dr lbeauty plasztikai sebészet logo

Dr. LBeauty Plasztikai Sebészet áttekintés

Frissítve ekkor: 2024. 08.30.

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet Budapest egyik kiemelkedő plasztikai sebészete. Dr. Lévay Bernadett plasztikai sebész diszkrét, exkluzív környezetben fogadja a pácienseket, angol, német, olasz nyelvtudásával a külföldi pácienseket is felkészülten várja.

A klinika Buda kiemelt zöldövezetében, a harmadik kerületben található. Fő profilja az esztétikai sebészet (arcplasztika, orrplasztika, hasplasztika), emellett műtét nélküli beavatkozásokat (ráncfeltöltés, ajakfeltöltés) is végeznek.

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet teljes körű esztétikai beavatkozásokat végez az átlagosnál magasabb áron. A doktornő rendkívül magasan képzett, nagy bizalmat kelt a páciensek körében, ám a klinika felszereltségéről és a tárgyi környezetről nem állnak rendelkezésre képek és információk, erről csak az első, ingyenes konzultáción szerezhetünk információt.

Előnyök

Hátrányok

Magasan képzett, tapasztalt, női plasztikai sebész

Magas árak

Plasztikai beavatkozások széles kínálata

Az altatásos műtétekre átlagosan 5-6 hetet várni kell az első konzultáció után

A kép forrása: https://silvermount.hu/ 2024.08.30.

Dr. LBeauty Plasztikai Sebészet alapadatok

Cégnév:

DrL-Beauty Kft.

Vezető orvos:

dr. Lévay Bernadett

Weboldal:

https://drlbeauty.com/hu/

E-mail


Telefonszám:

+36 30 601 4325

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1037 Budapest, Remete köz 6.

Konzultáció ára:

Ingyenes

Akciós ajánlat:

Nincs információ

Részletfizetés:

Fő szakterületek:

Lehetséges

  • arcplasztika
  • orrplasztika
  • hasplasztika
  • ajakfeltöltés
  • ráncfeltöltés

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet elhelyezkedése

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet a 1037 Budapest, Remete köz 6. szám alatt, a SilverMount Plasztikai Sebészet épületében található. Megközelítése elsősorban autóval kényelmes, parkolni az utcán kialakított parkolóhelyeken lehet. Tömegközlekedéssel való megközelítés esetén gyalogolni kell néhány utcányit. 

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet kinézete és felszereltsége

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet a SilverMount Plasztikai Sebészet része. Modern, exkluzív, diszkrét hely, csendes, nyugodt zöldövezetben elrejtve. A műtéteket a legkorszerűbb technikával végzik, részletes információk nem állnak rendelkezésre a rendelő, műtő felszereltségéről. Mellnagyobbítás élethosszig tartó amerikai implantátummal történik.

Az altatásos műtéteket követően egy- vagy kétágyas, többnyire fürdőszobával, tv-vel felszerelt szobában helyezik el a pácienst néhány éjszakára.

Dr. LBeauty Plasztikai Sebészet képek

Az alábbi képek a SilverMount Plasztikai Sebészet képei, ugyanis Dr. Lévai Bernadett doktornő itt dolgozik.

A képek forrása: https://t.ly/NTPUA 2024.08.30.

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet orvosai és személyzete

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet orvosa dr. Lévay Bernadett, közvetlen asszisztense Kovács Dorina, aki a bejelentkezéseket is fogadja. 

Dr. Lévay Bernadett 2001-ben szerezte meg általános orvosi diplomáját. Azóta folyamatosan a plasztikai sebészet irányában képezte magát. Számos külföldi tanulmányúton járt, továbbképzéseken és konferenciákon vett részt előadóként is. 2013-ban európai plasztikai sebészeti szakvizsgát tett, ezzel jogosult Európa minden országában plasztikai sebészeti műtéteket végezni.

Esztétikai műtétek mellett daganatos betegek műtét utáni helyreállító műtéteit végzi, évente részt vesz indiai misszió keretében az ottani nők rekonstrukciós kezelésében. 

Közvetlenül vele vagy asszisztensével vehetjük fel a kapcsolatot esztétikai beavatkozások előtt. Ingyenes első konzultáción minden kérdésre választ ad a rendelőben. 

Altatásos műtéteken a plasztikai sebész és az altató orvos mellett két szakorvos is részt vesz. 

Dr. LBeauty Plasztikai Sebészet árak és finanszírozási lehetőségek

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet árai magasak. Az altatásos műtétek az előzetes vizsgálatokon kívül tartalmazzák a műtét, az altatás, a klinikai benntartózkodás, mellplasztika esetében az implantátum és sportmelltartó, illetve hasplasztika esetében kompressziós ruha, varratszedés, kontrollvizsgálatok, esetleges szövődmények ellátásának költségeit. A végleges  árról, valamint részletfizetési lehetőségről minden esetben az első, ingyenes konzultáción kapunk felvilágosítást. 

Express csomag felár ellenében 8 napon belül sor kerül a műtétre. 


dr. LBeauty Plasztikai Sebészet

Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Mellnagyobbítás

2.220.000 Ft-tól

1.800.000 Ft-tól

1.750.000 Ft

Alsó és felső szemhéjplasztika

1.300.000 Ft-tól

675.000 Ft-tól

700.000 Ft

Orrplasztika

1.800.000 Ft-tól

1.260.000 Ft

1.130.000 Ft

Hasplasztika

1.400.000 Ft-tól

1.710.000 Ft

1.350.000 Ft

Fülplasztika

720.000 Ft-tól

585.000 Ft

530.000 Ft

A három budapesti plasztikai sebészet árainak összehasonlítása alapján a dr. LBeauty Plasztikai Sebészet árai magasnak mondhatóak, ráadásul a dr. LBeauty Plasztikai Sebészet árai ÁFA nélkül értendők. 

A plasztikai sebészek minden esetben egyedi árakat adnak a személyes konzultáció keretében, melyen ajánlott klinikánkon most kötelezettségektől mentesen vehetsz részt! Jelentkezz be személyes konzultációra!

Dr. LBeauty Plasztikai Sebészet páciens vélemények

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet páciensei igen elégedettek nemcsak az eredménnyel, hanem a diszkrécióval, kedves és empatikus bánásmóddal. Többen visszatérő páciensként látogatják a klinikát. Kifejezetten dr. Lévay Bernadett személye jelent számukra garanciát. Több páciens büszkén vállalja fotóját a doktornővel. 

Páciensek írták:

Lévay Doktornőre bíztam magam és a legjobb döntés volt! Mindenkinek ajánlom! Nem csak csodálatos végeredményt kaptam(amiért örökké hálás leszek!) egy fantasztikus környezetben is pihenhettem és biztonságban éreztem magam. Köszönöm.

Nagyon kedves segítőkész és el sem hiszem , hogy bàrki rosszat tud rá mondani. Iszonyatosan elfoglalt mert nem a plasztika a fő munkája de bármi problémám kérdésem kérésem volt lehetőségeihez képest azonnal válaszolt segített

Idáig sok plasztikai orvosnàl jártam de a Doktornő volt az egyetlen aki a természeteség, és a /néha a kevesebb több/ elvén győzött meg a beavatkozàsok előtt.Szuper ügyes,gyors,kedves, közvetlen,csak csak jókat tudok mondani🤗Tiszta szívemből ajánlom 

Összegzés

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet a csaknem harminc éves múltra visszatekintő SilverMount Plasztikai Sebészet része. Plasztikai sebésze dr. Lévay Bernadett gyakorlott és magasan képzett orvos, Európa több országában szerzett tapasztalatot. A klinika elhelyezkedése is biztosítja a teljes diszkréciót: Buda kiemelt zöldövezetének kisforgalmú utcájában, a Remete közben helyezkedik el. 

Ingyenes konzultáció után a nem műtéti beavatkozásokat (ajak- és és) azonnal el is végzik, esztétikai műtéteket 5-6 hét előjegyzési időt követően vállalnak, illetve expressz csomag választása esetén 8 napon belül, valamint külföldi vendégekre is felkészültek. 

A dr. LBeauty Plasztikai Sebészet magas árfekvésű, professzionális minőségű szolgáltatást nyújtó intézmény távol a belváros zajától, ám nem meggyőző, hogy kevés információ érhető el a tárgyi környezetről, a felszereltségről és a helyszínről. 

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

  • Személyes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia