Wáberer Medical Center áttekintés

Frissítve ekkor: 2024. 09.24.

A Wáberer Medical Center magánegészségügyi intézmény öt egészségügyi centrumával több mint 38 egészségügyi szakterületet fed le a diagnosztika, járóbeteg rendelés és sebészeti eljárás terén. Alapító tulajdonosa Wáberer György vállalkozó 2018-ban alapította a klinikát. Szívügyének tekinti egészségügyi vállalkozását, célja, hogy  az általa alapított intézményben a legtehetségesebb orvosok, egészségügyi szakdolgozók mellett minden technikai eszköz rendelkezésre álljon.

A klinikán alkalmazott robottechnika Magyarországon forradalmi újdonságnak számít a sebészetben. Robotasszisztált sebészeti műtétet magánintézményben elsőként a Wáberer Medical Centerben végeznek Magyarországon. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre is, ezért számos szűrővizsgálat érhető el. Több szakterületen gyermekrendelésen is várják a kis betegeket.

A Wáberer Medical Center a 12. kerület központi, jól megközelíthető helyén, a HillSide Irodaház impozáns épületében, a MOM Park szomszédságában, 3500 nm-en helyezkedik el. exkluzív, mégis funkcionális környezetben.

Előnyök

Hátrányok

robottechnika a sebészetben

költséges egészségügyi megoldásokat kínál

online előrefizetési lehetőség


tág nyitvatartási (rendelési) idő


kép forrása: https://wmc.hu/bemutatkozas/ 2024.09.24.

Wáberer Medical Center alapadatok

Cégnév:

Wáberer Medical Center Kft.

Ügyvezető:

Wáberer György Péter

Weboldal:

https://wmc.hu

E-mail

info@wmc.hu

Telefonszám:

+36 1 323 7000

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1123 Budapest, Alkotás utca 55-61

Konzultáció ára:

37.500-50.000 Ft

Akciós ajánlat:

Jelenleg nem elérhető

Részletfizetés:

Fő szakterületek:

Nincs információ

  • kardiológia
  • ortopédia
  • nőgyógyászat
  • plasztikai sebészet
  • gasztroenterológia
  • szemészet
  • urológia

A Wáberer Medical Center elhelyezkedése

A Wáberer Medical Center a 12. kerületben az Alkotás utca 55-61. alatt levő Hillside irodaház első emeletén található. A HillSide irodaház Buda központi részén, az Alkotás és a Csörsz utca találkozásánál, a Sas-hegy lábánál helyezkedik el.

Tömegközlekedéssel (több villamos és buszjárat a közvetlen közelben) és autóval egyaránt jól megközelíthető a helyszín. Fizetős parkolóhely könnyen található a szomszédos Novotel Hotel, MOM Sport- és MOM Park parkolójában pár perc sétára a klinikától. Az irodaház parkolójában csak mozgáskorlátozott, műtétre érkező, illetve távozó betegek számára negyedóra ingyenes parkolás biztosított.

A Wáberer Medical Center kinézete és felszereltsége

A Wáberer Medical Center modern, elegáns, funkcionálisan kialakított, 21.századi környezetben van. A 2018-ban átadott épület 2019-ben elnyerte a globális fenntarthatósági szimbólumként számon tartott LEED Gold minősítést. A földszinten kialakított exkluzív, tágas és otthonos lobby közösségi fogadótér és találkozási pont egyben. A klinika az első emeleten található, ahová lifttel juthatunk fel.

Robottechnikával végeznek egyes nőgyógyászati, urológiai és hasi műtéteket. A robotasszisztált műtétek során jelentősen kisebb a vérveszteség, kisebb a műtéti metszéspont, gyorsabb a felépülés. Kardiológiai, urológiai, ortopédiai, nőgyógyászati, sebészeti, esztétikai centrumokban szerveződik a gyógyítás. Teljes labor- (vérvétel, vizelet- és székletvizsgálat, mikrobiológiai vizsgálatok, laboratóriumi szűrőcsomagok) és képalkotó diagnosztika (MR, CT, csontritkulás-vizsgálat (DEXA), 3D tomoszintézises mammográfia, röntgen, ultrahang, fibroscan, endoszkópia) áll rendelkezésre. Képalkotó vizsgálatokra 24 órán belül sor kerülhet.

A fekvőbetegeket a budai hegyekre néző klinikán komfortos, zuhanyzós, tévével, hűtővel, internetelérhetőséggel felszerelt egy- vagy kétágyas szobákban helyezik el.

Wáberer Medical Center képek

A következő képek a Wáberer Medical Centert mutatják be, melyek alapján megismerhető a hangulata és berendezései.

Képek forrása: https://wmc.hu/bemutatkozas/ 2024.09. 25.)

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

A Wáberer Medical Center plasztikai sebészete

A Wáberer Medical Center esztétikai centrumában orvosesztétikai (botox ránctalanító, izzadás elleni kezelések, hialuronsavas feltöltés és arcformázás, szálbehúzás), valamint plasztikai sebészeti beavatkozások széles választéka (mell-, kar-, comb-, arc-, has- és intimplasztika) nők és férfiak számára egyaránt elérhető. A klinikán két női plasztikai sebész dolgozik. A negyedórás szépészeti kezelésektől a teljes testrészt érintő műtétekig a legmodernebb technikával, szövetbarát anyagokkal történik dolgoznak. Előzetes konzultáció nem ingyenes, plasztikai sebészeti műtétek árai nem elérhetők.

A Wáberer Medical Center orvosai és személyzete

A Wáberer Medical Center  szakmailag kiemelt felkészültséggel rendelkező egészségügyi személyzettel várja a pácienseket: 160 orvossal és 120 egészségügyi dolgozóval.

Orvosai kiemelkedő átfogó tudásuk mellett egy-egy speciális terület szakemberei az ortopédia, sebészet, nőgyógyászat, urológia, fül-orr gégészet, érsebészet, plasztikai sebészet és szemészet szakterületeken. Az orvosok egy része külföldi tapasztalattal, tanulmányúttal, konferencia részvétellel, több nyelvtudással rendelkeznek.

Nőgyógyászat, urológia és általános sebészet terén robottechnikára specializált orvosok is dolgoznak.

Orvosi esetmenedzser kíséri a beteget a felvételtől a gyógyulás utolsó lépéséig, egyezteti az időpontokat és vizsgálatokat.

Az ápoló személyzet szakképzettsége mellett udvarias, diszkrét és kedves.

A Wáberer Medical Center árak és finanszírozás

A Wáberer Medical Center online előzetes fizetésre is lehetőséget ad, ezen kívül számos hazai ellátásszervező és egészségpénztár partner, nemzetközi biztosító partneren keresztül, továbbá bankkártyával, készpénzzel és a WMC ajándékkártyájával is lehet fizetni.

Az árak tükrözik a szolgáltatás magas minőségét, rövid várakozási időt, exkluzív környezetet. Az egyes egészségügyi szolgáltatások külön áron futnak és összeadódnak (pl. szakorvosi vizsgálat, receptírás, beutaló képalkotó vizsgálatra, injekció anyaga és beadása). 

Műtétek:

Robotasszisztált epehólyag eltávolítás műtét: 2.200.000 Ft

Medencefenék rekonstrukció (sacrocolpopexia) robotasszisztált műtét: 1.900.000 Ft

Csípőprotézis csere/revízió műtét: 2.250.000 Ft

Hasfali sérv műtét: 850.000 Ft

Vizsgálatok:

Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat: 37.500 Ft

Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat: 37.500 Ft

Szűrővizsgálatok: 59.000 - 428.800 Ft 

Konzultáció menedzserszűrés eredményéről: 29.000 Ft

Wáberer Medical Center páciens vélemények

A Wáberer Medical Center páciensei nagyon elégedettek az egészségügyi szolgáltatással, a gyorsasággal, az orvosok szakértelmével, a tájékoztatással, az ápoló személyzet udvariasságával és kedvességével.

Páciensek írták:

Több vizsgálaton voltam itt, időnként valóban várakozni kell, de amúgy a konzultációk eddig rendben voltak. A laboros hölgyek mindig nagyon kedvesek, segítőkészek, és nagyon jól veszik le a vért.

Ezt hívom egészségügyi szolgáltatásnak! Időre jössz, kellemes klímatizált váró, profi és képzett személyzet! Kíváló orvosok. Remek Menedzsment! 

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Már többször jártam náluk (baleset miatt sajnos) és az orvosok, gyógytornászok, asszisztensek, de még a takarító személyzet is nagyon segítőkész. 

Összefoglalás

A Wáberer Medical Center Buda központjában, mégis kellemes, zöldre néző, nyugodt park szélén elhelyezkedő magán-egészségügyi intézmény. Hat centrumában és 38 orvosi szakterületet lefedő járóbeteg rendelésén és ambuláns, egynapos vagy többnapos sebészetén a legmodernebb technológiával végeznek diagnosztikát, gyógyító kezeléseket, szűrővizsgálatokat és ortopédiai, plasztikai, szemészeti, fül-orr-gégészeti, urológiai műtéteket.

A klinika különlegessége, hogy Magyarországon elsőként és egyelőre egyedüliként alkalmaznak egyes műtéti beavatkozásoknál robottechnikát. Számos szakterületen gyermekrendelést is vezetnek. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, a szűrővizsgálatok széles köre áll rendelkezésre. 

A Wáberer Medical Center a ma elérhető legmodernebb orvosi szolgáltatást nyújtja a szemléletében és a finanszírozásban is. Ezzel a jövő egészségügyi ellátását hozza napjainkba. Azok számára nyújt megoldást, akik kiemelten áldoznak egészségük, jó teljesítőképességük, fiatalságuk és szépségük megőrzésére, illetve betegségük minél korszerűbb, gyorsabb, fájdalommentesebb kezelésére az ezzel járó kellemetlenségek kiküszöbölésével. 

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

  • Személyes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia