Bársony Orvos-Esztétika áttekintés

Frissítve: 2024.08.04.

bársony logó

A Bársony Orvos-Esztétika olyan orvos-esztétikai központ, ahol műtét nélküli kezeléseket alkalmaznak a jobb esztétikai megjelenés érdekében. A 25 éve alapított, azóta folyamatosan fejlődő és bővülő centrum gazdag eszközparkkal és tapasztalattal rendelkezik. 

Fő profiljába a lézeres és nem lézeres orvosesztétikai kezelések tartoznak, ezek közül is kiemelten a végleges lézeres szőrtelenítés, továbbá bőrfiatalítás és alakformálás. Endokrinológia, nőgyógyászati és bőrgyógyászati szakrendelés, valamint laboratóriumi vizsgálatok végzése jelenti az orvosi profilt. 

Előnyök

Hátrányok

1999 óta végeznek lézeres kezeléseket

szakorvosi magánrendelése inkább másodlagos jellegű

csúcstechnológiás gépeket használnak

a magas fokú technikán kívül átlagos a környezet

a személyzet saját magán is teszteli a kezeléseket

átlagosnál magasabb árak

bársony orvos épülete

Bársony Orvos-Esztétika alapadatok

Cégnév:

Medical 2000-Invest Kft. és K-MED Kft.

Igazgató

Bodnár Éva

Weboldal:

https://www.barsony.hu/

E-mail

info@ihklinika.hu, info@intimklinika.hu

Telefonszám:

0620 324 7676, 0620 241 9734, 0620 482 4793

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1126 Budapest, Kernstok tér 3., 1032 Budapest Bécsi út 183., 1132 Budapest, Nyugati tér 5.

Konzultáció ára:

2000-25.000.- Ft

Akciós ajánlat:

Folyamatosan változó akciók

Részletfizetés:

Szakterületek:

Nincs

  • intim lézeres kezelés
  • lézeres szőrtelenítés
  • arcfiatalítás
  • izzadáskezelés
  • endokrinológia
  • nőgyógyászat
  • laborcsomag
  • szűrőcsomag
  • bőrgyógyászat
  • laborvizsgálatok
  • anyajegy szűrés
  • inzulinrezisztencia szűrőcsomag

A Bársony Orvos-Esztétika elhelyezkedése

A Bársony Orvos-Esztétika a főváros három központi helyén is megtalálható: Óbudán, Budán és Pesten, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen:

  • Bársony Buda - 1126 Budapest, Kernstok tér 3.
  • Bársony Óbuda - 1032 Budapest Bécsi út 52.
  • Bársony Nyugati tér  -1132 Budapest, Nyugati tér 5.

Saját parkolóval nem rendelkezik a centrum, az autóval érkezők mindhárom helyszínen a környező utcákban fizetős parkolást vehetnek igénybe a szabad helyek függvényében. 

bársony elhelyezkedés

A Bársony Orvos-Esztétika kinézete és felszereltsége

A Bársony Orvos-Esztétika budai helyszíne a MOM Park mögött lévő modern épületben található. Az óbudai és pesti helyszínek jellegzetes, százéves, patinás felújított épületekben vannak. A rendelők nem rendelkeznek egységes profillal. A budai rendelőt kivéve átlagos a belső terek kialakítása és berendezése.

Az esztétikai centrum gazdag gépparkkal rendelkezik: a legkorszerűbb és leghatékonyabb felszereltséggel a lézeres kezelések terén. Nyolc, különböző területekre és beavatkozásokra specializált lézerkészülékkel dolgoznak, hogy a szőrtelenítéstől kezdve a pigmentfoltok elhalványításáig a legoptimálisabb eredményt érhessék el. A hatékony cél-lézerkészülékek amerikai FDA tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Ha lézeres szőrtelenítésről van szó, a Bársony Orvos-Esztétika kiváló felszereltséggel rendelkezik, de nem mondható el ugyanez a kiegészítő jellegű profiljába tartozó szolgáltatások felszereltségéről, anyajegyszűrést például hagyományos dermatoszkóppal végeznek.

Bársony Orvos-Esztétika képek

Bársony Orvos-Esztétika recepció

Bársony Orvos-Esztétika óbudai rendelő

Bársony Orvos-Esztétika óbudai rendelő

bársony orvos épülete

Bársony Orvos-Esztétika budai rendelő

Bársony Orvos-Esztétika call center

A képek forrása: https://www.barsony.hu/ 2024.06.28

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

A Bársony Orvos-Esztétika személyzete

A Bársony Orvos-Esztétika 9 fővel dolgozik, közülük hárman rendelkeznek orvosi végzettséggel. Az asszisztensek nagyon kedvesek, udvariasak és rutinosak, sokan egy-két évtizede is itt dolgoznak, ez megnyugtató a vendégek számára.

Bizonytalanságot kelt azonban, hogy nincs feltüntetve a bőrgyógyász és endokrinológus neve, szakmai végzettsége, ez utóbbi a nőgyógyász orvosok esetében is hiányzik. Ez nem erősíti a bizalmat az orvosi szolgáltatások felé. 

Nincsen elérhető kép, név, bemutatás sem az esztétikai kezeléseket végző személyzetről sem az orvosi hátteret adó, illetve szakrendelést végző orvosokról. 

Bársony Orvos-Esztétika árak és finanszírozási lehetőségek

A kezelések előtt 10 000 Ft esztétikai bőrgyógyászati konzultációs díj, lézeres szőrtelenítő kezelések előtt további 2000 Ft tesztkezelési díj fizetendő.

A lézeres és nem-lézeres esztétikai kezelések díja az átlaghoz képest magasabb, de igen sok kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak, ami csökkenti a ténylegesen kifizetendő árat (törzsvásárlói kedvezmény, többalkalmas kezelések, bérletek). 

Online vásárlási  lehetőség van, a megvásárolt kezelések tág időhatáron belül (1-5 év) használhatók fel.

A szakorvosi vizsgálatok ára a magánegészségügyi intézmények között átlagosnak tűnik, egészségbiztosítási kártyát elfogadnak. Érdemes pontosan tájékozódni, mi tartozik az árba, mit kell külön fizetni, mit takar a konzultáció, vizsgálat és kontroll, mi tartozik a laborcsomagba, szűrőcsomagba. Egy egészségügyi probléma esetén a szükséges vizsgálatok és orvosi segítségnyújtás részleteit összeadva már jelentős összeget kell kifizetnünk.

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

Ismerd meg a Plasztikai Sebészeti Centrumot!

Bársony Orvos-Esztétika páciens vélemények

A Bársony Orvos-Esztétika páciensei leginkább a lézeres szőrtelenítő kezelések fájdalmatlanságát, hatékonyságát, a személyzet kedvességét, a környezet fesztelenségét és a bérletek gazdaságosságát dicsérik. 

Nekem a profizmus jutott eszembe mikor ott jártam lézeres szőrtelenítésen. A kollégák kedvesek, udvariasak és minden infót megadnak. Ajánlom!

NCTF szemkörnyék kezelésen jártam Önöknél. A kezelést végző kozmetikus ismét nagyon kedves volt és a beavatkozás minden lépéséről tájékoztatott. Profi, mindenkinek ajánlom!

Kedves és segítő a személyzet. A doktornő pedig maximális figyelemmel volt irántam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Összefoglalás

A Bársony Orvos-Esztétika nagy tapasztalattal és gazdag gépparkkal rendelkezik a leghatékonyabb kezelés érdekében, a legújabb cél-lézerkészülékekkel a különböző esztétikai problémák egyedi megoldására. Legerősebb profilja a lézeres szőrtelenítés, emellett sokféle bőrfiatalító kezelést nyújtanak. A főváros három pontján is elérhetők a szolgáltatások. Árképzésük a technikának megfelelően magas, de számos gazdaságos csomagot ajánlanak.

A lézeres esztétikai kezelések terén nagy hírnévnek örvendenek, és ezen a téren valóban nagy múlttal is rendelkeznek. Egészségügyi szolgáltatásokkal (nőgyógyászati, endokrinológiai, bőrgyógyászati szakrendeléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal) bővítették profiljukat, ezen a területen azonban nem sikerült olyat kínálniuk, ami említésre méltó a piacon. Inkább esztétikai kezelőszalon, mint orvosi/egészségügyi szolgáltatást nyújtó hely. Bár kedves a személyzet, a szolgáltatásban inkább a technikai tényező a kiemelkedő, az emberi tényezőnek kisebb szerepe van. 

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

  • Személyes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia