Mellplasztika - Találd meg a számodra legjobb plasztikai sebészt!

A mellplasztika lehetőséget nyújt arra, hogy esztétikai vagy rekonstrukciós céllal korrigáld melleid méretét, formáját vagy helyzetét, hogy növelhesd az önbizalmad és elégedettséged a megjelenéseddel, legyen szó mellnagyobbításról, mellfelvarrásról vagy mellkisebbítésről.

A mellplasztika műtétre való felkészülés egyik legfontosabb lépése a megfelelő plasztikai sebész és klinika megtalálása, ugyanis ez határozza meg a beavatkozás sikerességét, biztonságát és azt, hogy mennyire éred el a kívánt eredményt.

A választás ugyanakkor nem könnyű, mivel a plasztikai sebészek eltérő tapasztalatokkal, technikai felszereltséggel és mellimplantátumokkal dolgoznak, illetve különböző módszereket alkalmaznak a mellműtétek során. Emellett figyelembe kell venni a klinika által nyújtott szolgáltatásokat, a garanciális feltételeket és a páciensgondozás minőségét is.

Top 3 ajánlott klinika mellplasztika műtétre:

  1. Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest - Exkluzív, luxus magánklinika, saját ultramodern műtőkkel
  2. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum - Közel 20 év mellplasztika gyakorlattal rendelkező plasztikai sebészekkel
  3. Mellplasztika Centrum - Dr. Karvász Tamás mellplasztika specialista praxisa, aki élethossz garanciás Motiva mellimplantátumokkal dolgozik

Mellplasztika műtétre ajánlott klinikák

1. Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest

  • Több, mint 20 év tapasztalat 
  • 7000-nél több elvégzett mellplasztika műtét
  • exkluzív környezet,
  • ultramodern műtők, biztonságos miliő

A Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest biztonságot, exkluzív környezetet és megfizethető árakat kínál. A több mint 20 év tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert plasztikai sebészek a klinika saját, ultramodern felszereltségű műtőjében már 7000-nél is több mellplasztika műtétet végeztek el, ami után a páciensek egy budai panorámás, hotelszobának megfelelő betegágyban regenerálódhatnak.

A Budapest belvárosában található Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest klinikáját akkor válaszd, ha prémium kategóriás luxusklinikát keresel, ahol szállodai környezet, a legmodernebb technológiák, valamint személyre szabott ellátás, diszkrét környezet és kiemelkedő szakértelem vár, melyet egy tapasztalt és elismert orvosi csapat biztosít.

A klinikán a mellnagyobbításhoz az élethossz garanciával rendelkező, a piacon egyedülállóan természetes hatást biztosító Mentor és Motiva mellimplantátumokat használnak, előbbi FDA és CE minősítéssel is rendelkezik.

A mellplasztika műtét előtti vizsgálatokat (labor, EKG, UH, RTG) a helyszínen, egy alkalommal elvégzik, így neked nem kell külön beszerezned leleteket.

A díjszabás átlátható, a feltüntetett árak minden felmerülő műtéti költséget tartalmaznak, van részletfizetési lehetőség és még árgaranciát is biztosítanak, de nincs ingyenes konzultáció.

Ha a nagyméretű magánklinikát és az exkluzív körülményeket részesíted előnyben, akkor neked a Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest klinikáját ajánljuk!

2. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

  • 3 kiemelkedő plasztikai sebész
  • Motiva mellimplantátumot használnak
  • élethossz garancia az implantátumokra
  • bensőséges, konszolidált légkör

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum plasztikai sebészei Dr. Karvász Tamás, Dr. Toperczer Zsolt és Dr. Mohammad T. Jaberansari, akik számos hazai és nemzetközi szakmai egyesület korábbi és jelenlegi tagjai (pl Magyar Sebész Társaság, MPHEST, ISPRAS ). Az itt dolgozó orvosok két és fél évtized tapasztalatával rendelkeznek a mellplasztika területén

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáját akkor válaszd, ha a szakma csúcsát jelentő plasztikai sebészekkel szeretnél műtétet végeztetni, de megelégszel egy stílusosan berendezett rendelővel, ahol nincs luxus.

Dr. Karvász Tamás mellplasztika specialista, a Motiva mellimplantátum európai és magyarországi elterjesztésében szerzett elévülhetetlen érdemeket. Dr. Mohammad T. Jaberansari a szálbehúzás és a zsírleszívás terülekre specializálódott, míg Dr. Toperczer Zsolt a nagyműtétek mellett a kisebb esztétikai beavatkozásokat is nagy szakértelemmel végzi.

A klinikán a mellimplantátum piac egyik csúcsmárkáját, a Motiva gyártó implantátumait alkalmazzák, ami a legmagasabb garanciális és biztonsági feltételeknek is megfelel.

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum nem egy nagy magánklinika, hanem egy kisebb méretű, bensőséges légkört kialakító rendelő, nagyon jó hírnevű orvosokkal és kiemelkedő eszközhasználattal.

Ha a nyugodtabb körülményeket szereted, ahol az orvosoddal egy személyesebb kapcsolatot tudsz kialakítani, akkor neked a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumot ajánljuk!

3. Mellplasztika Centrum

  • Dr. Karvász Tamás mellplasztika specialista végzi a műtéteket
  • Személyre szabott árak 

A Mellplasztika Centrum célja, hogy a mellplasztikai műtétek révén jobb életminőséget nyújtson azoknak, akik testi adottságaik miatt önbizalomhiányban szenvednek. A klinika 2012 óta Dr. Karvász Tamás vezetésével működik, aki elismert mellplasztika specialista, azon belül is a mellnagyobbítás a fő területe. 

Magyarországon ő kezdte el alkalmazni a Motiva mellimplantátumok egészen minimális bemetszéssel járó beültetés technikáját, amire csak a legtapasztaltabb és a legbiztosabb kezű plasztikai sebészek képesek.

Mivel a klinikán Karvász doktor csak a műtéteket végzi, a mellplasztika előtt szükséges vizsgálatokat (labor, EKG, UH) neked kell elvégeztetned állami vagy magánegészségügyi intézményben. 

A Mellplasztika Centrum rendelője nem nyújt luxuskörülményeket, egy ízlésesen berendezett lakás szolgál a konzultációk és a kisebb, nem műtéti beavatkozások helyszínéül, az altatásos operációk külső helyszínen, bérelt műtőben történnek.

További klinikák


  • Dr. Falus György plasztikai sebészete
    Dr. Falus György kiemelkedik a természetes eredmények elérésében, több mint 30 év tapasztalatával a mellplasztika területén. Széles körben ismert arról, hogy képes javítani a korábbi műtétek nem kívánt eredményein is, különösen komplikált esetekben.
  • PERFECT YOU - Dr. Bulyovszky István plasztikai sebész
    Dr. Bulyovszky István különlegessége a testkontúr-plasztikában rejlik, ahol egyedülállóan kombinálja a mellplasztikát és zsírleszívást a legtermészetesebb hatás érdekében. Az elsők között alkalmazta Magyarországon az egyik legkorszerűbb technikát, a BodyTite-ot.
  • Alak Studió - Dr. Csuha Lajos plasztikai sebész
    Dr. Csuha Lajos az anatómiai, csepp alakú implantátumok specialistájaként ismert, amelyek természetes megjelenést biztosítanak a páciensek számára. Nemzetközi elismertségét a legmodernebb technikák bemutatásával szerezte, és gyakran tart előadásokat a legújabb esztétikai sebészeti módszerekről.
  • Pap Plasztika - Dr. Pap Péter plasztikai sebész
    Dr. Pap Péter az egyik legismertebb mellplasztikai sebész Magyarországon, különösen a természetes és arányos mellformák kialakítására szakosodott. Őt keresik fel azok a páciensek, akiknél minimálisan invazív technikákat alkalmazva, a lehető legkevesebb heggel szeretnének látványos eredményt elérni.
  • Dr. Gáspár Levente plasztikai sebészete
    Dr. Gáspár Levente specialistája a mellfelvarrás és mellkisebbítés kombinációjának, amellyel az esztétikai és funkcionális eredményeket egyaránt maximalizálja. Ismert arról, hogy a legmodernebb sebészeti módszereket alkalmazza a mell megereszkedésének hatékony korrekciójára.
  • For Beauty Esthetic Center - Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész
    Dr. Krasznai Zsolt a nemzetközi sztárok körében is keresett sebész és a magyar esztétikai sebészet egyik legelismertebb alakja. Különösen az egyedülálló mellnagyobbítási technikái miatt híres, amelyek során rendkívül gyors felépülési időt biztosít a pácienseknek.
  • Aesthetic Plasztikai Sebészet - Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
    Dr. Urszán Albert specialistája a kombinált mellplasztikai műtéteknek, amelyek során mellfelvarrást és mellnagyobbítást végez egy időben. Híres arról, hogy a legnehezebb esztétikai kihívásokat is képes harmonikus és természetes eredménnyé formálni.

Hogyan válassz plasztikai sebészt mellplasztika műtéthez?

Az optimális plasztikai sebész mellplasztika műtéthez az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Szakértelem és tapasztalat: Fontos, hogy a választott plasztikai sebészednek legyen legalább 10 év tapasztalata mellplasztikai műtétekben és évente végezzen 60-70 beavatkozást. Rendelkezzen hazai és/vagy nemzetközi szakmai tagsággal (pl. MPHEST)
  • Klinikai felszereltség: Elengedhetetlen, hogy választott plasztikai sebészed a műtéteket egy magánkórházban végezze, mert ott biztosított a megfelelő technológia az eredményes beavatkozáshoz, a miliő a nyugodt felépüléshez és a biztonságos környezet komplikáció esetén. Nem javasoljuk az állami kórházban és a lakásban kialakított műtőben történő beavatkozásokat.
  • Műtét utáni eredmények: Azt a plasztikai sebészt válaszd, akinek a mellplasztika előtte-utána fotói tetszenek, mert ez nemcsak a sebész esztétikai érzékét mutatja, hanem azt is előrevetíti, hogy milyen eredményre számíthatsz.
  • Mellimplantátumok minősége: Olyan plasztikai sebészt válassz, aki FDA vagy CE tanúsítvánnyal rendelkező mellimplantátumokat használ, és legalább 10 év garanciát biztosít az implantátumokra. Ajánlott klinikáinkon élethossz garanciával rendelkező Motiva és Mentor implantátumokkal dolgoznak.

Tartalomjegyzék

Mire jó a mellplasztika?

A mellplasztika egy olyan sebészeti beavatkozás, amelynek célja a mellek méretének, formájának és helyzetének korrigálása, hogy azok jobban illeszkedjenek a páciens testéhez és elvárásaihoz. Ez lehetővé teszi, hogy a páciens magabiztosabbnak érezze magát és jobb legyen az önképe.

Kinek ajánlott a mellplasztika?

A mellplasztika azoknak ajánlott, akik elégedetlenek melleik kinézetével:

  • genetikai adottságok miatt: kis mellek, aszimmetrikus mellek, túl nagy mellek
  • terhesség vagy fogyás következtében: volumenét vesztett, lógó mellek
  • öregedés jelei miatt: megereszkedett mellek
  • baleset vagy betegség után: pl. daganat eltávolítása után

Mellplasztika árak - mennyibe kerül a műtét?

A mellplasztika árak 1.710.000 forinttól indulnak mellfelvarrás esetén, a mellnagyobbítás ára 1.800.000 forint, a mellkisebbítés ára 1.890.000 forint, a kombinált mellplasztika ára 2.430.000 forint kerek mellimplantátum esetén.

A fenti mellműtét árak tartalmaznak minden felmerülő költséget (altatás, teljes ellátás, kompressziós melltartó stb)!

A legjobb klinikát keresed mellplasztika műtéthez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Fontos hangsúlyozni, hogy ha pontos összeget szeretnél hallani, mindenképp el kell menned egy személyes konzultációra, hogy egy szakember alaposan felmérhesse egyedi adottságaid. 

A mennyibe kerül egy mellplasztika kérdésre plasztikai sebészed csak egy ilyen személyes, ingyenes konzultációt követően fogja tudni megmondani, hogy milyen megoldást javasol és az pontosan mennyibe fog kerülni.

Mellplasztika árak részletfizetés lehetőséggel

Az általunk ajánlott klinikán lehetőség van a mellplasztika árak részletfizetéssel történő kiegyenlítésére. A folyamat során előre meghatározott ütemben és részletekben van lehetőség a műtét költségeinek kifizetésére. A beavatkozás akkor végezhető el, ha a teljes szolgáltatási díj befizetésre került. A mellplasztika részletfizetés pontos menetét a konzultáció során ismerheted meg!

Személyes mellplasztika konzultáció egy vezető plasztikai sebésszel

Foglalj egy személyre szabott és exkluzív konzultációt a leginkább ajánlott klinikán, hogy minden kérdésedre választ kapj!

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció

A mellplasztika fajtái

A mellplasztika fajtái közé tartozik a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, és a mellkisebbítés. A három közkedvelt beavatkozásról, a mellimplantátumokról, valamint egyéb, a mell plasztikai korrekciójával kapcsolatos információkról a beavatkozás nevére kattintva olvashatsz bővebben!

  • Mellnagyobbítás: A mellnagyobbító plasztikai műtéteknek több változatát is alkalmazzák. A legjobb megoldás a mellnagyobbítás implantátummal. Egy másik opció a rövidebb távú és nem mindenkinél alkalmazható mellfeltöltés saját zsírral, a harmadik pedig a szakmát megosztó és kevés helyen végzett hyaluronsavas mellfeltöltés.
  • Mellfelvarrás: A mellfelvarrás kiküszöböli a szimmetrikusan vagy aszimmetrikusan megereszkedett melleket. Vannak, akiknek természetes okból (az idő múlása) ereszkedik meg a mellük, mások valamilyen ráhatás miatt szenvednek tőle, például szülés, szoptatás után.
  • Mellkisebbítés: Mellkisebbítés a mellek mirigyállományának és zsírszövetének zavaró megnagyobbodása esetén lehet szükséges. Az aránytalanul nagy mell lehet genetikai eredetű, de hormonális betegségek vagy nagy fokú elhízás kísérőjelenségeként is kialakulhat. Szeretnék többet megtudni a mellkisebbítő műtétről.
  • Kombinált mellplasztika: A kombinált mellplasztika egyszerre több beavatkozást foglal magába, mint a mellnagyobbítást és mellfelvarrást, hogy egyszerre növelje a mell méretét és formálja annak pozícióját. Ez az eljárás különösen ajánlott azoknak, akik a melleik megereszkedése mellett méretváltozást is szeretnének elérni.

A mellplasztikai műtétek sok esetben testi deformitást, rendellenes fejlődést korrigálnak. Ebben az esetben elsősorban egészségügyi okokból hajtják végre a beavatkozást. A rekonstrukciós mellplasztika típusokról az alábbi cikkekben olvashat bővebben:

További mellplasztikai beavatkozások:

A legjobb klinikát keresed mellplasztika műtéthez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

mellplasztika fajtái

A mellplasztika műtét menete

A mellplasztika műtét menete az alábbi lépésekből áll. Minden pontról részletesen tájékoztat a plasztikai sebész, így mindent tudni fogsz a műtétről.

Mellplasztika előtt

A műtét előtt néhány vizsgálatot el kell végezni a beavatkozás sikeressége érdekében.

Ezekről a vizsgálatokról itt olvashatsz bővebben: mellplasztika előtti vizsgálatok.

További tanácsok, javaslatok:

  • A mellplasztikai műtétek előtt javasolt a bőséges folyadék fogyasztás és az egészséges táplálkozás.
  • Ajánlott elhagyni a dohányzást és az alkoholfogyasztást, mert azok lassítják a regenerációt.
  • Célszerű C-vitamint, szelént és cinket fogyasztani.
  • Kerülni kell az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb, természetgyógyászati szerek fogyasztását.
  • Érdemes műtét előtt tájékozódni a női mell felépítéséről is, hogy jobban lásd, mi és hogyan történik egy mellplasztikai beavatkozás során.

Műtét alatt

  • A műtétek altatásban történnek.
  • A beavatkozás típusától függően 1,5–2,5 órás a időtartammal kell számolni.
  • A plasztikai sebész mindent a korábbiakban megbeszéltek szerint végez.

Mellplasztika után

  • A műtét után egy éjszakát az intézetben kell tölteni.
  • A megbeszélt műtét utáni teendők betartása a beavatkozás sikerességét növelik.
  • Általában a műtétek után több héten át speciális, kompressziós melltartót kell viselni.
  • Tilos megerőltető fizikai munkát végezni. Könnyebb testmozgás is csak több hét elteltével javasolt.
  • A hason fekvés nem javasolt.
  • A külső hegek gyógyulási ideje fél év, de a belső hegek, közel 2 év után gyógyulnak be teljesen.

További információkat a mellplasztika utáni lábadozás időszakáról a linkre kattintva olvashatsz.

Ebben a magyar felirattal is elérhető animált videóban megnézheted, hogyan zajlik egy mellplasztika műtét

A legjobb klinikát keresed mellplasztika műtéthez? Tekintsd meg a leginkább ajánlott klinikát!

Személyes mellplasztika konzultáció egy vezető plasztikai sebésszel

Foglalj egy személyre szabott és exkluzív konzultációt a leginkább ajánlott klinikán, hogy minden kérdésedre választ kapj!

Nincsenek kötelezettségek. 100% diszkréció

Mik a mellplasztika műtét kockázatai?

A mellplasztika kockázatai a fertőzés, a hegesedés és a szövődmények, mint például a vérömleny kialakulása. Előfordulhat, hogy az implantátum elmozdul vagy körülötte kapszula képződik, ami a mell formájának változásához vezethet.

Ajánlott klinikánkon a legtöbb páciens elégedett az eredményekkel, és a szövődmények ritkák.


Szerintünk 2024 legjobb plasztikai sebészete:

  • Személyes konzultáció  kötelezettségek nélkül
  • 15% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtétre
  • Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia

Nem sikerült dönteni? Elvesztél az információtengerben? Akkor jelentkezz be ingyenes konzultációra!

Az ingyenes konzultáció során partnerklinikánk egyik vezető plasztikai sebésze fog választ adni minden kérdésedre. Megismerheted a műtét menetét, a felépülés folyamatát és beavatkozás pontos árát is megtudhatod.