetők el. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, melyik korrekció, mennyibe kerül. A beavatkozások helyi érzéstelenítésben történnek.

Befelé forduló mellbimbó korrekció

450.000 Ft

Mellbimbóudvar kisebbítés

750.000 Ft

Mellbimbóudvar képzés

700.000 Ft

Pontos árat mindig a személyes konzultáció keretében tud adni a plasztikai sebész.

Tudj meg többet a mellplasztikáról egy vezető plasztikai sebésztől

Foglalj INGYENES, személyre szabott és exkluzív konzultációt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, valamint megismerheted a beavatkozás menetét, a felépülés folyamatát és a műtét pontos árát.

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció.

Hogyan zajlik a mellbimbó plasztikai eljárás?

Mivel a mellbimbó plasztika sebészeti eljárásnak számít, ezért három szakaszból épül fel. Az előkészítő szakasz, maga a beavatkozás és a felépülési szakasz.

Az előkészítő szakasz

Az előkészítő szakasz első lépése, hogy időpontot kell kérni az ingyenes konzultációra, ahol a szakorvos felméri a problémás területet és javaslatot tesz a kezelésre. Mivel a műtét altatásban történik, ezért előtte szükséges néhány vizsgálatot elvégezni, mint az EKG és általános vérvizsgálat. Ha az orvos mindent rendben talált, akkor kitűzésre kerül a beavatkozás napja.

A beavatkozás 

A beavatkozás nagyjából 40-60 percet vesz igénybe. Elsőként elaltatják a pácienst, majd az érintett területen jelölik, hogy milyen bemetszésekre lesz szükség. Attól függően, hogy mi az alap probléma, eltérő, hogy milyen sebészeti eljárást hajt végre a plasztikai sebész.

Minden esetben azonban a mellbimbó udvar és a mellbimbó körül ejt apró bemetszéseket, majd fordítja vissza, eltávolítja a felesleges szöveteket, vagy esetleg pigmentálást végez. A következő lépésben apró, finom öltésekkel a megfelelő pozícióba helyezi a mellbimbókat.

mellbimbó plasztika

A felépülési szakasz

A felépülési szakasz a műtőből kiérkezve megkezdődik. Az első 24 órát megfigyelés alatt kell tölteni, és utána lehet elhagyni a klinikát. A felépülés hossza attól is függ, hogy milyen mértékű volt a beavatkozás. Egy kisebb bimbó korrekció esetében nagyjából 2 hétig érdemes pihentető életmódot élni, egy nagyobb beavatkozásnál, ahol akár mellfelvarrás, vagy implantátum is beültetésre került ez az idő 4-6 hét is lehet.

A kezdeti időszakban pirosodás, duzzanat, véraláfutás jelentkezhetnek. Ezeknek az enyhítésére kérjen segítséget a szakorvostól. A 2. hetet követően ezek a tünetek enyhülnek és a varratok is eltávolításra kerülnek. A végleges eredmény nagyjából 1-2 hónap alatt válik láthatóvá.


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 20% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

A konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.