Mellnagyobbítás műtét nélkül – Alternatív tippek és trükkök

Az, hogy a melleket meg lehet növelni műtét nélkül egy olyan gondolat, amely nők milliót izgatja világszerte. Lehetséges egyáltalán, és ha igen, mennyibe kerülhet, meddig tart a hatása? Ezekre, és más felmerülő kérdésekre válaszol ez a poszt.

Tényleg csak a műtét a megoldás?

Rögtön az elején szögezzük le, eredményes és hosszútávú mellnagyobbítás nincsen műtét nélkül. Hogy a mellnagyobbítás melyik fajtáját választja, már az Ön döntése, de azok is orvosi beavatkozások lesznek. A mellimplantátum beültetésen túl létezik a saját zsírral történő mellnagyobbítás továbbá a hyaluronsavas mellfeltöltés.

Érdemes időpontot kérni ingyenes konzultációra, hogy bővebben és személyre szabottan tájékozódhassunk a mellnagyobbító műtéttel kapcsolatos kérdésekről!

Ami talán működhet: edzés és diéta

Nos, a mellek felépítéséről tudni kell, hogy elég sok zsírszövetet tartalmaznak. Ezért van az, hogy egy teltebb hölgynek nagyobb melle van, mint valakinek, aki vaságyastól nyom 50 kilót. Az interneten található számtalan tipp és trükk közül talán az edzések és a diéták azok, amelyek részlegesen hozzájárulhatnak egy kis mellnövekedéshez. Elsősorban az „anti-diéta” az, ami valamennyit segíthet: a napi kalóriabevitel növelésével lehet plusz kilókat felszedni, ami a mellek méretére is hathat. Ahogy írtuk, „valamennyit” segíthet, de tény, hogy nem lehet befolyásolni, hogy hol kezd el lerakódni a zsír. 

Az edzés tekintetében pedig nem is inkább a mell növelése a cél, hanem az, hogy a mellizom erősítésével tartást adjunk a mellnek. Így, ha nagyobb nem is lesz, de lehet, hogy pont annyira sikerül megemelni, hogy jó push-up hatást keltsen a megfelelő melltartóval, ezáltal nagyobbnak látszhatnak.

Masszázsok

A masszázs egy nagyon jó dolog. Egy hosszú, dolgos nap után mindenkinek jól esne egy hátmasszázs, vagy éppen egy üdítő talpmasszázs. A mellmasszázs már egy kicsit más téma, de állítólag van olyan remek módszer, ami segít a melleket megnövelni. A masszázson alapuló technikák nagy részének az az alapfeltevése, hogy mondjuk egy dolgozó nőnek van minden nap fél órája a melleit masszírozgatni hónapokon, éveken át, hogy placebo hatást érjen el.

Ezek a masszázsok általában az emlőmirigyek beindítását és mell vérkeringésének támogatását tűzik ki célnak, ami ideig-óráig akár eredményt is hozhatnak. De mivel olyan erősen kell végezni ezeket a mozdulatokat fennáll a veszélye, hogy nagyobbodás helyett egy szép véraláfutásunk keletkezik!

Az orvosok “kedvencei”: a gyógynövényes szerek

A homeopátiában van ráció, ez tagadhatatlan. De egy olyan kérdésben, hogy mellnagyobbítás műtét nélkül kivitelezhető legyen, nincs helye a csodáknak. Számtalan olyan étrend-kiegészítő kapható, amely azt ígéri, hogy megnőnek tőlük a mellek. A valóság azonban az, hogy soknál olyan alacsony a valódi hatóanyag-tartalom, hogy évekig tartó szedésük sem ér semmit. Léteznek különböző kencék is, amelyek masszírozásával lehet állítólag növelni a mellek méretét. Ezek a szerek minden esetben a „hosszan tartó használaton alapulnak”, és egy-egy kiszerelés fél, jó esetben egy hónapig elegendő. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy rendkívül drága, szinte aranyáron kapható szerekről van szó. 

A mellnagyobbító műtét anyagilag is jobban megéri!

Íme egy matematika példa: adott egy krém, ami 13.990 forintba kerül, kiszállítással együtt már inkább 15.000. Mellenként egy tubus elmegy havi szinten, ami már 30.0000 forint köré emeli a kontót. Éves szinten már 360.000 forintról beszélünk, ami azt jelenti, hogy ha ragaszkodunk hozzá, és próbálkozunk vele öt évig, akkor már 1.800.000 forintot rászántunk. A nagy semmire, mert hatást meg nem fog elérni. De elment öt év és egy jelentős összeg! Megéri? A gyártónak és a forgalmazónak biztos!

Záró gondolatként vessük össze a csodakrémet az implantátumos műtéttel: az előzőre 5 év alatt rászántunk 1.8 millió forintot – ezzel szemben az mellnagyobbítást anatómiai implantátummal és felvarrással már 1.2 millió forintért is elvégeztetheti! 

Nem kaptál választ a kérdésedre?

Elvesztél az információtengerben?

Akkor jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.

Kapcsolódó cikkek:

Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Ingyenes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia