mellnagyobbítás árak

Mellnagyobbítás árak – miből tevődik össze, amit fizetek?

Az ár, hogy mennyibe kerül egy mellnagyobbítás, vagy bármilyen más mellplasztika, az egyik legfontosabb kritérium, ami nyomatékosabban billentheti azt a bizonyos mérleget valamelyik irányba. A plasztikai sebészet nem éppen a legolcsóbb terület, a társadalombiztosítás a legtöbb esztétikai jellegű beavatkozást pedig nem támogatja.

Ugyanakkor ma már eljutott a világ oda, hogy egy mellnagyobbítás már nem elérhetetlen, hiszen egyrészt a technológiai újítások miatt a szükséges anyagok és eszközök előállítása is gazdaságosabbá vált. Másrészt pedig a fizetési lehetőségek körének kiszélesedése közelebb hozza a vágyakat a megvalósításhoz, mivel ne feltétlenül kell egyben kifizetni a díjat. Ebben a posztban nem az a célunk, hogy igazságot szolgáltassunk vagy mentegessük a plasztika sebészetet – inkább arra teszünk kísérletet, hogy megmutassuk mennyi mindent foglal magában az az elsőre ijesztőnek tűnő ár!

Mennyi egy mellnagyobbítás ára?

Első ránézésre egy mellnagyobbítás ára elég magasnak tűnhet. A linikán nincsenek száz százalékban lefixált, rögzített árak, mivel végső soron minden apró részlet befolyásolhatja a végső eredményt. Ezért van az, hogy a legtöbbször, amikor valamelyik lapunkon árakról van szó, egy tól-ig tartományt adunk meg, ami segít behatárolni, hogy milyen kiadásra számíthat.

Egy „egyszerű” mellnagyobbításra, általában 1.100.000 forint környékén lehet számolni. Tekinthető ez az alsó határnak is, ettől általában már csak magasabb árakkal lehet találkozni. A klinikán a következő ár-tartományokkal számolhat: 

  • mellnagyobbítás felvarrással, anatómiai implantátummal (komplex mellplasztika): 1.420.000 - 1.660.000
  • mellnagyobbítás kerek implantátummal: 1.100.000 – 1.360.000
  • mellnagyobbítás anatómiai implantátummal: 1.100.000-1.360.00

Ezek az árak, ahogy azt már fentebb is írtuk, egyrészt csak megközelítőleges árak, illetve tájékoztató jellegűek. Ahogy a szabvány szerint jelezni szokták: a fenti árak csak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A részletekkel kapcsolatban mindenképpen konzultáción fognak beszélni a sebésszel!

A mellnagyobbítás árának összetevői

Számos összetevő figyelembevételével alkotjuk meg az árakat, minden pontosan, megalapozva kerül bele az ajánlatba, amit majd a sebészétől kap. Ezek az összetevők kézzel foghatók, illetve van, ami nem annyira fizikai jellegű dolog, mint például a bérek, adók, járulékok stb.

Mellnagyobbítás esetén például kézzel fogható „termék” a mellimplantátum, ami egyrészt nemzetközileg elismert gyártóktól kerül ki, másrészt a lehető legjobb minőségű anyagokból készül. Az implantátumok minden esetben egy sor engedélyezési eljáráson mennek keresztül mire a plasztika sebészetek „polcára” kerülnek, és emiatt az áruk egyébként is igen borsos.

Hasonlóképpen érthető az is, hogy a kötések, varratok, gyógyszerek költsége is az árajánlat részét képezik, de említhetnénk akár a műtét utáni hetekre adott speciális kompressziós melltartót is. 

Számos szolgáltatás is hozzáadódik az ajánlathoz, hiszen nem csak, hogy a műtétnek költségei vannak, de az előkészítő vizsgálatoknak és a műtét utáni benntartózkodásának is megvannak a maga költségei.

A mellnagyobbítás árának kiegyenlítése

A mellnagyobbítását árát többféle módon is rendezheti. Alapvető fizetési módok elérhetőek, mint például bankkártya, hitelkártya és készpénz.

Lehet a mellnagyobbítást részletre fizetni?

Sokakat azonban inkább az foglalkoztat, hogy a mellnagyobbítás részletre megoldható-e. Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy igen, megoldható a részletfizetés.

Mellnagyobbítás akció keretében - Akár 20% kedvezmény!

Mivel gyakran vannak különleges időszakok az évben, érdemes lehet azt is nyomon követni, hogy mikor van a mellnagyobbítás valamely módjára akció hirdetve.

Amint az látható, a plasztikai sebészeti beavatkozások között a mellplasztika ára talán a legmagasabb. Ugyanakkor ma már nem elérhetetlen vágyak ezek, hiszen mindenre található kielégítő megoldás! 


Kapcsolódó cikkek: