Amikor Dr. Molnár Istvánról beszélünk, akkor Magyarország egyik legprofibb és legnagyobb rutinnal rendelkező plasztikai szakorvosáról ejtünk szót.

Értékelés: 5,0 / 5,0

Telefonálj most egy koppintással!

Beosztása: Vezető plasztikai sebész
Tapasztalata: 16 év

Elérhetősége: plasztikabudapest.com
Tagságai:

  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság
  • Magyar Sebész Társaság

Miről lesz szó?

Ebben a rövid írásban megvizsgáljuk, hogy mik is Dr. Molnár István legfőbb motivációi, valamint itt megtalálhatsz minden olyan alapvető információt is, amelyek biztosítják az általa végzett műtétek kiváló minőségét.

Alapvető információk:

  • Tanulmányok
  • KARRIER
  • NYELVISMERET

1996-ban kezdte meg orvosi tanulmányait a Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán, később pedig általános sebészetből és esztétikai sebészetből is szakvizsgázott.

Miben különbözik a doktor úr más plasztikai sebészektől?

Dr. Molnár Istvánt az teszi igazán különlegessé a többi sebész között, hogy a szépség és az esztétika igazi szenvedélyként jelenik meg az ő életében, így a plasztikai sebészetet elsősorban nem orvosi ágazatnak, hanem művészetnek tartja.

Tökéletes választás lehet számodra tehát akkor, ha testedhez tökéletesen arányos idomokat szeretnél, melyek nagy műgonddal lettek kigondolva.

Dr. Molnár István plasztikai sebész eredményei

Esztétikai Sebészet

Rekonstrukciós Sebészet

A hosszú évek gyakorlata rutinná vált

A doktor úr a sztenderd plasztikai beavatkozásokat egyfajta rutinnak tartja, mindegyik műtét tulajdonképpen a kezében van, így a hasplasztika, az arcplasztika és a mellplasztika során teljesen nyugodtan, maximális bizalommal választhatjuk őt ezen beavatkozások esetén.

Speciális műtétek esetén is bizalommal fordulnak hozzá

Az életminőséget visszaállító szerv- és testrészpótló műtétek ennél különlegesebb helyet foglalnak el az életében, az egyedi esetek természetesen nagyobb kihívást jelentenek számára, így ezeket az operációkat is mindig maximális odafigyeléssel és műgonddal végzi.

Orvosi Tagságai

Mi sem mondhat el többet arról, hogy egy orvos megbízható-e, vagy sem, mint az, hogy milyen szakmai közösségek tagja. Dr. Molnár István tagja az MPHEST-nek, vagyis a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak, valamint az MST-nek, vagyis a Magyar Sebész Társaságnak is.

Ezen tagságok mellett természetesen tudásának aktualitása és látásmódjának széleskörűsége nagyon fontos szakmai elem számára, így rendszeren jár továbbképzésekre és kongresszusokra is.

A végcél mindig a páciensek elégedettsége, önbizalma és boldogsága

Emellett megemlítenénk még proaktív hozzáállását is, hiszen a doktor úr azt az elvet vallja, miszerint minden plasztikai műtétből sokat lehet tanulni. Ezen felül nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a pácienseket ne csak esztétikai, szépészeti szempontból segítse, hiszen az jelenti számára a legnagyobb örömöt és elismerést, ha a plasztikai beavatkozás után a páciens pszichés szempontból pozitív változásokat él meg.

Ingyenes konzultáció

5% ÁRKEDVEZMÉNY

Ha most jelentkezel be ingyenes konzultációra, a választott altatásos plasztikai műtéted árából 5% árkedvezményben részesülsz!

Jelentkezz be most!


Add meg elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció részleteit!

Koppints a lenti gombra és jelentkezz be telefonon ingyenes konzultációra most!