prémium plasztikai sebészet logo

Premium Plasztikai Sebészet áttekintés

Frissítve ekkor: 2024. 08.21.

A Premium Plasztikai Sebészetet 2010-ben alapította dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és azóta is ő vezeti a nemzetközi hírnevű magánklinikát.

A klinika fő profilja az esztétikai és helyreállító plasztikai sebészet, az orr- és a hasplasztika valamint a hajbeültetés. A beavatkozásokat hat különböző, bérelt műtőben, a rendelési helyszíntől függetlenül végzik.

A Premium Plasztikai Sebészet a legnagyobb kihívást jelentő egészségi és esztétikai problémákat is felkészülten oldja meg, ám előzetes árak nem elérhetők, erről minden esetben a személyre kidolgozott megoldás alapján, a konzultáción kapunk információt.

Előnyök

Hátrányok

Dr. Pataki Gergely 2010 óta vezeti a magánrendelőt

Nem találunk árat az egyes beavatkozásokhoz

Különleges problémák egyedi megoldása

A műtéteket külső helyszínen végzik

prémium plasztikai sebészet belső

A kép forrása: https://www.facebook.com/photo/?fbid=2118591841716719&set=a.478199080533954 2024.08.22.

Premium Plasztikai Sebészet alapadatok

Cégnév:

Pure Aesthetic Kft

Vezető orvos:

Dr. Pataki Gergely

Weboldal:

https://plasztikai.hu/

E-mail

info@plasztikai.hu

Telefonszám:

+36 20 512 7492

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1118 Budapest, Számadó u. 6.

Konzultáció ára:

Díjköteles

Akciós ajánlat:

Nincs információ

Részletfizetés:

Fő szakterületek:

Nincs információ

  • arcplasztika
  • orrplasztika
  • hajbeültetés
  • zsírleszívás
  • fülplasztika
  • gynecomastia

A Premium Plasztikai Sebészet elhelyezkedése

A Premium Plasztikai Sebészet a Gellért-hegy tetején, a Számadó u. 6. szám alatt, Bel-Buda kiemelt zöldövezetében található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyen fekszik. Ingyenes parkolási lehetőség van a rendelő oldalán az utcai parkolóban. 

Premium Plasztikai Sebészet elhelyezkedés

A Premium Plasztikai Sebészet kinézete és felszereltsége

A Premium Plasztikai Sebészet kellemes, nyugodt és szolid környezetet biztosít gellérthegyi rendelőjében a konzultációhoz és ambuláns esztétikai beavatkozásokhoz.

A különleges beavatkozásokhoz világszínvonalú eszközök tartoznak, például a lézerszike, ultrahangos szike, Power Assisted - vibrációs zsírleszívás tumeszcens technikával és antibakteriális fonalak

Altatást és éjszakai bent tartózkodást igénylő műtétek hat különböző magánkórházban zajlanak. Ezek közül három Budán, három Pesten helyezkedik el:

  • Az Emineo Magánkórház: 18 db fekvőbeteg ággyal és két műtő
  • A Versys Clinics elsősorban nőgyógyászati és meddőségi központként működik
  • A V23 Magánklinika egy- és kétágyas betegszobákkal és jól felszerelt műtővel rendelkezik.
  • A Duna Medical Center egy műtővel nyújtjta szolgáltatásait
  • A MOM Medical Center a MOM Park bevásárlóközpont 2. emeletén fekvőbeteg részleggel, felszerelt műtővel egynapos műtétekre és bonyolult beavatkozásokra is felkészült.
  • A Szent Lukács Magánkórház a 13. kerületben nyújt igényes kórházi helyszínt elsősorban a plasztikai műtéteknek.

Premium Plasztikai Sebészet képek

A következő képek a Premium Plasztikai Sebészetet mutatják be, melyek alapján megismerhető a hangulata és berendezései.

A képek forrása: https://plasztikai.hu/galeriak/minden-galeria 2024.08.22.

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

A Premium Plasztikai Sebészet orvosai és személyzete

A Premium Plasztikai Sebészet  11 orvosa plasztikai sebészeti gyakorlata mellett más szakorvosi terület specialistája is. Közülük hárman dr. Pataki Gergely mellett sajátíthatták el a plasztikai sebészet magas szintű tudását. 

Dr. Pataki Gergely, a klinika alapítója évekig dolgozott Németországban, és több tanulmányutat tett Brazíliában, Hollandiában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban. Az utóbbi években számos szakmai kongresszuson vett részt előadóként.

Dr. Vancsó Péter traumatológus, kézsebész, dr. Magyar Sarolta szemész szakorvos, dr. Sipos Péter sebész, gasztroenterológus, dr. Makó Ádám fül-orr-gégész, fej-nyaksebész szakterületük problémás eseteire specializálódtak. Esztétikai és helyreállító műtéteket nagy tapasztalattal végeznek.

Külföldön is praktizáló, elismert orvosok, folyamatosan fejlesztik tudásukat. 

Dr. Pataki Gergely és a klinika orvosai messzemenően empatikusan fogadják a pácienseket, a meghitt, bizalmas légkör éppúgy a rendelő sajátja, mint a kedves, udvarias személyzet, diszkréció.

Premium Plasztikai Sebészet árak és finanszírozási lehetőségek

A Premium Plasztikai Sebészet árairól nincs elérhető információ, az árakról minden esetben személyes konzultáció keretében adnak tájékoztatást.

Dr. Pataki Gergely karitatív műtéteket is végez rászoruló gyermekek esetében.

Premium Plasztikai Sebészet páciens vélemények

A Premium Plasztikai Sebészet páciensei maximális elégedettségükről adnak tanúságot. A visszajelzések azt mutatják, nagyon elégedettek az eredménnyel és számos esetben fejezik ki hálájukat az empatikus, figyelmes bánásmódért is. 

Páciensek írták:

Hét évvel ezelőtt vettem igénybe a Prémium Plasztikai Sebészet szolgáltatását. Dr. Pataki Gergely készített nekem mellnagyobbítást implantátummal. Könnyű fizikai munkám mellett, heti 3-4 alkalommal sportolok és szerencsére így is minden rendben van a kezdetektől fogva.

Minden konzultáció nagyon jó hangulatú volt, érződött a felkészültség és a profizmus, mindenki nagyon kedves volt mindvégig.

Mindennel elégedett voltam. Köszönet és hála mindenkinek akik itt dolgoznak ,hogy az emberek,mint testileg,mint lelkileg elégedettek legyenek magukkal. Külön köszönöm Dr. Pataki Gergelynek a profizmusát ,kedvességét !!!

Összegzés

Dr. Pataki Gergely alapító és vezető plasztikai sebész kiváló orvosi gárdával dolgozik. Fő profiljába az esztétikai és helyreállító mell-, arc- és hasplasztika tartozik. A világszínvonalú plasztikai sebészeti eljárások mellett a klinika diszkréciójáról, páciensközpontú hozzáállásáról híres.

A Premium Plasztikai Sebészet a különleges esetek megoldásának legjobb helye amellett, hogy minden plasztikai sebészeti műtétet egyedi tervezéssel és kivitelezéssel végez a legmagasabb színvonalon, ám előzetes irányárak sem elérhetők az egyes beavatkozásokhoz.

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

  • Személyes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia