LIV Duna Medical Center áttekintés

Frissítve ekkor: 2024. 09.14.

A LIV Duna Medical Center magán egészségügyi intézmény járóbeteg-ellátással, diagnosztikával és kórházi ellátással áll a betegek rendelkezésére. Szakrendelései 45 szakterületen szinte a teljes orvosi spektrumot lefedik. Orvosai szakterületük legjobbjai közé tartoznak, sok esetben nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, ismerik és gyakorlottan használják a modern orvoslás legújabb vívmányait.

A Duna Medical Center 2015 óta az egyik legjobban felszerelt magán egészségügyi intézmény Magyarországon, mely egy 2021-ben átadott modern épületben működik. A LIV Hospital cégcsoport 2023-ban vette át működtetését azzal a céllal, hogy a legmagasabb nemzetközi színvonalú referenciaintézmény legyen az európai régióban. 

A LIV Duna Medical Center a magas színvonalú orvosi ellátás mellett a betegek kényelmére és a kellemes környezetre is nagy hangsúlyt fektet. A központ a főváros új, modern negyedében helyezkedik el, megközelítése tömegközlekedéssel és autóval is kényelmes, ám parkolásra nincs lehetőség csak a környező utcákban. Az egészségügyi szolgáltatások ára magas, legtöbb esetben egymásra épülő, ezért a vizsgálat, diagnosztika, kezelés vagy műtét, esetleges éjszakai ott-tartózkodás ára összeadódik.

Előnyök

Hátrányok

legmagasabb színvonalú képalkotó diagnosztikai technika

magas árak

azonnali, gyors ellátás, ügyelet váratlan helyzetekre

fehér, egészségügyi, steril környezet

széles körű szakrendelések

  • parkolásra csak az utcán van lehetőség, illetve a Haller Kert Mélygarázsban

kép forrása: https://www.facebook.com/dunamedicalcenter/photos?locale=hu_HU

LIV Duna Medical Center alapadatok

Cégnév:

Duna Medical Center Kft.

Orvosigazgató:

Dr. Nas Kamil

Weboldal:

https://dunamedicalcenter.org/

E-mail

info@dunamedical.com

Telefonszám:

A konzultáció és a beavatkozások helyszíne:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 5.

Konzultáció ára:

35.000-50.000 Ft

Akciós ajánlat:

Jelenleg nem elérhető

Részletfizetés:

Fő szakterületek:

Nincs információ

  • szülészet
  • ortopédia
  • belgyógyászat
  • plasztikai sebészet
  • gasztroenterológia
  • szemészet

A LIV Duna Medical Center elhelyezkedése

A LIV Duna Medical Center 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 5. számon helyezkedik el. Budapest 9. kerületének új, európai színvonalú negyedében épült a Duna parton, a Nemzeti Színháztól 3 perc sétára kellemes, parkos kialakítású övezetben. A 2-es és 24-es villamossal, 23, 54 és 55-ös busszal a Haller utcai megállótól, valamint autóval közelíthető meg. 

A LIV Duna Medical Center kinézete és felszereltsége

A LIV Duna Medical Center egy modern, sokemeletes, 2021-ben átadott épületben található. A szakrendelések, diagnosztikai osztály, műtők, fekvőbeteg részleg az épület öt emeletén helyezkedik el tágas, modern, új környezetben. A tájékozódást térkép segíti. 

Belépéskor tágas, modern hallban találjuk magunkat, üvegfallal a Dunára. Itt van a recepció. Gazdag kínálattal rendelkező büfé is van az épületben. Az emeletre mozgólépcső visz fel.

Az intézményben járóbeteg és radiológiai vizsgálatok (CT, MR, RTG) is elérhetők. Minden igényt kielégítő, modern kórházi infrastruktúra áll rendelkezésre, több műtővel, intenzív osztállyal rendelkezik.  A fekvőbetegek egy-kétágyas, zuhanyzós, dunai kilátással rendelkező szobákban vannak elhelyezve.

Szülészetén kád, gimnasztikai labda, egyéb felszerelés segíti a relaxációt. Lehetőség van orvos és dúla választására, apás szülésre, még egy személy (apa) bent alvására is kétszemélyes szobában. Az újszülöttet az édesanya mellett babaöbölben helyezik el.

LIV Duna Medical Center képek

A következő képek a Duna Medical Centert mutatják be, melyek alapján megismerhető a hangulata és berendezései.

Képek forrása: kép forrása: https://www.facebook.com/dunamedicalcenter/photos?locale=hu_HU 2024.09. 15.)

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

A LIV Duna Medical Center plasztikai sebészete

A LIV Duna Medical Center plasztikai sebészetén teljes körű esztétikai sebészeti beavatkozásokat végeznek (mellplasztika, hasplasztika, arcplasztika). Több plasztikai sebész rendelése található meg a központban. A plasztikai sebészeti műtétre érkezők ugyanazt az európai színvonalú orvosi felszereltséget, technikát, kórházi környezetet élvezik, ami a centrum egészére jellemző.

A LIV Duna Medical Center orvosai és személyzete

A LIV Duna Medical Center orvosai a maguk szakterületén a legkiválóbb szakemberek, gazdag tapasztalattal, rendelkeznek, számos képzésen vettek részt, és folyamatosan bővítik tudásukat.

A plasztikai sebészet osztályon dolgozó orvosok:

  • Dr. Kunos Csaba: plasztikai sebész
  • Dr. Basar Oguzhan: Általános orvos, hajbeültetési szaktanácsadó
  • Dr. Fekete Attila: plasztikai sebész

A személyzet kedves, személyes bánásmódban részesítik a betegeket.

A LIV Duna Medical Center árak és finanszírozás

A LIV Duna Medical Center árai tükrözik a magas minőséget, a rövid várakozási időt, a személyes és kedves bánásmódot, a legmodernebb felszereltséget úgy az orvosi technika, mint az igényes környezet kialakítása terén.

Tájékozódáskor pontosan nézzünk utána, mi tartozik az árba, mi számít újabb szolgáltatásnak új díj ellenében. Számos plusz szolgáltatás kérhető (pl. szülészeten), amiért külön kell fizetni. Szakorvosi vizsgálat díja nem tartalmazza a laborvizsgálatokat, képalkotó vizsgálatokat, valamint a kezelést. 

Fizetésre készpénzzel, bankkártyával és többféle egészségpénztári kártyával van lehetőség.

Műtétek

  • Torok és/vagy orrmandulaműtét 365.000 Ft-tól
  • Csípőprotézis beültetés műtét 2.143.000 Ft-tól
  • Alsó és felső szemhéjplasztika mindkét szem 630.000 Ft-tól
  • Szülészeti alapcsomag 930.000 Ft-tól
  • Hasplasztika 1.321.000 Ft-tól

Vizsgálatok:

  • Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat 37.000 Ft-tól
  • Fájdalomambulancia konzultáció és 1 alkalmas infúziós fájdalomcsillapítás 60.000 Ft-tól

LIV Duna Medical Center páciens vélemények

A LIV Duna Medical Center páciensei igen elégedettek az itt kapott egészségügyi ellátással, a személyzet udvariasságával, a környezettel és a tájékoztatással.

Páciensek írták:

Az orvos alapos, figyelmes, megnyugtató volt. Az asszisztens kolléganő nagyon figyelmes, türelmes, támogató volt.
Az ügyfélszolgálat gyors, pozitívum hogy több pult áll rendelkezésre, nem kellett sorban állni sem a bejelentkezéskor, sem a fizetéskor.

2023-ban itt született a kisfiam. Mindenki kedves és segítőkész volt. A szülőszobák, a műtő kiválóan felszerelt, még egy kis komplikációt is minden gond nélkül megoldottak és később külön odafigyeltek rám.

Életemben először jártam itt, egy szakorvosi vizsgálaton. Mindenki nagyon kedves volt, a recepciósoktól kezdve az asszisztenseken át az orvosig. Az előző páciens csúszása miatt a foglalt időponthoz képest kicsivel később hívtak be (kb. 10-12 perccel), de ez előfordul.

Összefoglalás

A LIV Duna Medical Center európai színvonalú magán egészségügyi intézmény, ahol a szakrendelésektől a diagnosztikán át a sebészeti megoldásokig minden helyben van. Mindez a kornak megfelelő orvosi technikával, modern környezetben, személyes bánásmóddal, udvariassággal ötvözve. A központ szakrendelései minden egészségügyi problémára megoldást nyújtanak, lefedik az egészségügy teljes palettáját, minimális várakozási idővel.

Az intézményben kiemelt egészségügyi ellátást kapnak a betegek. Azoknak érdemes ide fordulni, akik az állami egészségbiztosítási rendszerben tapasztaltakkal elégedetlenek, és tudnak áldozni a magas színvonalú szolgáltatásra, szép környezetre, udvarias bánásmódra.

Ismerd meg az általunk ajánlott klinikát és kérj személyes konzultációt!

Tudj meg többet az általunk leginkább ajánlott plasztikai sebészeti klinikáról!

  • Személyes konzultáció, kötelezettségek nélkül
  • most 15% kedvezmény a plasztikai műtétekre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia