Dr. Gacs János - Budapest egyik legjobb plasztikai sebésze

Elég megnéznünk csak a Dr. Gacs János által elvégzett műtétek számát, és máris azt gondolhatjuk hogy ennél nagyobb rutint a plasztikai műtétek területén nagyon kevés orvos szerezhetett Magyarországon, azonban a sebésznek természetesen nem elsősorban a mennyiség, hanem a minőség a fontos.

Értékelés: 4,8 / 5,0

Telefonálj most egy koppintással!

Beosztása: Vezető plasztikai sebész
Tapasztalata: 21 év

Elérhetősége: plasztikabudapest.com
Tagságai:

  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság
  • Magyar Sebész Társaság
  • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság

Egy rendkívül népszerű plasztikai sebész

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például az, hogy a Google-ön és a Facebookon érkezett visszajelzések az esetek 98%-ban maximálisan pozitívak a doktor úr nevével kapcsolatban.

Amellett, hogy a magyar hölgyek előszeretettel választják testük vonzóbbá tételére Gacs doktorurat, külföldről is gyakran érkeznek hozzá páciensek, akiknek szintén szívesen segít a megszépülésben.

Nézzük is meg közelebbről tehát, hogy ki is Dr. Gacs János!

Alapvető információk:

  • Tanulmányok
  • KARRIER
  • NYELVISMERET

1990-ben szerezte meg Általános Orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, később pedig általános sebészetből (1994) és plasztikai sebészeti szakvizsgát (1997) is szerzett, az utóbbi kettőt jeles eredménnyel abszolválta.

Egy plasztikai sebész, aki folyamatosan képezi és fejleszti magát

A legfontosabb dolog, amit manapság elvárhatunk egy bármivel foglalkozó személytől az, hogy tudása folyamatosan naprakész legyen, tartsa a lépést szakterületének legújabb technikai vívmányaival és ismerje a modern módszereket.

Ez teljesen igaz Dr. Gacs Jánosra, aki amennyiben ideje engedi előszeretettel jár különböző magyarországi és külföldi plasztikai, plasztikai sebészeti konferenciákra (pl. MPHEST kongresszusok, ESPRAS Kongresszus, Közép-Európai Sebészeti Továbbképző Tanfolyam).

Azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ezekre az eseményekre gyakran nem csak tanulás céljából megy, hanem előadásokat is szokott tartani ezen rendezvényeken.

Műtét nyomok, sebek és hegek nélkül

Munkájával kapcsolatban szenvedélyesen vallja azt, hogy az igazán jó plasztikai műtétnek a fő ismérve nem más, mint hogy a nyoma láthatatlan marad, teljesen természetes hatást kelt. Munkájához való hozzáállását tehát az határozza meg, hogy a természetes, harmonikus külső elérését segítse elő a hozzá látogató hölgyeknél.

Ha tehát azt szeretnéd, hogy ne csak formáid legyenek tökéletesek, vagy bőröd legyen újra sima felületű, hanem azt is, hogy a plasztika nyomai egyáltalán ne legyenek észrevehetőek, akkor Dr. Gacs János lesz a te embered!

Orvosi Tagságai

Profizmusát szavatolja továbbá az is, hogy számtalan olyan szakmai közösségnek a tagja, melyek valóban csak a legprofibb, legtapasztaltabb orvosokat hajlandóak soraik közé állítani. Ezek közé tartozik például a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, a Magyar Sebész Társaság, a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, vagyis az IPRAS is.

Profizmusát szavatolja továbbá az is, hogy számtalan olyan szakmai közösségnek a tagja, melyek valóban csak a legprofibb, legtapasztaltabb orvosokat hajlandóak soraik közé állítani. Ezek közé tartozik például a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, a Magyar Sebész Társaság, a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, vagyis az IPRAS is.

Amire a legbüszkébb

Legnagyobb személyes plasztikai sikerének azt tartja, amikor egy közel 70 kilót fogyott személy bőrét több műtét segítségével sikerült szinte teljesen tökéletesen feszessé varázsolnia úgy, hogy a hegek begyógyulása után semmilyen nyoma nem maradt annak a feleslegnek, amely korábban jelentősen megnyújtotta a páciens bőrét.

Ingyenes konzultáció

5% árkedvezmény

Ha most jelentkezel be ingyenes konzultációra, a választott altatásos plasztikai műtéted árából 5% árkedvezményben részesülsz!

Jelentkezz be most!


Add meg elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció részleteit!

Koppints a lenti gombra és jelentkezz be telefonon ingyenes konzultációra most!