Dr. Sobor György - Budapest egyik legjobb plasztikai sebésze

Dr. Sobor György profizmusát, valamint elhivatottságát és szenvedélyét a plasztika iránt mi sem bizonyítja jobban, hogy ő már gyerekkorában is ezzel a területtel akart foglalkozni, amikor még nem is igazán volt népszerű a plasztikai sebészet hazánkban.

Értékelés: 4,7 / 5,0

Telefonálj most egy koppintással!

Beosztása: Vezető plasztikai sebész
Tapasztalata: 29 év

Elérhetősége: plasztikabudapest.com
Tagságai:

  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság
  • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság

Bevezetés

A megnyerő kisugárzással rendelkező szakember már több, mint 20 éve végez plasztikai műtéteket, így olyan rutint szerzett a legtöbb beavatkozásban, amelyet csak kevés plasztikai sebész tudhat magáénak. Ha egy igazán profi orvos kezében szeretnéd tudni szépészeti műtéted, akkor az egyik legjobb választás minden kétséget kizáróan Dr. Sobor György lehet.

Alapvető információk:

  • Tanulmányok
  • KARRIER

Dr. Sobor György 1989-ben summa cum laude minősítésű diplomát szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Ez is bizonyítja, hogy amivel foglalkozott életében, azt minden esetben nagyon komolyan vette, mindig a legjobbra törekedett.

1994-ben letette az általános sebészi szakvizsgát, 2001-ben pedig plasztikai sebészeti papírját is megszerezte.

Egy plasztikai sebész, aki hiba nélkül dolgozik

Sobor György legfőbb célja az, hogy minden pácienst megelégedés töltse el, miután kilép a plasztikai műtő ajtaján. Minden egyes műtétet a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végez, így az ő kése alatt kifejezetten ritka a szövődmények kialakulása.

A plasztikai sebészetet igyekszik kreatívan és proaktívan megközelíteni, elmondása szerint minden egyes operációból le lehet szűrni bizonyos tanulságokat, mindből lehet tanulni valamit, és igyekszik is tovább tökéletesíteni és frissíteni is minden egyes műtét után a tudását.

A doktor úr specialitása a mellplasztika

Legnagyobb tapasztalata egyébként a különböző mellműtétekben (mellkisebbítés, mellnagyobbítás, mellfelvarrás) van, ezeket is végzi a legszívesebben, leggyakrabban.

Ezeken felül azonban természetesen a páciens által megkívánt szinte bármilyen bevett, gyakran műtött területet nagy műgonddal meg tud operálni, így a

  • hasplasztika,
  • az orrplasztika,
  • a szemhéjplasztika, vagy éppen
  • a fülplasztika sem okoz gondot számára.

Modern lézeres műtétek

Orvosi Tagságai

Ezen felül természetesen egy orvos tapasztalatát, szakmai tekintélyét és minőségét az is igazolja, hogy milyen szakmai társaságoknak, szervezeteknek a tagja. Dr. Sobor György a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST), valamint az International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) tagja is egyben, tehát nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik.

A doktor úr folyamatosan az új kihívásokat keresi

Az előbb említetteken felül azt tartjuk még fontosnak kiemelni dr. Sobor Györggyel kapcsolatban, hogy régóta fontosnak tartja azokat a beavatkozásokat is, melyek korábban elrontott plasztikai műtétek korrekciójára épülnek.

Ezek a tapasztalatlan, ügyetlenebb sebészek által elvégzett operációk duplán rossz hatással bírhatnak az adott páciensekre, hiszen teljesen érthetően sajnos egy bizonyos mértékben megrendül a hitük a plasztikai sebészet egészében, azonban az olyan profi, tapasztalt szakorvosok, amilyen dr. Sobor György is, könnyen visszaadhatják ezen betegek önbizalmát is.

Ingyenes konzultáció

5% ÁRKEDVEZMÉNY

Ha most jelentkezel be ingyenes konzultációra, a választott altatásos plasztikai műtéted árából 5% árkedvezményben részesülsz!

Jelentkezz be most!


Add meg elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció részleteit!

Koppints a lenti gombra és jelentkezz be telefonon ingyenes konzultációra most!