Dr. Molnár Béla Ákos - Budapest egyik legjobb plasztikai sebésze

A legfontosabb dolog, ami Dr. Molnár Béla Ákost Magyarország egyik legkiválóbb plasztikai sebészévé teszi az, hogy folyamatosan tanulni szeretne.

Értékelés: 4,9 / 5,0

Telefonálj most egy koppintással!

Beosztása: Vezető plasztikai sebész
Tapasztalata: 20 év

Elérhetősége: plasztikabudapest.com
Beszélt nyelvek:

  • angol
  • német

A jó pap holtig tanul...

A legfontosabb dolog, ami Dr. Molnár Béla Ákost Magyarország egyik legkiválóbb plasztikai sebészévé teszi az, hogy folyamatosan tanulni szeretne. Ez megnyilvánul abban, hogy rengeteg helyen tanult rezidensként, és nagy tudású tanáraitól a legkülönbözőbb technikákat sikerült ellesnie, valamint abban a vágyban is, hogy mindig a legaktuálisabb tudással rendelkezzen.

Ezen felül fontos még az elején megemlítenünk azt is, hogy kevés orvos viseltet akkora empátiával a betegei felé, mint Dr. Molnár Béla Ákos, hiszen ő valóban szívén viseli páciensei sorsát, így minden esetben a tökéletes precizitás és megbízhatóság vezérli a kezét, amikor műtétet kell végeznie.

Alapvető információk:

  • Tanulmányok
  • KARRIER
  • NYELVISMERET
Debreceni Orvostudományi Egyetem címer

Elsőként általános orvosi diplomáját szerezte meg a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán 1992-ben, majd 1998-ban általános sebészetből tett szakvizsgát.

A két időpont között elsősorban külföldi tanulmányokkal és képzésekkel töltötte az idejét, járt az Albert Ludwig Egyetemre, valamint a Europen Surgical Institute képzésén is részt vett, így nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a plasztikai sebészet úttörője volt Magyarországon azáltal, hogy már viszonylag korán megismerte a külföldi tendenciákat és technológiákat.

Később a houstoni Rice University nevű egyetemen is tanult, miután elvégezte plasztikai-égési sebészeti gyakorlatát 2003 és 2005 között.

Ezt részben az Országos Onkológiai Intézetben, részben pedig a Szent István Kórház Égés-plasztikai sebészeti osztályán tette meg, ahol nemzetközileg elismert orvosoktól tanulhatta meg ezen beavatkozások legkisebb részleteit is.

Nem csak használja, de gyarapítja is a tudást

Ahogy a bevezetőben is említettük, a doktor úr egyik legfontosabb személyiségjegye a tanulni vágyás, az új módszerek és opciók feltérképezése szakterületein belül. Dr. Molnár Béla Ákos azonban nem csak a gyakorlat embere!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számtalan elméleti tudományos publikáció, amiben az évek során részt vett, és amelyeken olyan jelentős orvosokkal és plasztikai szakemberekkel dolgozott együtt, akikkel nem mindenkinek adatik meg a közös munka.

A doktor úr speciális szakterületei

Esztétikai sebészet

Laparoszkópos sebészet

Rekonstrukciós Sebészet

A végcél mindig a páciensek elégedettsége, önbizalma és boldogsága

Emellett megemlítenénk még proaktív hozzáállását is, hiszen a doktor úr azt az elvet vallja, miszerint minden plasztikai műtétből sokat lehet tanulni. Ezen felül nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a pácienseket ne csak esztétikai, szépészeti szempontból segítse, hiszen az jelenti számára a legnagyobb örömöt és elismerést, ha a plasztikai beavatkozás után a páciens pszichés szempontból pozitív változásokat él meg.

Igazán fontosnak tartja a plasztikában a pácienseket, valamint a szépészeti beavatkozások pszichés oldalát is, hiszen akkor örül a legjobban, amikor az operált beteg boldogabban, magabiztosabban tér vissza a kontrollra, mint ahogy az előzetes konzultációra érkezett.

Munkájára elsősorban tehát nem szolgáltatásként segít, hanem képességeihez és a plasztikai sebészet természetes határaihoz mérten szeretné maximálisan kielégíteni azokat az igényeket, mellyel betegei érkeznek hozzá.

Ingyenes konzultáció

5% ÁRKEDVEZMÉNY

Ha most jelentkezel be ingyenes konzultációra, a választott altatásos plasztikai műtéted árából 5% árkedvezményben részesülsz!

Jelentkezz be most!


Add meg elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció részleteit!

Koppints a lenti gombra és jelentkezz be telefonon ingyenes konzultációra most!